Najdi forum

Splash Forum Koronavirus AZ cepivo za nasega dvoletnika

AZ cepivo za nasega dvoletnika

Pa dobro, a boste “strokovnjaki” nehali koncno ze enkrat sr.at s to Astra Zeneca? Zaradi stranskih ucinkov se naj cepijo mlajsi od 65let in starejsi od 60. Torej izkljucno clovek, ki je star od 61 do 64 let nima stranskih ucinkov? AZ je torej med celotno populacijo nardila cepiv, ki je varen izkljucno za stare od 61 do 64 (+ – nekaj mesecev). Ma, katera stroka je to dokazala?? Kater kret.en od strokovnjaka lahko izusti oz. potrdi kaj takega? Pa kdo koga tukaj je…e?! Sm bil dolgo tiho, a ne morem vec. Pa tole se mojga dveletnika ne mores tolk casa fopat, ker bo prej skapiral, da neki ne stima.

Ja tukaj ti dam prav. S to astro ga srackajo.
Pa delam v zdravstvu in recimo neki pa že stekam.
Nad 64 let se že itak pojavljajo razne kapi in tromboze. Na splošno, pri ljudeh.
Pod 60 se infarkti in kapi manj pojavljajo.
Zato je bilo sprva rečeno pod 64 dobite astro, ker ni bla testirana na starejših. Pizdarija pa zakaj ni bila testirana. Oni ze vejo zakaj, pa niso glupi.
Načrt je bil, da je astra za mlade in zdrave ljudi. Take, za katere je covid tudi le virozica.
Načrt se je svižil, cepivo pa je treba porabit. Kaj pa zdaj? Poleg tega je vse te ljudi treba cepit. Kajti ni problem ostaz doma. Problem je ostati brez službe doma. In problem je gospodarstvo.
Torej treba se je cepit, a mi smo najbrž kot tudi ostale članice zavezani kupit vsakega cepiva po malo. Ne morejo italijani vsi riknit, ker bodo vsi prejeli astro. V vsaki drzavi naj jih po cepljenju rikne določen procent. To je fer.
Pri nas so tvegali učitelje. Dohtarji najbrž niso hotli astre dobit. Sestram pa je ne moreš uturit, pa rect za vas astra, za dr pa pfizer. Itak pa sem slišala, da se je razsirila govorica, da bi se dohtarji najraje cepili z moderno.
In zdaj sem prasica, ker sem to javno povedala. Zakaj ker ne zdrzim več.
Lahko sem zaprta doma, lahko delam nočne, nadure, lahko delam za 5 oseb, namesto za eno. Ampak ob tolikih manipulacijah se mi tlak dvigne.
Na bruhanje mi gre, ker vidim kako se elito obravnava drugače kot trgovko v mercatorju. Učitelji – kok so vas zajebali ej.

ko pri nas slišim kacina, ki jenčez noč postal strokovnjak za cepljenje. In zdaj bo ta politično nastavljeni človek ljudem pametoval o varnosti, o tem s katerim cepivom bodo cepljeni… in še več… vsako leto mu bodo dodali nov koktajl presenečenja v telo,da se ja vsi čimbolj zmešajo in da če en ni dal posledic, pa skupek teh različnih zagotovo lahko kaj dal… ko sem to slišala me je naravnost frapiralo… to sploh nikjer ni bilo testirano… in čeje nekdo že neko cepivo v enem letu dobro prenesel, se meni zdi laično najbolje,da se mu da enako… ti bedaki pa bodo po pazi kacinovem navodilu, v cepilcih naredili miks vseh možnih cepiv skozi leta… no, ti si strokovnjakinja, če si iz foka, pa poveš še svoje mnenje, sem jaz kot laik čudna, da se mi to ne zdi prav?
jaz si ne pustim vbrizgati nič nič… pa četudi me vsak dan testirajo – in jim bom pljuvala slino na tist tester… tole pa zveni že res prehudo eksperimentiranje… in pri nas, nam to odreja človek, ki sploh ni z od zdravstvene stroke… kam smo mi to padli prosim no…

Še vedno nekaterim ni jasno, da se v tem primeru ne gre za klasično cepljenje, ampak za množično testiranje cepiva.
In najbolj se je splačalo ustvariti umetno epidemijo, podkupiti politike in glavne medije, da propagirajo novo cepivo in narod ustrahujejo….Neumna čreda pa bo stala v vrsti brezplačno kot poskusni zajčki.

Vseh nikoli ne podkupijo, ker bi bilo predrago. Skoncentrirajo se na najbolj vplivne, na tiste z najvec moci, na tiste, ki vleejo nitke, pa naj bodo to politiki ali stroka. Drugi, manj pomembni, so potem prisiljeni slediti ali pa so izloceni.

ma kdo je tebe nategnil od zadaj?

V glavnem vsa ta cepiva se testirajo. Sedaj se testirajo: na nas. Prej niso bila testirana, ker ni bilo časa, ker so bila v zadnjem letu proizvedela. Ni bilo časa za miši in podane (vsaj dve leti).

Astro je zajebala Norveška.
Samo njej se lahko zahvalijo, da ne bo šla v promet.
Izjave, da je narod bukov, bodo pa po bukovo dobili tisti, ki so to izjavili in tako z javnostjo tudi delajo, nazaj v lastni fris.
Pa igračkanje z javnostjo tudi.
Ko se bo javnost začela orng hecati z velespoštovanimi samozvanimi elitnimi runklni, bo romunska predstava odstavitev trinogov mala vaška igrica proti temu.

Islandija, prihajamo za vami, čas je že bil!

poslušala sem eno strokovnjakinjo – ki je rekla, da so v preteklosti vsi poskusi izdelave cepiva za koronaviruse bili neuspešni, poskusi na živalih niso uspeli, večina jih je umrlo…
Tokrat so poskuse na živalih izpustili – pomenljivo ane

Poskusi na živalih kar se tiče cepiv sploh ni več. Že več let. Edino kaj delajo na živalih je dejansko pri izdelavi cepiva in ne pri testiranju.

Kako da ne? Slovenci s(m)o testirali svoje cepivo na miših.

Hočem reči da v fazi testiranj, ko je cepivo že narejeno in čaka na odobritev, seveda pa testirajo na živalih (ko še poteka razvoj cepiva) . Vsak laboratorij pa se kasneje lahko odloči da bo dal testirat na miškah ampak to ni povezano s samim proizvajalcem.

poslušala sem eno strokovnjakinjo – ki je rekla, da so v preteklosti vsi poskusi izdelave cepiva za koronaviruse bili neuspešni, poskusi na živalih niso uspeli, večina jih je umrlo…
[/quote]

Točno tako.
Samo, da vse te izjave se sedaj bodisi skrivajo, bodisi označijo avtorja kot zarotnika.
Tu ne gre za zdravje človeka.
Tu dejansko gre za umor človeka.

[/quote]

In to strokovnjakinjo zdaj predstavljajo kot skrajno desnicarko in jo izganjajo iz vseh evropskih in irskih institucij. Zdaj so jo napadli celo studentje na njeni univerzi in zato ta semester ne bo smela vec predavati. Tako se lotevajo vseh, ki plavajo proti toku.
Tole o studentih pa pove, kaksna bo medicina prihodnosti. Ce se mladi, ki bi morali biti najbolj inovativni in revolucionarji in raziskovalci novih metod in sredstev, to vec niso, smo zasli v blatno jamo brez dna, v katero se bomo pocasi pogreznili.

Vidim da sploh ne veš kak študij izgleda.

In to strokovnjakinjo zdaj predstavljajo kot skrajno desnicarko in jo izganjajo iz vseh evropskih in irskih institucij. Zdaj so jo napadli celo studentje na njeni univerzi in zato ta semester ne bo smela vec predavati. Tako se lotevajo vseh, ki plavajo proti toku.
Tole o studentih pa pove, kaksna bo medicina prihodnosti. Ce se mladi, ki bi morali biti najbolj inovativni in revolucionarji in raziskovalci novih metod in sredstev, to vec niso, smo zasli v blatno jamo brez dna, v katero se bomo pocasi pogreznili.
[/quote]

res žalostno, kako ta banda mafijska podkupuje vse živo in izsiljuje, podkupuje, kako jim privoščim vse najslabše, kar bodo tudi dobili, ko se bo folku strgalo bo tekla kri in takrat šele bo tudi policija skužila kaj se dogaja, zdaj policija misli da ščiti ljudi in da je samo nekaj posameznikov proti, vendar je vsaki dan več ljudi, ki so skapirali, da je vse nateg, da imamo vsako leto podobno situacijo, kar se PREHLADOV tiče in to je samo en izmed teh prehladov.
V Nemčiji so še enkrat pregledali več tisoč PCR testov, samo tiste, ki so bili kao pozitivni, VSI SO BILI UGOTOVLJENI KOT NAVADNA GRIPA. A si predstavljate kako nas vodijo žejne čez vodo???Prekleta banda fašistična, kako jim bom privoščil, ko bo razglašena sodba za GENOCID NAD ČLOVEŠTVOM!!!!!!!!!! Septembra je začetek sojenja za večji del EU.

res žalostno, kako ta banda mafijska podkupuje vse živo in izsiljuje, podkupuje, kako jim privoščim vse najslabše, kar bodo tudi dobili, ko se bo folku strgalo bo tekla kri in takrat šele bo tudi policija skužila kaj se dogaja, zdaj policija misli da ščiti ljudi in da je samo nekaj posameznikov proti, vendar je vsaki dan več ljudi, ki so skapirali, da je vse nateg, da imamo vsako leto podobno situacijo, kar se PREHLADOV tiče in to je samo en izmed teh prehladov.
V Nemčiji so še enkrat pregledali več tisoč PCR testov, samo tiste, ki so bili kao pozitivni, VSI SO BILI UGOTOVLJENI KOT NAVADNA GRIPA. A si predstavljate kako nas vodijo žejne čez vodo???Prekleta banda fašistična, kako jim bom privoščil, ko bo razglašena sodba za GENOCID NAD ČLOVEŠTVOM!!!!!!!!!! Septembra je začetek sojenja za večji del EU.
[/quote]

No merklovlje, a se še nisi skozlala za danes? Moraš res po vseh temah it in pisat ko ena papiga eno in isto?

No merklovlje, a se še nisi skozlala za danes? Moraš res po vseh temah it in pisat ko ena papiga eno in isto?
[/quote]

Kaj te muči multinik?
KOPRIVA iz tvojega SDS?

New Report

Close