Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ribarnica v BTC

Ribarnica v BTC

A tista ribarnica v pokritem delu tržnice BTC še dela? Včasih sem tam kupovala ribe, zdaj pa že dolgo nisem in sme malo zadaj.

A imajo dobro robo?

Vcasih je bil Rival, zdej pa nevem ce so se oni tam. Pa ribjo restavracijo so imel.

Ribarnica obratuje, restavracija pa ne.

Naboljse ribe si v Leclercu. Vedno sveze, dobra cena , ogromna izbira..

Izbira je res največja v Leclercu, za kvaliteto pa ne vem. Parkrat sem tam kupil lososa pa je bil nekaj čudno filiran, kar eni hrustanci ali kaj vem kaj so bili zraven. V bistvu najboljšega lososa dobim v Mercatorju v Šiški. Za btc pa ne vem.

Odnos zaposlenega in šefa v ribarnici MareMarko je primiteven. Spraševala sem za školje , če se dobijo iz Hrvaške. Začel se je prepirati, da so naše boljše, da zakaj hočem iz Hrvaške, ker jih mi izvažamo na Hrvaško, da so hrvaške slabe. Sem jih jedla velikokrat na Hvaru te črne, pa so bile odlične. Slovenski ekolog Komat je opozoril velikokrat, da je Tržaški zaliv zelo onesnažen, zato menim, da je hrvaško morje še vedno bolj čisto.

Šef v ribarnici Mare Mako mi je potem vrgel slušalko dol, toliko o prijaznosti. Ne morem verjet kakšen odnos, pa da še sploh lahko prodajajo.

Veliko bolj so prijazni na glavni tržnici LJ. ribarnici. Niso vedeli, kako bi mi ugodili.

Odgovor na objavo uporabnika
ena riba, 02.08.2022 ob 09:08

Šef v ribarnici Mare Mako mi je potem vrgel slušalko dol, toliko o prijaznosti. Ne morem verjet kakšen odnos, pa da še sploh lahko prodajajo.

Veliko bolj so prijazni na glavni tržnici LJ. ribarnici. Niso vedeli, kako bi mi ugodili.

Še imajo restavracijo ali samo ribe prodajajo?

New Report

Close