Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZATE-TEBI…..nekaj besed…ker sem malo žalostna!!!

ZATE-TEBI…..nekaj besed…ker sem malo žalostna!!!

IMEJMO SE RADI, PROSIM…NE UNIČIMO NEKAJ LEPEGA, KAR SMO GRADILI VES TA ČAS, KAR SMO NA FORUMU, PROSIM!!!

Zadnje dni je čutiti neko napetost, vsake toliko časa prileti kakšna čudna beseda, vibracija, prosim, ne delajmo tega. Če se imamo s kom kaj za pomeniti-razčistiti, naredimo to osebno preko mejla, naj se umazano perilo pere doma, držimo se tistega, da ne delajmo drugim to, kar ne bi želeli, da oni počnejo nam, IMEJMO SE RADI, ker smo tapravi človečki na kupu, da to znamo in zmoremo.Naj nam bo forum neka iskrica,ki jo “potrebujemo” v našem vsak danu, da je dan lepši, lažji…

Rada vas imam…… vse……kot prijatelje-ice… brez izjeme!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa sem mislila, da nas bo srečanje kaj zbližalo, pa…. ne, moja udeležba na naslednjem je pod velikim vprašajem…. seveda, če bo še sploh prišlo do njega….
_______________________________________

VESTE KAJ, ZDAJ VAS IMAM PA RESNIČNO ZADOSTI!!!!! KJE JE SEDAJ TISTA ISKRICA, KI SMO JO VENOMER PRIŽIGALI???? KJE JE TISTO RAZUMEVANJE, KI SMO GA VENOMER DELILI??? KJE JE TISTA ISKRENOST, KI SMO JO VENOMER GOJILI???

DAJMO, PRIJATELJI, NEHAJMO S TEMI ZAMERAMI, VEDETI MORAMO, DA ŽIVIMO ZA DANES, ZA TA TRENUTEK IN NIHČE NE VE, KAJ GA ČAKA V NASLEDNJI MINUTI.

RADI SE IMEJMO, PRIJATELJSTVO PREMAGA SLEHERNO OVIRO.

…in skupaj si zapojmo “Mi se mamo radi..radi,radi,radi.Mi se mamo radi…radi radi radi…..” itd……..Sploh ne vem,v čem je štos???Pa kaj resnično nisem na tekočem,….
Zapazila sem da Sprevrženc nekaj “štrajka”,a mi enostavno ne gre v glavo….

Dragi moji,ne smemo se kregat…Prvotno smo bili tukaj zaradi druženja in smo se imeli lepo,tega (presneto) ne smemo uničit…Zgradili smo si svoj kotiček in ga ne smemo po nepotrebnem uničiti in podreti…Naj ta naš kotiček ostane naš raj,kamor se zatekamo vstran od vsakdanjika in njegovih težavic…..če pa so,pa jih dajmo skupaj rešit…..!!!!!

Rada vas imam in držmo skupaj,ne vsak zase!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

ga bo že minilo kar koli mu že je…mogoče je hotel samo malo pozornosti vzbuditi, zdaj pa se lepo reži iz nas, ko se tak na veliko sprašujemo kaj mu je ;)))))))
Ne, ne sprevržko…zdaj pa resno: pridi nazaj pa nam povej kaj je takega, da si nas zapustil…najbolj hudo je ko nas pustiš v negotovosti…in ne vemo zakaj se gre :(((((((((

ja madonca…KAJ PA SEDAJ PREBIRAM????????????????

SAJ PRAVIM BOM OBISKAL VSAKO POSEBEJ, PA VAS BOM TOLK PO NAGI RITI….DA BOSTE ŠE KDAJ HOTELE….

OK A VESTE TISTO:

Velikost

Mož pokaže ženi frnikulo: “No žena, kaj je to??”
Začudena pogleda: “Ne, povej”
Mož: “Velikost tvojih možganov!!!! Hahahahaha…..”
Žena mu zbije zob in vpraša, kaj je ta izpadli zob???
Mož v besu: “Ne nevem!!!”
Žena: “Velikost tvojga kurca!!!!!”

IN ŠE:

Dober seks

Zakaj po dobrem seksu ne moremo zaspati?
Ker moramo vstati in oditi domov.

No bom odprl eno spešel temo, da vidimo, komu bo treba pomagat jajčka barvat…hihihiihihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pridržujem se mojim predhodnikom , cmoka in šapa

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

New Report

Close