Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Smrt ženske 15 ur po prejetem cepivu

Smrt ženske 15 ur po prejetem cepivu

Bolgarija je danes začasno prekinila cepljenje s cepivi AstraZenece, potem ko so zabeležili smrtni primer ženske 15 ur po prejetem cepivu, poroča agencija Reuters. Zdravstveni minister Kostadin Angelov je potrdil primer; pri 57-letni ženski iz juga države je prišlo do zastoja srca 15 ur po prejetem odmerku cepiva. Minister je izpostavil, da primer še preiskujejo in da na tej točki še nimajo natančnih dokazov, da je smrt povezana s cepivom. Minister je povedal, da je imela ženska že prej težave s srcem in da je imela prekomerno težo. Obdukcija ni pokazala krvnih strdkov, izsledki preiskave smrti bodo znani prihodnji teden.

Dragi moji, medicina ni 1+1=2.

Medeicina ni eksaktna veda. Eksaktna je samo takrat, ko gre za okužbo s koronavirusom. Takrat medicina ve, da je človek umrl izključno zaradi le-te. Ko pa umre cepljen človek, je pa neskončno možnih razlag.

Medeicina ni eksaktna veda. Eksaktna je samo takrat, ko gre za okužbo s koronavirusom. Takrat medicina ve, da je človek umrl izključno zaradi le-te. Ko pa umre cepljen človek, je pa neskončno možnih razlag.
[/quote]
Za smrti s koronavirusom niso delali obdukcije, ki je edini dokaz za vzrok smrti. Pa so vseeno vedeli, da je izključno korona povzročila smrt. Po istem sistemu tudi zdaj vedo, da cepiva niso nič kriva. Mogoče so jasnovidni, ker na vso moč izogibajo dokazov?

“Medicina ni eksaktna veda. Eksaktna je le takrat, ko gre za okužbo s korona virusom. ”

Najprej sem mislila, da je to filozofski cinizem, potem sem dojela, da avtor resno misli in da je v osnovi pomirjen s tem, da je le covid izjema.

A ni s tema dvema stavkoma nekaj zelo narobe v tem redosledju? Me spominja na filozofski absurd:

Vsi otočna iz Krete lažejo. To je zatrdil otočan Krete.

Kretenizem je poveličevanje absurda, ko nam smrtno škoduje. Filozofija nas na to opominja.

Za smrti s koronavirusom niso delali obdukcije, ki je edini dokaz za vzrok smrti. Pa so vseeno vedeli, da je izključno korona povzročila smrt. Po istem sistemu tudi zdaj vedo, da cepiva niso nič kriva. Mogoče so jasnovidni, ker na vso moč izogibajo dokazov?
[/quote]

In absurd je misliti, da je le covid izjema v medicini, da je medicina sicer relativna, ko gre za covid, je pa vse eksaktno in je 2 plus 2 vedno 4, brez izjem.

Za glavo se primi, da ti je ne odnese ob tem osnovnem absurdu zavedenega človeškega sklepanja: vse je relativno, ko pa mi rečemo, da je eksaktno, potem je to absolutna resnica.

Saj zaradi te vere v vodilne avtoritete imamo stalno ŠTALO!!! V NJIHOVE ABSOLUTNE RESNICE, KI SO ŽE DRUG DAN RELATIVNE RESNICE, obenem pa se pojavijo nove absolutne resnice, ki bodo že jutri relativne.

In tu je 2 plus 2 vedno 4???

[/quote]

[/quote]

To laž, da ni bilo obdukcij, so že zdravnaj ovrgli. Tudi pri nas so jih naredili nekaj.

Boš delal osebi, ki se je dokazano okužila s steklino in kmalu potem umrla, obdukcijo, da boš dokazoval, da je vzrok smrti steklina?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

New Report

Close