Najdi forum

Splash Forum Koronavirus brez vseh korona potrdil

brez vseh korona potrdil

Sem težki alergik na določena zdravila, kovine in prehranske sestavine-posledice se kažejo z anafilaktičnim šokom, dihalno stisko-otekanje jezika, vratu in posledično dušenje ter izpuščaji po celotnem telesu.
V glavnem, se ne dam cepit, ker sem zdrava v kolikor se držim antialergijskih ukrepov in ker me je strah nepreverjenega cepiva in posledic in tudi zato, ker mi zdrav razum govori, da je to cepljenje in testiranje nategancija tisočletja. Tudi testirat se ne mislim na svoje stroške za vsak prdec. Sem se skozi pandemijo pazila in nisem nič fasala, torej nimam potrdila, da sem prebolela ta grozen virus, ne bom imela potrdila covid testa in ne potrdila o cepljenju.
Torej za pošteno zasluženih oddih se kot zdrava oseba lahko poslovim od morja in vseh nastanitvenih kapacitet ter seveda tudi od restavracij in wc-jev, če ne bom sledila ovcam in se dala cepit ali testirat.
No peščica antikoronarjev nas bo ostala iz enih ali drugih razlogov brez vseh potrdil. Predlagam, da gremo v planine ali kam k jezeru taborit dokler nas prisilno ne cepijo ali zaprejo kam v kakšne “varne namestitve”, ker ogrožamo cepljene in prebolele.
Še ima kdo kak predlog kam na oddih, dokler se lahko še gibamo izven nam namenjenih ustanov?

Čudovita si.
Hvala, ker si in da tako razmišljaš.
Idejo si deliva in ja tako vidim, da nam bo podobno druženje prav prišlo po drugi strani pa tudi vidim prepoved takšnega druženja, ker če ti povsod hočejo veselje uničiti pomeni povsod in ne samo ponekod. Saj ob takem druženju lahko uživaš tudi bolj kot pa na bilo kateri turistični lokaciji.

Praviš, da si alergik.
Prosim te, da se pričneš dnevno ozemljiti z bosimi nogami na zemlji, travniku.. Naravne površine.
Sklepam, da bi ti mnoge težave z alergijami bile s tem odvzete in ozdravljene.
Lepo bodi in če imaš takšne ideje in poglede ostani z nami nekako v stiku, da če bo kakšno takšno druženje, da boš to tudi vedela ali da bomo mi in se bomo lahko srečali na takšnih srečanjih.

Čudovita si.
Hvala, ker si in da tako razmišljaš.
Idejo si deliva in ja tako vidim, da nam bo podobno druženje prav prišlo po drugi strani pa tudi vidim prepoved takšnega druženja, ker če ti povsod hočejo veselje uničiti pomeni povsod in ne samo ponekod. Saj ob takem druženju lahko uživaš tudi bolj kot pa na bilo kateri turistični lokaciji.

Praviš, da si alergik.
Prosim te, da se pričneš dnevno ozemljiti z bosimi nogami na zemlji, travniku.. Naravne površine.
Sklepam, da bi ti mnoge težave z alergijami bile s tem odvzete in ozdravljene.
Lepo bodi in če imaš takšne ideje in poglede ostani z nami nekako v stiku, da če bo kakšno takšno druženje, da boš to tudi vedela ali da bomo mi in se bomo lahko srečali na takšnih srečanjih.
[/quote]

Sem malo prej zasledila, da se lahko boni vnovčijo oz. zamenjajo za Hofer darilne bone. Ni problema, z veseljem bom jih vnovčila in nabavila opremo za taborit, potem pa veselo v naravo med živalsko carstvo in božanski mir.
Bosonoga sem zelo rada in ni večjega užitka kot pa zjutraj štancat po rosi, sprehod po travi in gozdu-noro dober občutek, ko stopiš na mah, se prizemljiš in uživaš v zeleni mehkobi. Sem poskusila tudi že z slano-uff par sekund, drugače pa prehladno za moje vroče telo in hladna stopala 🙂
Kolikor sem se malo glede alergij poglobila vase, je verjetno pri meni problem,da se je prej telo podzavestno branilo določenih svinjarij, zdaj pa zato, ker sem končno pričela spoštovat svoje telo in se posledično zavestno izogibam vnašanju določenih svinjarij.

Sem malo prej zasledila, da se lahko boni vnovčijo oz. zamenjajo za Hofer darilne bone. Ni problema, z veseljem bom jih vnovčila in nabavila opremo za taborit, potem pa veselo v naravo med živalsko carstvo in božanski mir.
Bosonoga sem zelo rada in ni večjega užitka kot pa zjutraj štancat po rosi, sprehod po travi in gozdu-noro dober občutek, ko stopiš na mah, se prizemljiš in uživaš v zeleni mehkobi. Sem poskusila tudi že z slano-uff par sekund, drugače pa prehladno za moje vroče telo in hladna stopala 🙂
Kolikor sem se malo glede alergij poglobila vase, je verjetno pri meni problem,da se je prej telo podzavestno branilo določenih svinjarij, zdaj pa zato, ker sem končno pričela spoštovat svoje telo in se posledično zavestno izogibam vnašanju določenih svinjarij.
[/quote]

Praviš, da je prehladno. Človeško telo se adaptira na to. Recimo, če ne bi nosila nogavic vsakič, ko to lahko storiš in bi bila bosa celo leto vsaj doma. Potem se nekaj zelo spremeni. Takrat ko te je pred tem zeblo te ne zebe več. Tudi če zunaj hodiš bos pri temperaturah, kjer bi te prej zelo zeblo tega ni več. Razen sneg in led imata še vedno svojo moč čeprav manjšo. Po lastnih izkušnjah ti govorim. Sicer pa so tudi na to eni adaptirani in celo na gorenjskem naj bi bil možakar,ki mu tudi sneg ne dela težav glede bose hoje.

Po tistem, kar so nam govorili, obuj se, da se ne boš prehladil bi jst moral imeti UF ne vem kaj že. Dejstvo pa je da se je izkazalo, da je to bila laž, da se boš zato prehladil. Prej boš prehlajen, če si zavit kot bubica ves čas potem pa malo zapiha ali zazebe pa je že preveč in povzroči odziv telesa, ki ni fajn.
Zato se ne boj bosa niti na sneg in po snegu stopiti, če imaš možnost boso hojo prekiniti in si noge zaščititi. Več prakticiraš to manj si občutljiv in bolj trdoživ.

Delim tvoje razmišljanje. Cepit se ne mislim, me ne prepričajo. Crknem lahko tudi na bolj ‘zdrav’ način.
Potovat pa mislim, kakšen test bom že naredila, če bo nujno. Te potovalne potne liste z vakcijancijami pa naj si nekam vtaknejo.
Živela svoboda in demokracija. 🙂

[/quote]

A se turistični vavčerji res lahko zamenjajo za Hofer darilne bone ali je to nateg?
Ker če se lahko, imam jaz tudi svoje neizkoriščene vavčerje za zamenjat, ker očitno jih ne bom mogla nesti v noben hotel, saj nisem cepljena, testirala se tudi ne bom in na žalost sem se držala ukrepov, tako da Covida nisem fasala.
Glede na to, da smo zdravi takole kaznovani, ne vem, zakaj naj podpiram slovenski turizem. Bi tudi jaz raje kaj nabrala v Hoferju…

Tudi jaz sem alergik in se ne morem in ne želim cepit.
Ne želim si še enkrat doživeti šoka.
Verjetno ga ne bi preživela oziroma z hudimi posledicami.

Sem se pa tudi jaz držala vseh ukrepov in sem zdaj zato kaznovana.

Saj ti ukrepi po vsej verjetnosti so mišljeni kot kazen. Kar pomeni, da je tisto samooklicano elito nekaj doletelo.

Saj ti ukrepi po vsej verjetnosti so mišljeni kot kazen. Kar pomeni, da je tisto samooklicano elito nekaj doletelo.
[/quote]
Seveda.
Zdravi ljudje niso v planu, ker od njih ni zaslužka.

Seveda.
Zdravi ljudje niso v planu, ker od njih ni zaslužka.
[/quote]

Ne verjemi, da se gre sploh za zaslužek. Naj gre tvoja misel naprej in naj ne bo zacementirana,kot pri mnogih.

Poglej:
Tistim, ki si sami lahko denar tiskajo če poenostaviva ni denar ali še več tega prioriteta.
Ti je to logično? Seveda ti je.
Ja seveda so zaslužki ampak ti zaslužki so zato, da druge,ki niso med tistimi, ki sebi lahko tiskajo denar privlačijo k svojim planom in da se jim podrejajo.
Torej, vzemi tole v svojo kalkulacijo misli in nikdar več ne misli , kot zacementirano. To si sedaj na to gledal in tako je namenjeno drugim, da gledajo, ker pravi razlogi se ne kažejo kar tako. Največjo sramoto vsak najbolj skriva zato tudi njihova ni tako razodeta, da bi vsak drug vedel zanjo.

To kar ti kot zacementirano si do sedaj mislil, tako bi mislil vsak drugi ali tretji. Da se gre za zaslužek. Je tako? Seveda je. Torej to ni resnica in ni bistvo tega dogajanja.
Ne glej tam kamor vsi kažejo poglej tam kjer nekaj je pa ga ni, da bi na tisto pokazal pa vseeno je pomembno. Zakaj se ne kaže, če pa je pomembno? Ravno zato, ker je.

Torej pustiva zacementirane logike, ki zakrivajo resnico.
Ne pobijajo kar povprek in da bi želeli vse pobiti na ta način.
In ne počnejo tega zaradi denarja. To omenjam glede glavnih akterjev, za ostale pa itak vemo vsi, da je keš in egoizem ter egotrip družbenega statusa bistvo.

A se turistični vavčerji res lahko zamenjajo za Hofer darilne bone ali je to nateg?
Ker če se lahko, imam jaz tudi svoje neizkoriščene vavčerje za zamenjat, ker očitno jih ne bom mogla nesti v noben hotel, saj nisem cepljena, testirala se tudi ne bom in na žalost sem se držala ukrepov, tako da Covida nisem fasala.
Glede na to, da smo zdravi takole kaznovani, ne vem, zakaj naj podpiram slovenski turizem. Bi tudi jaz raje kaj nabrala v Hoferju…
[/quote]

https://zymzo.com/izkoristi-turisticni-bon-in-nakupuj/
Meni ni uspelo preverit, ker imajo tel.št.zasedeno ali pa se nihče ne javi. Če komu uspe, naj prosim javi kakšen je postopek, če je potrebno kakšno potrdilo za vnovčenje, da ne bomo po nepotrebnem ostali izgubljali časa.

Jaz pa mislim, da od junija naprej ne bo potrebno nobenih potrdil ali testiranj. Nekatere države bodo to obdržale, verjetno Grčija ali Španija. Po moje bo Hrvaška pustila turiste pri miru, da jim le prinesejo kaj cvenka.

Veš kaj, jas nas te “tanedolžen” smatram kor “čisto raso”. Tudo Dolfi jo je hotel imet in imel.

Je pa nesramno in nepojemljivo to – namesto da bi bili ponosni, da imajo v N populaciji tudi primere, ki niso še niti oboleli nikoli dosdaj v teh dveh letih korona agonije in vojne, niti preboleli, niso niti zavedeni, niti bili popalčkani, ker to ni bilo potrebno, nikogar ne ogrožajo torej, ker se tudi sami znajo očitn primerno zaščititi, pridno umivajo “roke in se rakužujejo” .In kaj – godo kaznovani ko taajhuši vojni zločinci, da ne bodo smeli it nikamor? Ma rdečo preprogo bi nam morala vlada razvit v tem primeru kjerkoli se pojavimo ( sarkazem off).

Jaz imam predpisan adrenalinski aplikator ala Epipen zaradi nevarnosti doživetja anafilaktičnega šoka zaradi specifične alergije ( pa ni ne na kakšne pike živali, niti na hrano, na mraz oz. temperaturno spremembo, že na kolse če se vozim jo dobim, če se malo spotim….) Torej moj imuski odreagria noro burno. In ni govora, da se cepim s temi cepivi.

Ne verjemi, da se gre sploh za zaslužek. Naj gre tvoja misel naprej in naj ne bo zacementirana,kot pri mnogih.

Poglej:
Tistim, ki si sami lahko denar tiskajo če poenostaviva ni denar ali še več tega prioriteta.
Ja seveda so zaslužki ampak ti zaslužki so zato, da druge,ki niso med tistimi, ki sebi lahko tiskajo denar privlačijo k svojim planom in da se jim podrejajo.
Torej, vzemi tole v svojo kalkulacijo misli in nikdar več ne misli , kot zacementirano. To si sedaj na to gledal in tako je namenjeno drugim, da gledajo, ker pravi razlogi se ne kažejo kar tako. Največjo sramoto vsak najbolj skriva zato tudi njihova ni tako razodeta, da bi vsak drug vedel zanjo.

To kar ti kot zacementirano si do sedaj mislil, tako bi mislil vsak drugi ali tretji. Da se gre za zaslužek. Je tako? Seveda je. Torej to ni resnica in ni bistvo tega dogajanja.
Ne glej tam kamor vsi kažejo poglej tam kjer nekaj je pa ga ni, da bi na tisto pokazal pa vseeno je pomembno. Zakaj se ne kaže, če pa je pomembno? Ravno zato, ker je.

Torej pustiva zacementirane logike, ki zakrivajo resnico.
Ne pobijajo kar povprek in da bi želeli vse pobiti na ta način.
In ne počnejo tega zaradi denarja. To omenjam glede glavnih akterjev, za ostale pa itak vemo vsi, da je keš in egoizem ter egotrip družbenega statusa bistvo.
[/quote]

“Što je to umjetnik htio da kaže? “

Koga poučuješ in o čem? Da denar ni sveta vladar? Da ne vidimo bistva, ker je očem skrito?

Da ne gre za denar, da zgolj glumijo vsi, da gre za denar, da bi nam prikrili, da nam vladajo reptili?

Vračam se na prvo vprašanje, saj si umetelno zavil bistvo svoje najave zla v pravi umetniški konstrukt. Torej … kaj si hotel pravzaprav povedat?

Super ideja.

Imate konkretne predloge, kam bi se dalo it kampirat v čisto, neokrnjeno naravo brez težav? Ob bližini neke vode, ni nujno velike, bi bilo idealno.

Vesela bom vsakega konkretnega predloga. V bliznji tujini je to bolj izvedljivo in priljubljeno, pri nas pa divje kampiranje ni tako popularno. Ali razširjeno.

“Što je to umjetnik htio da kaže? “

Koga poučuješ in o čem? Da denar ni sveta vladar? Da ne vidimo bistva, ker je očem skrito?

Da ne gre za denar, da zgolj glumijo vsi, da gre za denar, da bi nam prikrili, da nam vladajo reptili?

Vračam se na prvo vprašanje, saj si umetelno zavil bistvo svoje najave zla v pravi umetniški konstrukt. Torej … kaj si hotel pravzaprav povedat?
[/quote]

Seveda se denar kaže kot sveta vladar ampak denar se ni sam ustvaril ter se ne ustvarja sam od sebe. Tako, da nad tem, ki mu praviš sveta vladar je še nekdo ali nekateri.

In tisti, ki so denarju vladarji njim tega ne manjka, tako, da jim tudi več tega ne more biti cilj, saj ga imajo lahko kolikor želijo za uresničitev svojih ciljev.
Drugi pa se podrejajo denarju. In ker se podrejajo denarju se podrejajo tudi tistim, ki so nad denarjem.

In ko se gre za spreminjanje človeškega koda ni v ozadju bistvo denar ampak so drugi vzgibi. In to sem z drugimi besedami tudi že prej mislim, da jasno opisal.
Ker pa so mnogi denarju podrejeni pa je gonilo vsega tega seveda njim denar in zaslužek.
Denar jim je kot čarobna palica in daljinec s katerim jih nekdo usmerja v delovanju.
Ampak to že sami verjetno veste, saj tudi vi verjetno delate za denar.

Po moje ti dve alergični gospe nista pričakovali tolažbe od zblojenih antivaxerjev. Za razliko o njih sta gladki pod streho in realno dojemata epidemijo.

Ti nisi gladek pod streho,če misliš,da je to epidemija.

Za nastanitve v Slovenijo rabiš le hitri test, prav tako za obisk Hrvaške……

New Report

Close