Potek Covida, kako je potekalo pri vam
Sem v sedmem dnevu po začetni mrzlici. Na začetku sem mel malo vročino, vse me je bolelo.
Zvečer/ponoči me spoti. Imel sem zelo siha usta in priokus, zdaj ni tako hudo. Pocutim se tako, kot da sem na krivulji zdravljenja.
Nisem vedel da tako dolgo traja. Kako je pri vam potekalo?
Pa še eno vprašanje… Mama je dobila nazaj vonj in okus. To je ociten znak, da se oporavlja, je res?
Mi smo trije, en je imel en dan visoko temperaturo, 2 sva imela 3x temperaturo 37.2, kihnili smo vsi skupaj glih ene 5x, utrujenost se je vlekla ene 2 tedna, tako en dan si ok, potem pa dva dni ful utrujen.
Eni prijatelji so imeli blag prehlad, nahod v bistvu in 2 dni temperaturo.
Drugi so imeli 10 dni temperaturo, kasljali niso.
Tretji primer, dve osebi, ena starejsa oseba je imela 2 dni temperaturo in cist boga, potem pa nic, le utrujenost, druga oseba se ni nalezla, 3x testirana, vedno negativna.
Cetrti primer, druzina in babica, en se ni nalezel, dva sta bila le brez vonja in okusa, babica je imela konkreten prehlad, ful je kasljala, ima pa drugace kronicni bronhitis in je se zdaj, po treh mesecih, se vedno utrujena.
Ja, načeloma če se vrne okus in vonj, se zadeve izboljšujejo. Covid je pač bolezen, ki jo moraš dobro pozdravit, je pa bistveno dlje časa potrebno, kot pri gripi ali prehladu. Tudi komplikacije lahko pridejo kasneje, včasih celo že tik pred koncem.
Pri vsakem poteka drugače. Vse je odvisno od posameznega organizma. Čim manj se živciraj in čim manj sprašuj. Pomembno je, da počivaš, da piješ tekočino, da ješ vitamine in da se čuvaš.
Pri moji ženi je potekalo zelo, zelo hudo. Pri sodelavki pa tako, da praktično ni vedela, da gre za bolezensko stanje. Pa jih ima moja žena 35, sodelavka pa 58. Pa je moja suha in fit, sodelavka pa vsaj z 20 kilami preveč… Ni recepta. Vse dobro.
Čisto navaden sem
Pri nobeni drugi virozi ne dobiš tak občutek, da tebe in družino lahko drži talca z nepredvidljivostjo.
Me veseli da je konkreten znak boljšanja, da dobiš nazaj okus, mama je torej na izhodu. Zdaj se bojim še samo zase malo, pa bo. 🙂
Pač nisem jaz pripravljen na neko hudo uro pa sranje.
Blag prehlad, dva dni slabo počutje in bolečine v mišicah, nato izboljšanje. Šele nato je sledila izguba vonja in okusa. Nato par dni vročine do 37,5, potenje, utrujenost, slabo počutje, a ne preveč.
Ko je bilo že vse končano, se mi je pojavila šibkost, izguba apetita (vonj in okus sta se mi že vrnila), nato visok srčni utrip brez razloga, čez čas anksioznost. Jih poznam več, ki so imeli lahek potek, a težave potem.
Čisto navaden sem
Pri nobeni drugi virozi ne dobiš tak občutek, da tebe in družino lahko drži talca z nepredvidljivostjo.
Me veseli da je konkreten znak boljšanja, da dobiš nazaj okus, mama je torej na izhodu. Zdaj se bojim še samo zase malo, pa bo. 🙂
Pač nisem jaz pripravljen na neko hudo uro pa sranje.
[/quote]
Čisto navaden si, to maš prav. Amater. Dej se malo bolje potrudi.
Slabo ti gre.
Pa dobro, samo da si dobro.
Ludi, ne projeciraj, butec marksistični ki so ga privlekli sem leta 1973.
Kaj bi sploh rad povedal? Itak da virus je, če je tako nenavaden. Razlogi, zakaj se ne vprašaš ‘Kdo ga je nardil’, pa ‘Zakaj’, so pa znani tebi. Jaz točno vem za cel načrt plandemije iz Project Pogo in Zypher videov.
[img]https://i.ibb.co/QfW1SSc/Screenshot-20210421-214415-01.jpg[/img]
Hvala, da delite poteke. Drugi teden poteka je torej najvecji vprašaj. Upam, da bo in je z vsemi vse dobro, jaz v teh momentih rad pomislim, da je res že marsikdo šel skozi in je dobro.
Ma kaki projekt, kaki virus, ta laž se nikoli ni smela Zgodit…Laž..Laž..in Laž na Laž…
Sedaj to laž hočejo zataškat s še eno lažjo Krona (korona) Laži…
Najbolj majstorka prevara je zataškat prevaro z prevaro..
Ne bo šlo skozi, ne v moji reali.. do konca!
[img]https://i.postimg.cc/Kz6GXVzB/trolllll.gif[/img][/url]
[/quote]
cigo majmun a to samega sebe detektiraš?
Kaj je papak?
Si se končno opogumnil pa prideš do MB v soboto, ali 27.04 v Ljubljano? Da vidiš kak bo če mi rečeš v živo to kj upaš tu?
Šupčino.
[/quote]
Smrdljivec coganski umazani umakni se iz tem, ki jih nre preneseš. Ne, nihče ne bo hodil k tebi smradu ničvrednemu, ker nisi nikjer pomembno majmun tupi smrdljivi nadležni, pritepeni, necivilizirani, klošarski.
https://www.youtube.com/watch?v=kxutc7-GMS8
..simply Laž
Lažu te vijesti laže te vlada
Lažu za juče lažu za sada
Lažu te Veliki lažu te mali
Lažu te novine lažu skandali
Lažu zbog sebe lažu zbog drugih
Lažu te stranci laže onaj sto ljubi
Lažu te tamo lažu te dole
Lažu dok pitaju lažu dok mole
Ref
Danas se laže puno bolje
Ni Pinokio nema volje
I svi te lažu oči mažu
Istinu kriju iza ledja se smiju
Sve je danas je-bena laž
Čak što viśe ide u staž
Ali u laži su noge kratke
Privremene fore I patke
Mozeš lagati mene I sebe
Ali dodje vrijeme pa te niko više ne je-be
Ponekad pristojnost zahtjeva laž
Opasno je kad predje u draž
Još kad laže I gleda te u oči
E to jarane tako više neće moći
Ref
Danas se laže puno bolje
Ni Pinokio nema volje…..
Lažu te Veliki ..lažu te mali
V familiji smo vsi zboleli po hitrem postopku, tudi tisti ki so fit in praktično nikoli bolni. Bolezni so potekale različno. Od hudih bolečin v mišicah do hudega kašlja, izgube okusa, vonja, bolečin v glavi…. Vročine je bilo pri enemu celo do 39,5 in je že bil na meji za v bolnico. Pazite se drugega tedna po prejetih simptomih. Takrat se v bistvu covid šele ornk začne, če si dovzeten. Kar se tiče zdravil “pomagajo” samo Lekadoli. Res seb pazite, covid ni hec.
Samo jaz berem tote trolle, da opozorim da sejejo strah in laži, tak kot Mainstream medijih delajo….duga je ruka te mafije, duga…ma tu smo anti-vse -kaj je ZLO in sprevrženo, da zadamo končni udarec, na vse načine.
Papci. Išššššššššššš
[/quote]
Nazaj v kletko ludo opičnjak, če nisi za mad ljudi., iššš