Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobila sem idejo…

dobila sem idejo…

moja teta ima maja(malo pred mano) rojstni dan…in ker se vedno lovim s temi darili…njej je všeč nekaj za kar si se potrudil…da recimo ni samo tisto da greš v trgovino in kupiš…njej se to sploh ne zdi darilo..
In tako sem jaz izčrpala že vse zaloge, kaj ji podariti…
Sedaj pa mi je prišlo na misel, da bi ji recimo na netu poiskala recepte za pečenje in kuhanje, ji vse skupaj sprintala, naredila eno lepo uvodno stran, in dala vse skupaj vezat….
Ter ji to podarila…
Kaj pravite, bi bilo to vredu darilo? namreč zelo, zelo rada kuha in peče…zato se mi zdi to ok ideja…

Ja to je super darilo…ko boš dala vezati, naj ti dajo na zadnjo in prvo stran debele platnice, potem pojdi v trgovino z blagom in izberi blago…kaj kuharskega in ga oblepi cez te platnice…jaz tako lepim naše albume…super pride…sedaj pa res hitim…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hvala ti za tvoj predlog. ga bom z veseljem uporabila.

zdaj pa hitro k svojim sončkom…ne pusti jih čakati! Adijo in cmoka.

lepa in dobra ideja…
Posebej pa iz lesene kuhalnice izdelaj kakšnega pajacka… Saj veš, del za v posodo naj bo obraz, za “obleko” pa ovij okoli eno kuhinjsko krpo (pa bo dvoje v enem). Obraz magari izreži iz samolepilega kolaža, nariši očke in ustka, potem pa lahko tetica enostavno odlepi “obraz” in kuhalnico tudi uporablja, prav tako kuh. krpo.
Cmoka.

Zelo lepa ideja,sploh pa ker je “home made”…meni so takšna izvirna in doma narjena darila najbolj všeč…pa ne glede kaj je,ker vem da tisti “nekdo” ni šel v prvo trgovino,zmetal ven nekaj denarja in je to to; temveč je malo možgane vkolpil in se potrudil….
Meni je v glavnem všeč….

Se ti pa kaj javim….takoj ko bo cajt…mej se in pridna bodi,cmoka

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

hvala; tudi zanimiva ideja. Vi ki imate otročke bolj obvladate te stvari, vam že mali škratki pomagajo 🙂
Samo onega se malo bojim…ko bom mogla oči pa usteca narisat :))
Že vidim kak bo ta slika izpadla, kot bi jo trileten otrok narisal :)))))))))))))))))))))

hey Trilči!
javi se-bom vesela.
Sicer pa ta teden naju čaka izpit…kako napreduješ? Jaz sem si uspela že enkrat skozi prebrati :)))

Napredujem bolj bogo,ker sem danes šla v Radlje plezat,pa me nič ni bilo doma…saj človek se v takšnem lepem vremenu ne more učit…:-)))))
Dobro vsak dan nekaj,pa bo šlo…se čujeva:-)))))))))))))))

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Ujej, naslednja runda bo pa najbrž pri meni, ne?! Glej, da mi javiš, slišiš?!
Cmoka.

New Report

Close