Najdi forum

Splash Forum Koronavirus KAJ SE VAM ZDI KDAJ BO KONEC

KAJ SE VAM ZDI KDAJ BO KONEC

TE KORONE?? KDAJ NE BOMO VEČ POTREBOVALI MASK, RAZKUŽIL…..🤔

Ko se boste za to odločili.
Vsaj večina.

Odločili kaj…? Jaz nimam nič pri tem. Me pa res zanima, če se komu sanja kaj bo…

Ne bo več dolgo, prej jih bomo nehali ubogati prej bo konec. Vedno več ovac je spregledalo, pač eni rabimo 5 minut da spregledamo takoj ta nateg, nekateri eno leto, eni pa nikoli. In zaradi zadnjih je tako kot je. Pač debili druzga ne morem rečt, ki veselo nastavljajo roke, da bodo lahko šli poleti na dopust. Samo se ne zavedajo, da bo to zadnji dopust.

Pozdravljeni,
vecina ljudi se sprasuje to vprasanje.
Zvenelo bo precej ne-ohrabrujoce, pa vendsr..
Po vsej verjetnosti nekje po aprilu leta 2025.
Slediti je treba denarju.
nobody

Ne želim biti negativen ampak le realno povedati.
Ne bo konca tej šaradi, kaj kmalu. Še več, celo zaostrilo se bo vse skupaj.
Tudi, če za neke trenutke prekinejo pritiske pa bo vse to le del plana.
Vse to kar se dogaja je povezano z verami in kar so vere učile. Seveda so se nad vse dobronamerne vede in znanja postavili tisti, ki le sebi želijo dobro za druge pa jim ni mar.

Ljudstvo zaupa napačnim in to vodi v neželene situacije in dogodke.
Tisti, ki spremlja napovedi in deljene misli o teorijah zarote, kot se jim namerno reče, da bi se demantiralo in demoniziralo zdravo pamet seveda opaža realizacijo mnogih pomislekov in opozoril, ki so bila dana mnogokrat.

Dejstvo je, da se en človek vtika v drugega človeka na vseh ravneh. Ker se to dopušča in zagovarja potem tudi ni pričakovati, da boš ti, kot slehernik in individualen človek imel mir pred drugimi. Če pa si še sam takšen pa se le pridružuješ mnogim, ki taki so že sedaj.

Vse dokler ljudje ne bodo spoznali, da iluzija, kot inštitucije in vse kar sovpada z njimi ne sme imeti oblast nad živim bitjem dotlej lahko pričakujemo težave v zvezi s takim vprašanjem, kot ste ga podali. Kajti iluzija nima meja tako kot domišljija ne. Le stvarnost resničnosti jo ima. Ker smo živa bitja stvarnost resničnosti pa smo omejeni in tako izgubljamo bitko z iluzijo, ki nam povzroča zlo.

Se pravi, da bo še nekaj časa ta virus med nami…..😕

Kaj je VIRUS?
Kaj pa je VIR in kaj je US?
Saj sploh ne veste o čem se pogovarjate. Vržena je kost ljudskemu narodu in sedaj on to gloda. Kaj gloda se mu pa sploh ne “sanja”.

Odločili kaj…? Jaz nimam nič pri tem. Me pa res zanima, če se komu sanja kaj bo…
[/quote]
Če se ne testiraš, nikjer ne nosiš maske, se ne cepiš, potem je to že korak k temu, da se ta korona fašizem konča.

Sicer pa se z junijem že odpirajo kopališča, ker iščejo delovno silo.
Zato pravim, prej se bomo temu uprli, prej bo konec.

Če se ne testiraš, nikjer ne nosiš maske, se ne cepiš, potem je to že korak k temu, da se ta korona fašizem konča.

Sicer pa se z junijem že odpirajo kopališča, ker iščejo delovno silo.
Zato pravim, prej se bomo temu uprli, prej bo konec.
[/quote]

Dajmo nekaj razčistit.
Primer:
Ti imaš v roki puško in streljaš. Jst pa zaustavljam metke, ki priletijo ven iz te puške. Ne glede na to, kako uspešen sem pri tem zaustavljanju metkov in kolikim se izmaknem nisem zaustavil samega izvora. Tako, da se to ne more prenehati s tem,ko ne nosiš maske ali ne ubogaš ukrepov (ustavljaš ali se izmikaš metkom) ampak le na način, da zaustaviš tistega, ki strelja, da bi to še naprej počel.

Ne bo več dolgo, prej jih bomo nehali ubogati prej bo konec. Vedno več ovac je spregledalo, pač eni rabimo 5 minut da spregledamo takoj ta nateg, nekateri eno leto, eni pa nikoli. In zaradi zadnjih je tako kot je. Pač debili druzga ne morem rečt, ki veselo nastavljajo roke, da bodo lahko šli poleti na dopust. Samo se ne zavedajo, da bo to zadnji dopust.
[/quote]

Če bo to njihov res zadnji dopust ne vem, se pa z ostalim napisanim strinjam.

Dajmo nekaj razčistit.
Primer:
Ti imaš v roki puško in streljaš. Jst pa zaustavljam metke, ki priletijo ven iz te puške. Ne glede na to, kako uspešen sem pri tem zaustavljanju metkov in kolikim se izmaknem nisem zaustavil samega izvora. Tako, da se to ne more prenehati s tem,ko ne nosiš maske ali ne ubogaš ukrepov (ustavljaš ali se izmikaš metkom) ampak le na način, da zaustaviš tistega, ki strelja, da bi to še naprej počel.
[/quote]
Saj s tem, ko nehaš biti tarča, bo nehal tudi tisti s streljanjem, ker ne bo videl smisla.
Brez živali v gozdu ne bi bilo lovcev.
Kaj pa bi lovili ?

Če bo to njihov res zadnji dopust ne vem, se pa z ostalim napisanim strinjam.
[/quote]
Prav tako.
Dodal bi to, če bodo ljudje sprejeli to butasto igro in svoj dopust, oziroma svojo svobodo pogojevali s cepljenjem, potem ne bo tega nikoli konec, ker je to dober biznis in denarju se ne bo nihče odrekel.
Pa čeprav je vse skupaj nateg.

Prav tako.
Dodal bi to, če bodo ljudje sprejeli to butasto igro in svoj dopust, oziroma svojo svobodo pogojevali s cepljenjem, potem ne bo tega nikoli konec, ker je to dober biznis in denarju se ne bo nihče odrekel.
Pa čeprav je vse skupaj nateg.
[/quote]

Jap.
Kot sm nekje napisala, rada potujem, ok, zadnje 3 leta sam Hr, nima veze, ampak da do tega pride, se odrečm tud dopusta, resno al se pa že prej selm dol. Mene s tem kar sploh ni cepivo, cepl ne bodo. Nimam drugač zadržkov s cepljenjem, ampak s tem pa zihr ne, ni šans.

Konec bo, ko bo virus izzvenel oz. se bo pojavljal le še sporadično na določenih območjih. Cilj bo dosežen z vzpostavitvijo kolektivne imunosti kot posledice precepljenosti prebivalstva in prebolelosti Covida-19. Glede na dinamiko dobave cepiv, odzivnost prebivalstva na cepljenje in seveda spoštovanje epidemioloških ukrepov, se to upravičeno pričakuje do poletja 2022.

Saj s tem, ko nehaš biti tarča, bo nehal tudi tisti s streljanjem, ker ne bo videl smisla.
Brez živali v gozdu ne bi bilo lovcev.
Kaj pa bi lovili ?
[/quote]

Že res, ampak dokler si ti živ tako imenovana tarča, kot si se izrazil obstaja in tega niti meni niti sebi ne moreš zanikat. Torej dokler midva ,če sva srne obstajava in lovec ve, da obstajava ima lahko željo, da naju išče in strelja na naju.

Jap.
Kot sm nekje napisala, rada potujem, ok, zadnje 3 leta sam Hr, nima veze, ampak da do tega pride, se odrečm tud dopusta, resno al se pa že prej selm dol. Mene s tem kar sploh ni cepivo, cepl ne bodo. Nimam drugač zadržkov s cepljenjem, ampak s tem pa zihr ne, ni šans.
[/quote]
Sam pravim isto.
Do neke mere bi še toleriral ta fašizem. Če pa bi s testi ali cepljenjem začeli pogojevati dostop do špecerije, potem pa bi se končala moja toleranca.
Potem bi samo še glave letele, dokler bi bil živ, ker tako ali tako ne bi imel kaj izgubiti.

Scenarij je bil napisan že leta nazaj za tale korona nateg. Dejstvo je, da se pisci tega scenarija, torej farmacevtska mafija s pomočjo WHO in politike ZDA in EU zavedajo posameznih uporov, ampak so se odločili, da bodo vse IGNORIRALI, sploh ne poizkušajo zaustaviti nasprotnike, razen da pri tem sodelujejo vsi večji (google, facebook, mediji itd…), ampak še to zadnje čase vedno manj. Oni so dali na razpolago tisoče milijard denarja, v zameno, da nas bodo lahko tri (3) krat letno cepili, države pa bodo to cepivo plačevale v okviru proračunov. Nihče ne odgovarja za posledice cepljenja, niti farmacija, niti država in niti zdravnik, ki ti to svinjarijo vbrizga. Vse zapore in ukrepi bodo toliko časa, da bo večino folka pocepljenih……
Trenutno je zelo veliko ljudi pozitivnih, ki so bili že dva krat cepljeni, kar pomeni, da to cepivo ne pomeni nič in da bo obvezna nošnja mask in stalnega cepljenja ves čas med nami.
Toplo priporočam da si resnično od začetka do konca pogledate tale video.
https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/videos/152168776828834

Ej PSIHOPAT daj idi nazaj v mamino klet, pa nehaj se smešit na tem forumu.

Sam pravim isto.
Do neke mere bi še toleriral ta fašizem. Če pa bi s testi ali cepljenjem začeli pogojevati dostop do špecerije, potem pa bi se končala moja toleranca.
Potem bi samo še glave letele, dokler bi bil živ, ker tako ali tako ne bi imel kaj izgubiti.
[/quote]

Mislm da bi se ti kr prdružla 😉 pa vem da ne bi bla edina.
Ej, ne predstavljam si da mi pogojujejo vstop v trgovino s testom, kaj šele cepljenjem. Čeprav za prehod meje, če bi bla možnost karantene ukinjena, bi se vrjetn testirat šla, cept pa zihr ne.
Aja, sm dobila za vsak slučaj, če se kdaj testiram, pršilo za nos, za čiščenje nosne sluznice 🙂

je povedal točno to kar je res, psihopat pa si ziher ti.
Ko boš umiral zaradi tega cepiva, se spomni na nas, ki smo te opozarjali, kaj te čaka!

Ej, ne predstavljam si da mi pogojujejo vstop v trgovino s testom, kaj šele cepljenjem. Čeprav za prehod meje, če bi bla možnost karantene ukinjena, bi se vrjetn testirat šla, cept pa zihr ne.
Aja, sm dobila za vsak slučaj, če se kdaj testiram, pršilo za nos, za čiščenje nosne sluznice 🙂
[/quote]
Ma ne grem se jaz tega njihovega cirkusa in natega, ker ne prenesem tega, da me ima kdorkoli za norca in me izsiljuje.
Ker ta prekleta mafija nas ima dobesedno za norca z vsemi temi lažmi in testi.
Upam, da mafija odgovarja za svoje zločine.

[/quote]

Ti bi si špricnila razpršilo tako globoko v nosno votlino, kot ti gre tisti živi mrtvec s palčko v nos? Hm ne vem no….

[/quote]

Da je Covid diktature zadost. In vsi imamo vse pri tem, ampak noben ne upa.

Ma ne grem se jaz tega njihovega cirkusa in natega, ker ne prenesem tega, da me ima kdorkoli za norca in me izsiljuje.
Ker ta prekleta mafija nas ima dobesedno za norca z vsemi temi lažmi in testi.
Upam, da mafija odgovarja za svoje zločine.
[/quote]

Se čist strinjam. Tud sama ne prenesm da me ima kdo za budalo, kaj šele da me izsiljuje. Zato tud ne je.bem 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} teh njihovih ukrepov. V rt naj si jih vtaknejo haha. Zato sva se tud odločla da gremo čez mejo brez vsega, pa bomo vidl jutr kako oz kaj bo. Testirat se, še manj pa cept se zarad tega, se pa zihr ne mislm, vsaj dokler obstaja tud taka možnost.

New Report

Close