Najdi forum

Splash Forum Koronavirus KAKO NEVARNA JE mRNA GENSKA TERAPIJA KAO CEPIVO

KAKO NEVARNA JE mRNA GENSKA TERAPIJA KAO CEPIVO

Od 1. aprila 2021 je VAERS po cepljenju proti COVID-19 prejel 56.869 neželenih dogodkov, vključno s 7.971 hudimi poškodbami in 2.342 smrtnimi žrtvami. Od teh smrtnih primerov se jih je 28{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zgodilo v 48 urah po cepljenju. Najmlajša oseba, ki je umrla, je bila stara 18 let……
lahko si preberete več tukaj:
https://www.lifesitenews.com/opinion/covid-jab-safety-studies-completely-undermined-by-plans-to-remove-control-group?utm_source=top_news&utm_campaign=standard

Imam te Psihopat navadni.
Te stvari so lažne!!

According to the fact-checking website Snopes.com, LifeSiteNews is “a known purveyor of misleading information.
LifeSiteNews Media’s YouTube channel was banned in 2021 for persistently promoting COVID-19 misinformation. For instance, one video claimed that it was “the greatest hoax ever perpetrated on an unsuspecting public”. Another promoted anti-vaccine sentiment claiming that fetal cells from new abortions are used to produce them when currently available vaccines were not produced using stem cells. Doubts about the efficacy of vaccines were also pushed and the gravity of the virus minimized. These claims contradict the scientific consensus and reports from authorities like the World Health Organization, violating YouTube policies in relation to the promotion of health misinformation.
Če vse skupaj na grobo prevedem ta stran ki je v bistvu leglo vseh teorij zarot je navadna propaganda krščanskih konservativcev ki nasprotuje splavu, raziskavam zarodnih celic, in homoseksualnosti (trdijo namreč da je homoseksualnost povezana z zlorabami otrok kar seveda ni res). Spletno mesto ki je bilo sprva proti LGBT se je postopoma radikaliziralo do drugih skrajno desničarskih pogledov (antisemitizma, islamofobije, belega nacionalizma, apokaliptičnosti, teorije zarote globoke države…)
Njihov kanal je bil prepovedana ker promovira napačne in izmišljene informacije o covidu-19. Vse trditve so v nasprotju z znanstvenim konsenzom in poročil WHO.
Je samo navadna propaganda.
In ti nimaš NIČ. Nič kar bi ti dokazalo da imaš prav kar pišeš. Ironično da si postal ravno to kar najbolj sovražiš in blatiš na tem forumu. Mi se ti ne pustimo.
PS: Pravi heroji so na bojnih linijah. In ne za računalnikom in na forumih.

Kje so heroji? , Kdo so heroji? Tisti, ki jih oblast za to označi ane po vaše?

Ali mi davčimo ljudi ali oblast davči ljudi? Ali mi garbamo policifiste ali se kdaj oni spravijo na nas in tolčejo? Imamo mi v oblasti medije ali jih ima nekdo drug? Kdo smo mi, kdo so oni?
Kaj pa je dokaz? Tisto, kar nekdo prizna za dokaz in njemu paše in lahko to s silo izsili da je tako.
Barabe svetovne

Ja to, da pa se ne moreš sprijaznit z realnostjo pa je tvoja stvar.

hja, seveda, ti kar nekaj po angleško ne, tako da izgleda bolj verodostojno, če pa je prevedeno v SLO je pa že teorija zarote…hehehe

Ti kar… Vsi pa vemo da si velik patetik ki se ne zna spravit na realna tla. Lahko si sam sebi na debelo lažeš, pozabljaš pa da smo še eni ljudje kolko tolko splošno razgledani.

Evo zdaj se vidi vsa hinavščina anticepilcev in podobnih.
Ko si se okužil neprostovoljno in zbolel za covidom in zaradi težkega poteka bolezni umrl, je bilo ok.
Zdaj, če se pa prostovoljno cepiš in slučajno zaradi neke redke reakcije umreš, je pa narobe.

Kaj vas briga, če se cepimo ali ne. Naša odločitev. Prav tako je naša odločitev, da nočemo covida.

seveda, ti s svojim telesm lahko narediš kar želiš, lahko se tudi obesiš na štrik!
Ampak nimate pa pravice delati propagande za cepivo- ki ni cepivo, ampak genska terapija, ki še nima uporabnega dovoljenja. Mafija s pomočjo WHO je z lažjo prepričala posamezne vlade, da je to smrtonosna bolezen- KUGA, ki bo pobile 500 milijonov ljudi, izkazalo se je, da se je tresla gora- RODILA SE JE MIŠ!
In mi ko vemo, da je to laž in sla po dobičkih po denarju nedolžnih ljudi, NEVEDNIH LJUDI imamo dolžnost, da jih na to opozorimo. Ti če v ta nateg v to PLAN DEMIJO verjameš se pa cepi in pusti druge ljudi ki se ne želijo cepiti. Zdaj že iz ZD kličejo na dom, NA VRSTI STE ZA CEPIVO, KDAJ LAHKO PRIDETE, ne vprašajo ali se boste cepili, ampak kdaj lahko pridete. Zdravniki bi morali odgovarjati za to, ker oni so dolžni ljudi opozoriti, da je to eksperiment, da je to kar bodo dobili v telo prvič sploh na svetu mRNA ni cepivo, gre za spremembo genov in so vsi ki se cepijo POIZKUSNI ZAJCI!!

Res je žalostno da ravno ti ljudje izrabijo situacijo pandemije samo za pridobitev privžencev njihovih prepričanj, ki so tako ogabna da je škoda vsake besede. Izrabijo znanost katere ne razumejo in jo naščuvajo na druge. Ne ozirajo se ne na žrtve in ne na tiste ki se borijo na intenzivni negi. Lahko jih/vas je sram. Hinavci.
Me veseli da nas je veliko ki smo proti temu, proti naščuvanju in proti lažem in provokacijam. DOVOLJ NAM JE! Dajmo se cepit in zaupajmo znanosti in znanju. Živimo v sodobnem času in ne v srednjem veku. Dajmo že končat to zgodbo s korono da lahko naprej živimo.

SŠET PONAVLJAM, TO JE LE ZA ZDA, IN ZA TISTE KI VEDO DA OBSTAJA INSITUCIJA KJE KJ LAHKO PRIJAVIS…

DA OMENIM DA LAHKO TO POMNOŽIŠ KRAT 10, KER TOLIKO JE LJUDI KAJ POJMA NIMA, DA OBSTAJA TA ZADEVA V ZDA.

PLUS TISTI KATERE SO “ZDRAVNIKI” PREPRIČALI DA NI ZARADI CEPIV, PA SO NEKJ DRUZGA NAPISALI…

TO JE LE ZA ZDA.
https://www.openvaers.com/covid-data

[img]https://i.postimg.cc/d1Bz8hWT/VAERS-PODATKI.png[/img][/url]

Pol ti tud nimaš pravice delati propagando proti cepljenju ker prvo kot prvo nimaš kredibilnih in verodostojnih virov (ki so izmišljeni in temeljijo na lažeh) kot drugo pa nimaš niti malo znanja mislim niti temeljev, niti osnov o cepivih in virusih.
Navaden hinavec si in to boš tudi ostal.

NE VEM KOMU JE NAMENJENO, MA V MOJEM PRIMERU SEM DOKTOR NAUKA ZA TEBE.
OSNOVA ZA VIRUS JE DA GA NI. TOREJ NE RABIM KOMPETENTE ZA CEPIVO.

nese na intenzivnem oddelku. Ni ne prvi, ne zadnji.

https://avaz.ba/vijesti/bih/646208/atif-hota-lijecen-u-covid-odjelu-kcus-a-umro-na-respiratoru-a-nije-bio-pozitivan-na-koronavirus

Zaradi mene se lahko kličeš ‘doktor nauka’ ampak za mene si navaden hinavec.

HEHE.. SUPER SI.

hja, seveda, ti kar nekaj po angleško ne, tako da izgleda bolj verodostojno, če pa je prevedeno v SLO je pa že teorija zarote…hehehe
[/quote]

Je rekel človek, ki lima zadeve v angleščini.

Hahaha sej to, spiše oz kopira neke litanije v angleščini ki jo potem ‘prevede’ ( vrže v google translate) in pošlje hahah sam pa tak ne ve o čem se gre. Mislim že tak je ironično da je glupo da amena.

seveda, ti s svojim telesm lahko narediš kar želiš, lahko se tudi obesiš na štrik!
Ampak nimate pa pravice delati propagande za cepivo- ki ni cepivo, ampak genska terapija, ki še nima uporabnega dovoljenja. Mafija s pomočjo WHO je z lažjo prepričala posamezne vlade, da je to smrtonosna bolezen- KUGA, ki bo pobile 500 milijonov ljudi, izkazalo se je, da se je tresla gora- RODILA SE JE MIŠ!
In mi ko vemo, da je to laž in sla po dobičkih po denarju nedolžnih ljudi, NEVEDNIH LJUDI imamo dolžnost, da jih na to opozorimo. Ti če v ta nateg v to PLAN DEMIJO verjameš se pa cepi in pusti druge ljudi ki se ne želijo cepiti. Zdaj že iz ZD kličejo na dom, NA VRSTI STE ZA CEPIVO, KDAJ LAHKO PRIDETE, ne vprašajo ali se boste cepili, ampak kdaj lahko pridete. Zdravniki bi morali odgovarjati za to, ker oni so dolžni ljudi opozoriti, da je to eksperiment, da je to kar bodo dobili v telo prvič sploh na svetu mRNA ni cepivo, gre za spremembo genov in so vsi ki se cepijo POIZKUSNI ZAJCI!!
[/quote]

Že s tem, da napišeš vemo, da je to laž, samega sebe postaviš za boga. Kaj veste in kdo in odkod. Nič ne veste. Nobenih dokazov, nobenih analiz, nobenih raziskav. Ste sramota človeške družbe.

New Report

Close