Najdi forum

Splash Forum Koronavirus prijava za cepljenje

prijava za cepljenje

če imate zdravnika v ZDL, kam se prijavite za cepljenje, osebno njemu, na spletno stran ZDL, ali pa……?

najprej na pogrebni zavod, porihtaš si grob, žaro itd. … po cepljjenjju je smrt zagotovljjena, naredi se ti strdek in adijjo jjanšisti

hvallaaaaaa……..

jaz sem se prijavil in dobil uro za ponedeljek, prijavil sem se v petek, pa so mi rekli da lahko kar pridem (izgleda, da imajo cepiva preveč), pa sem vprašal, če lahko pride tudi žena – oba 45 let- pa so rekli da imajo nekaj viška cepiva da lahko……..ampak zdaj ko omenjaš britof, pa ne bova šla, res ne, tudi sem prebral, ravnokar, da je veliko krvnih strdkov v ZDA je na tisoče mrtvih po cepljenju, tako da naju že ne bodo videli ne v ponedeljek, ne kakšen drugi dan.

Zakaj se z ženo bojita? A nisi prebral od teh naših kavč-epidemiologov, da cepiva proti Covidu povzročajo strdke izključno v MOŽGANIH. Torej, stari, na podlagi tega podatka, je strah pri vama popolnoma odveč, kaj praviš?

Pa kako ne spregledate te nasilne cepilne propagande?!

Evo, danes na propagandnem trobilu rtvslo.si “novinarski članek”:
V nedeljo ob 1354 PCR-testih 191 potrjenih okužb, pet smrti
Več:
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/v-nedeljo-ob-1354-pcr-testih-191-potrjenih-okuzb-pet-smrti/578045

In v istem članku (Pazi to!) nekaj reklam za cepivo. Pod temi zmaski se že dolgo tudi podpisujejo več ne s polnimi imeni.

Pa še to. Pet jih je umrlo danes zaradi C-19.
[img]https://i.pinimg.com/originals/f8/1f/40/f81f408622f1b16bcbfa9f7dd289086c.jpg[/img]

Pozdravljeni,
za bozjo voljo, kaj je z vami narobe?
Izjemno ste nespostljivi, nikoli in nikdar ne operirate z resnicnimi dejstvi. Polni ste politicnih floskul in moralnega nasilja.
Gospod kraljmatjaz, cas je, da se zresnite in se predate plodnim debatam.
Pa prav lep pozdrav,
nobody

Najprej vsem prav lep soncen pozdrav.
Prijave pomenijo, da ste se za cepljenje odlocili prostovoljno. V trenutnih razmerah je sila malo ugodnosti, le osebno zadovoljstvo.
Dejal bi takole: ce se nekdo zavestno odloci, da se bo cepil in da je prostovoljec, kar naprej. S tem ni nic narobe in ce se pocutite bolj varne v vasem zasebnem zivljenju, naredite ta korak.
Srecno!
nobody

New Report

Close