Najdi forum

Splash Forum Koronavirus A je zagotovo, da imaš korono, če si izgubil okus in vonj?

A je zagotovo, da imaš korono, če si izgubil okus in vonj?

Torej ostali v družini so zboleli za virozico in ostali doma. Jaz sem pa želel vedet, da ni Covid. Sem se šel testirat, negativen. Isti večer pa še mene zgrabi ta viroza…

Vsi se lepo zdravimo doma. Že mineva vse… Danes me pa šokira.. Reče, da je izgubila vonj in okus.

A se lahko zgodi tudi pri drugih virozah? Pa na koncu poteka ??

Jaz sem bil med clani druzine še tri dni pred testiranjem. Zbolel sem na večer po tem testiranju, kjer sem bil negativen. Nekak dvomim, da je Covid. Je zelo čuden potek viroze, ampak… Dvomim, da je Covid. Naslednji teden se pa seveda vsi gremo testirat.

Izguba vonja in okusa je simptom Covid-19.

Pri močnejših prehladih, virozah se tudi pogosto zgodi, da nimaš vonja in okusa.
Res pa pravijo, da je to značilno za kovid.

Paničarji, kaj so naredili z vašimi možgani? Bojite se navadnega prehlada? Čisto pri vsakem prehladu izgubim vonj in okus in to za kar nekaj časa. Torej imam kovid že najmanj 10 let ali več.

Paničarji, kaj so naredili z vašimi možgani? Bojite se navadnega prehlada? Čisto pri vsakem prehladu izgubim vonj in okus in to za kar nekaj časa. Torej imam kovid že najmanj 10 let ali več.
[/quote]

Zase govor. Jaz nikoli ne izgubim ne vonja ne okusa. Pa sem ponosni lastnik prehlada vsaj 1x na leto.

En vojaški zdravnik je konec marca lani povedal, da noben virus nima te moči, da bi vzel vonj in okus. To je od razredčenih bojnih strupov, s katerimi nas špricajo iz zraka, skupaj z biološkimi koktejli. Od tod bolezni, ker strupov se ne moremo nalesti drug od drugega.

[img]http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/funny.gif[/img]

[/quote]

tudi jaz med prehladom ne vonjam in okušam nič … ampak ljudje niso bili pozorni na to, kar se zdaj potencira 🙂

https://rumble.com/vfr30h-michael-yeadon-iluzija-covida.html?fbclid=IwAR0TEEn-4UpadSsws2uazWwRoZDoQuj57KXNrfw8zGm2V4Zd3NTAGuLMklI

In zakaj se greste testirati?
Zdravil tako in tako ni zdravniki bodo pa rekli,da bodite doma in pijte čajčke,lol.

Prebolela korono oktobra še vedno brez vonja, okus kakor kdaj. Žalostna zelo.

Ja po moje to tudi od bojnih strupov,če tako dolgo traja,ker drugače po nahodu dobis nazaj voh takoj ko si ok.

Ne skrbi. Slej ko prej se ti bo povrnil okus in vonj. Zelo hitro pa se lahko to zgodi le tako, da k razstrupljanju pripomores sama: ne jej nobene hrane, ki je v naprej termično ali kemično obdelana, ne jej hrane, ki vsebuje E-je, ne jej niti sušenega sadja, ki za konzerviranje uporablja razne kemijske glazurep (recimo ne biološko konzerviranje dateljni, fige ipd.), ne pij drugega,kot vodo ali čaj ali sveže iztisnjen sok, ne hrani hrane v plastiki, izogibaj se pšeničnim izdelkom, predvsem pa se največ zadržuj v gozdu, ko imaš prosti čas. Gre za zastrupljeno telo, ki se je oktobra znebilo pnekaj nesnage, vendar zdaleč ne dovolj, da bi bila zdrava.
Če jemlješ tablete, se jih čim prej osvobodi, kolikor pač gre, za čiščenje pa poskrbi z glino in jo pij 3 tedne. Garantiram, da boš kmalu popolnoma zdrava, če se boš držala teh napotkov. Govorim iz prakse.

In zakaj se greste testirati?
Zdravil tako in tako ni zdravniki bodo pa rekli,da bodite doma in pijte čajčke,lol.
[/quote]

enako pri gripi … lani januarja/februarja je večina nas prebolela to sranje, a se izgovarjajo, da se po enem letu protitelesa ne vidijo … zato cepljenje 🙁

če pa se greš zdrav testirat, je enako, kot da greš na pokopališče gledat, če si slučajno mrtev

Haha. Res dobra primerjava. Preveč nevarna, da bi se ji dolgo smejala. Ker če se potem najdeš mrtvega, si že skoraj zares mrtev, sploh, če ti grozi cepljenje tri krat na leto, kar te morda naredi celo odvisnega od te genske terapije, ki te bo na dolgi rok zagotovo ali ubila ali skrajšala življenje, kakor je to vedno, ko uradna medicina predpiše dolgotrajno zdravljenje s farma preparati. To me bolj skrbi. To opozorilo prihaja iz Izraela.

enako pri gripi … lani januarja/februarja je večina nas prebolela to sranje, a se izgovarjajo, da se po enem letu protitelesa ne vidijo … zato cepljenje 🙁

če pa se greš zdrav testirat, je enako, kot da greš na pokopališče gledat, če si slučajno mrtev
[/quote]

New Report

Close