Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zaprli šolo zaradi stranskih učinkov "cepiva"

Zaprli šolo zaradi stranskih učinkov "cepiva"

Proti temu se borimo. Proti strupom (latinsko virus) katere dajajo v vaš organizem, organizem otrok…
Še niste dojeli?
Poserjem se na te kolesarje z maskami, ki so zmešani oprani da bolj ne morejo bit.
Na leve in desne, ki nočejo vidit resnice.

https://vimeo.com/540969031

Daj ti vzami zdravila in pojdi spat.

Ajde spizdi, papak

Kako je svet dovolil, da ga ima farmacija na povodcu. 30, 40 let nazaj so pri manj stranskih učinkov prenehai s cepljenjem. Zdaj pa je treba vse požreti in mediji pri tem navdušeno sodelujejo. Kaj bo naslednja stopnja? 5 mrtvih in bo tudi “a fair trade off if it means the security of getting his staff vaccinated”?

Ampak to je res grozljivka, da se ob tako hudih stranskih učinkih še ni prenehalo s cepljenjem.

Zakaj novinarji ne sprašujejo ljudi v Sloveniji kako grozno je po cepljenju?
To so res hude reakcije, o katerih mi govorijo znanci… Prehude.

Res čudno kako stalno nabijate o težkih reakcijah, nikjer pa nobenega ne vidimo. So vsi doma v postelji? Umrli in so jih na skrivaj pokopali? Potem pa še njihove znance in rodbino pobili da se ni razvedelo za te grozne učinke.

Res čudno kako stalno nabijate o težkih reakcijah, nikjer pa nobenega ne vidimo. So vsi doma v postelji? Umrli in so jih na skrivaj pokopali? Potem pa še njihove znance in rodbino pobili da se ni razvedelo za te grozne učinke.
[/quote]

Tako je. Dogaja se genocid. Tudi jaz pravkar umiram. To spodaj so moje poslednje besede.

F a k d o b r j e b l o

Tako je. Dogaja se genocid. Tudi jaz pravkar umiram. To spodaj so moje poslednje besede.

F a k d o b r j e b l o
[/quote]

Preveč vemo, fašisti že trkajo na vrata. Zbogom!

Preveč vemo, fašisti že trkajo na vrata. Zbogom!
[/quote]

Dobimo se v hosti. Geslo: Mati, kruha nam dajte!

Dobimo se v hosti. Geslo: Mati, kruha nam dajte!
[/quote]

Pod pogojem da je ta kruh zastonj! Ne bom plačeval naravnih danosti, to naj kdo drug!

Pod pogojem da je ta kruh zastonj! Ne bom plačeval naravnih danosti, to naj kdo drug!
[/quote]

Mi tebi kruh, ti nam roko, pa smo zmenjeni!

Mi tebi kruh, ti nam roko, pa smo zmenjeni!
[/quote]

Super, preko mene in mojih bosih nog boste ozemljeni s središčem vesolja!

Super, preko mene in mojih bosih nog boste ozemljeni s središčem vesolja!
[/quote]

Ne hvala, sprejemamo samo prizemljene ljudi. Ozemljencev in izvenzemljeskih bitij se izogibamo kot vampir česna.

Cepljenje NI obvezno. Kaj bi zdaj rad?! Se pač ne boš cepil in to je to. Kaj bi rad s tvojimi objavami? “Spreobrnil” vse okoli sebe?! Bolj si nadležen kot Jehove priče (prispodoba).

Jaz se bom, otroci in partner tudi. Hvala Bogu za zdravnike, napredek medicine, farmacije – meni in moji družini, mojim staršem… so pomagali že neštetokrat. Cenim stroko! Ni idealnim rešitev za marsikaj, so pa vsekakor dobre.

Ne hvala, sprejemamo samo prizemljene ljudi. Ozemljencev in izvenzemljeskih bitij se izogibamo kot vampir česna.
[/quote]

Mogoče vas lahko prepriča moja talentiranost:
https://www.youtube.com/watch?v=DUJ9Rlbnz_Q

Mogoče vas lahko prepriča moja talentiranost:
https://www.youtube.com/watch?v=DUJ9Rlbnz_Q
[/quote]

Dobrih pevcev se pa ne branimo :-))))

Darko, ti boš naš politkomedijant!

Z gnojnico polit komedijant! 😀

Dobrih pevcev se pa ne branimo :-))))

Darko, ti boš naš politkomedijant!

Z gnojnico polit komedijant! 😀
[/quote]

Gnojnice se nikoli ne branim, saj je naravna. Z njo se umivam vsako jutro.

Gnojnice se nikoli ne branim, saj je naravna. Z njo se umivam vsako jutro.
[/quote]

👍😄😂🤣

Zato, ker so mediji pod kontrolo korporacij (med njimi je tudi farmacija). Novinarji lahko sprašujejo, ampak tega ne smejo potem objavit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jaz sem pa prav vesel, da se govori tudi o stranskih učinkih cepiva. In več bi se moralo! Hvala ludiju da odpira tudi to plat zgodbe!!
Ja, končno in prvič v zgodovini človeštva imamo cepivo z najmanj možnimi stranskimi učinki in predvsem POSLEDICAMI.
Mene je presenetilo!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Zato, ker so mediji pod kontrolo korporacij (med njimi je tudi farmacija). Novinarji lahko sprašujejo, ampak tega ne smejo potem objavit.
[/quote]

To je tako lahko reči… problem je samo v tem, da drži samo delno. Nekaj časa sem delal v medijih – in stvar je v tem, da to delno lahko drži pri tistih medijih, ki jih kdo z željami o neobjavljanju drži za jaj**; npr s kakšno veliko oglaševalsko pogodbo.
A to niti približno niso vsi mediji in ne oglašujejo vsi v vseh, da bi imeli toliko vpliva.

Na medije v privatni lasti pa niti po politični niti po lastniški liniji (če je lastnik poštenjak – in nekaj jih je) ne moreš vplivati.

VSI main-stream-mediji so na oglaševalskih pogodbah za korona propagando.

Hahaha, pa dodatki k plačam tudi, kajne.
I ja bih, sine!

Sam prašam, kolk časa bi še nič dela in dodatek za to?
Da vemo.

[/quote]
Lahko bi, a bi se potem morali obrisati pod nosom za denar, ki je namenjen cepilni propagandi.
Denar je pa pomembnejši od resnice in zdravja.

To je tako lahko reči… problem je samo v tem, da drži samo delno. Nekaj časa sem delal v medijih – in stvar je v tem, da to delno lahko drži pri tistih medijih, ki jih kdo z željami o neobjavljanju drži za jaj**; npr s kakšno veliko oglaševalsko pogodbo.
A to niti približno niso vsi mediji in ne oglašujejo vsi v vseh, da bi imeli toliko vpliva.

Na medije v privatni lasti pa niti po politični niti po lastniški liniji (če je lastnik poštenjak – in nekaj jih je) ne moreš vplivati.
[/quote]

Ja, samo tisti, ki niso, so mali mediji, ki jih nihče ne šmirgla ali pa rečejo, da pišejo teorije zarote. Main stream mediji pa mislim, da so kar lepo pod močnim vplivom korporacij in tako lepo pišejo svojo resnico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close