Cepivo dobis takoj
Očitno se bo zgodila naravna selekcija GLUPOSTI.
GLUPI cepljeni se bodo sami evtanazirali, ostali bomo živeli. S cepljenem se torej znebi ta glupih, ostanejo vsaj od ta povprečno inteligentni navzgor.
Smilijo se mi zgolj ta starejši, priklopljeni na pranje možganov od RTVSLO in POPTV. Vsi ostali, ki boste zbolevali in umirali in boste trajno poškodvani od teh “cepiv” pa se mi ne smilite prav nič.
Kot prednost se šteje marsikaj, od krvnega pritiska, do žilnih bolezni, do debelosti, sladkorna…..
Mogoče pač spada v kakšno to skupino. Ali pa se v njenem ZD ljudje ne cepijo veliko oz. so vsi na prednostni že cepljeni.
Moja mami je 72, z veliko bolezni, pa je šele včeraj prišla na vrsto. Ogromne razlike so med ZD.
Ne razumem pa zakaj se je prijavila če je tolk prestrašena.
Prijavila se je zato, ker živijo skupaj z njenimi starši v hiši, sicer ima vsak svoje gospodinjstvo, ampak se skoz druzijo. Njena starša sta bila že cepljena, ker verjameta v ta cepiva in mislita, da sta res zaščitena pred korono. In se je prijavila, tako ok če sploh pridem kdaj na vrsto in potem je bila čist šokirana, da je takoj dobila datum, kar je še potrdilo njen dvom o smotrnosti cepiva. Torej želela se je cepiti zgolj zatadi njenih staršev, da ne bi bila v skrbeh. Mož in otroci se niso nikoli mislili cepit in se tudi ne bodo.
Prijavila se je zato, ker živijo skupaj z njenimi starši v hiši, sicer ima vsak svoje gospodinjstvo, ampak se skoz druzijo. Njena starša sta bila že cepljena, ker verjameta v ta cepiva in mislita, da sta res zaščitena pred korono. In se je prijavila, tako ok če sploh pridem kdaj na vrsto in potem je bila čist šokirana, da je takoj dobila datum, kar je še potrdilo njen dvom o smotrnosti cepiva. Torej želela se je cepiti zgolj zatadi njenih staršev, da ne bi bila v skrbeh. Mož in otroci se niso nikoli mislili cepit in se tudi ne bodo.
[/quote]
moja soseda je tudi klicala in se prijavila, pa so ji rekli, če lahko pride takoj, da je nekdo odpovedal in da jim ostaja cepivo, potem je rekla, a lahko pride tudi mož in so rekli lahko. Stara sta okrog 50 let, mogoče leto gor dol. Ona se je šla cepit, mož pa ne.