Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ZLOČIN NAD SLOVENSKIMI MATURANTI – Kazen za morilce?

ZLOČIN NAD SLOVENSKIMI MATURANTI – Kazen za morilce?

A niso bili dijaki cepljeni prav zato, da “se lahko nemoteno pripravljajo na maturo”? Zdaj pa močni imunski odzivi motijo priprave na maturo??? 🤔

Ne, ne, ni krivo cepivo. Kriv je premočen imunski sistem. 🤷‍♀️

In potem jim Beovička svetuje Lekadol pa Ibuprofen. Ni dovolj, da jih onesposobijo s cepivom. Dejmo jih do konca zastrupit. 🤦‍♀️

Moj Bog, ljudje, kdaj se boste zbudili? Koliko cepilnih poškodb, hudih neželenih učinkov in trajnih posledic, tudi smrti, bo še potrebnih, da se ta norost neha?

Novinarka pravi, da so v uredništvu dobili informacijo, da je hudih neželenih učinkov med dijaki precej. Očitno jih je res veliko, da o tem poročajo na nacionalni televiziji.

Hudo mi je za te mlade ljudi na pragu odraslosti, ki si na tak način uničujejo zdravje in življenje. Res mi je hudo.
Vzeto iz: https://www.facebook.com/darinka.radoja

Posnetek dnevnih poročil ob 13h. Kako se zločinki Beopićki očitno valjajo cmoki v grlo. Poslušajte, kako govori…Pa ne da se zaveda svojih zločinov?!
https://www.facebook.com/sergio.berce/videos/10217545360536291

Večerna poročila 19.30 o pohabljenju zdravih mladih ljudi – slovenskih maturantov, NISO poročala. Zakaj že?

Lahko odpreš še 100 tem. Ljudje se bomo cepili in pika. Majhna cena za dopust na Hrvaškem!

Da bo tvoja cena še nižja, lahko vzameš in moje cepivo in moje mesto v cepilnem seznamu.

Za dopust na Hrvaškem se ni treba cepiti. Opraviti moraš test.

Nočem n-krat opravljati testa, od junija do oktobra. Vsakič, ko grem dol.

Cepljenje je samo test koliko zdrave pameti imajo ljudje.
Če so se šli prostovoljno cepit, so pač brez zdrave pameti.

Maturanti nimajo zdrave pameti? Hmm, slabo se ti piše za penzijon.

Nočem n-krat opravljati testa, od junija do oktobra. Vsakič, ko grem dol.
[/quote] Mislim, da nikomur ni ravno prijetno hodit na test.
Me pa čudi , da so Hrvatje zakomplicirali glede na to, da je turisticna sezona pred vrati. Marsikoga bo ravno pogoj testiranja odbil.

Mislim, da nikomur ni ravno prijetno hodit na test.
Me pa čudi , da so Hrvatje zakomplicirali glede na to, da je turisticna sezona pred vrati. Marsikoga bo ravno pogoj testiranja odbil.
[/quote]

Ne samo Hrvati, tudi Slovenci. Za nazaj prav tako potrebuješ test, ker je Hrvaška na rdečem seznamu. Verjetno pa bo do poletja še več sprememb v pravilih, tako da je možno, da testiranje ne bo več obvezno.

Pisanje na tem forumu ne bo nič spremenilo, spremembe se bodo odvijale danes ob 17h v Ljubljani, ko bo vlada padla in se bomo ponovno uprli proti fašističnemu diktatorju, ki duši našo državo in ji onemogoča razcvet.

https://twitter.com/starihalj/status/1386658660718366722?s=20

Ne samo Hrvati, tudi Slovenci. Za nazaj prav tako potrebuješ test, ker je Hrvaška na rdečem seznamu. Verjetno pa bo do poletja še več sprememb v pravilih, tako da je možno, da testiranje ne bo več obvezno.
[/quote]
V primeru, da ga nimas pa karantena. Tudi jaz mislim, da bojo Hrvatje še spremenili pogoje.

Sramota, najprej so bili tisti ta prvi covid zboleli stigmatizirani.
Potem smo poslušali od vseh ostanite doma, ostanimo doma, cel projekt, da ne zbolimo. Zdej tisti, ki nismo zboleli najbolj nasrkamo.
Svinjarija na kubik.
Meni bi morala vlada dati papir, nagrado. Ne zdej bojo oni mene hebal.
Popolnoma jasno je, da se cepijo tisti, ki bojo koristili ugodnosti.
Da je materializem povozil naravo. Že prisilno testiranje za službo je neustavno. Ajane, saj se ne rabim testirat, ne rabim službe, lahko me vzdržuje država.
Jasno sporočilo in vprašanje vladi

Zakaj zdravi potrebujemo teste in cepljenje.

Posameznik bi moral sam poznati svoje telo.
Ne potrebuješ testa, če ni nobenih simptomov, ne potrebuješ cepljenja, če covid nisi dobil.
Prva okužba bi morala biti merilo za vse ostalo. Tako pa se cepijo masovno za cihle na Hrvaškem..

Človek bi pričakoval, da se greste cepit zato, da ne boste zboleli. Ne, večina se vas bo cepila zato, da boste lahko nekam šli. To vam je argument??!!
Jelinčič ima prav, na žalost.

Ravno v tem je fora takoimenovanega prostovoljnega cepljenja.
Ljudem najprej v imenu neke navidezne grožnje odvzameš svobodo, potem pa mu jo pod pogojem spet vrneš.
Tako dosežeš, da debilna čreda naredi točno tisto, kar od nje hočeš.
Izsiliš, da čreda izpolni zahteve, da v zameno dobi tisto, kar ji je bilo protipravno odvzeto.

Beovićka ni kriva, saj je bila stroka proti, da se v tem trenutku cepi dijake. Zdravniki so izrazili pomisleke, da bodo dijakom reakcije na cepljenje vzele dan ali dva učenja.
Kaj naj Beovićka zdaj naredi? Pač svetuje, kar pomaga pri reakcijah. Obrni se na vlado in natistega tepca, ki je ad hoc predlagal cepljenje dijakov tik pred maturo.

Mislim, da nikomur ni ravno prijetno hodit na test.
[/quote]

Ni še junij. Živi bili, pa videli.

Za junij predvidevam (sem kar dobro obveščen, nisem pa Nostardamus, da bi točno vedel) za vstop na Hrvaško pogoj hitrega testa.
Govori se, da jih bodo celo Hrvati delali na njihove stroške, ker imajo zelo velik interes na njihovi meji in boš pač počakal tistih 15 minut.

Za julij in avgust pa bo mogoče popolnoma prost vstop, policist bo le zamahnil z toko: vozi, Miško….

Za vrnitev v Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo pa glede na takratne pogoje omenjenih držav za vrnitev domov, dan pred vrnitvijo PCR test, ki ga bodo mogoče 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} financirali Hrvati sami.

Nikakor pa nobenega govora o kakšnih covid potnih listih s pogojem cepljenja!

Ni še junij. Živi bili, pa videli.

Za junij predvidevam (sem kar dobro obveščen, nisem pa Nostardamus, da bi točno vedel) za vstop na Hrvaško pogoj hitrega testa.
Govori se, da jih bodo celo Hrvati delali na njihove stroške, ker imajo zelo velik interes na njihovi meji in boš pač počakal tistih 15 minut.

Za julij in avgust pa bo mogoče popolnoma prost vstop, policist bo le zamahnil z toko: vozi, Miško….

Za vrnitev v Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo pa glede na takratne pogoje omenjenih držav za vrnitev domov, dan pred vrnitvijo PCR test, ki ga bodo mogoče 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} financirali Hrvati sami.

Nikakor pa nobenega govora o kakšnih covid potnih listih s pogojem cepljenja!

[/quote]
Hrvati ne vidijo več,se ne mislim niti testirat

https://pravda-istina.cloudaccess.host/zadnji-ovakav-eksperiment-vrsio-je-doktor-jozef-mengele/

Pa ti nisi “maturant”; zagotov nimaš 18, 19let – si svoj genetski material že prenesel/la na potomce, zagotovo. Cepi se.

In ja, hud odziv imunskega sistema – tudi še po tretjem dnevu, ko vsi čvekajo ” da mora past”…. Imunski sistem 18-19 letnikov ni enak imunskemu Beovićki, ke je svoje na genetskem in zorilnem “oddelala”… samo toliko.

Zobat Lekadole in ostale antipiretike in analgetike kot npr. bombončke z mentolom ali C vitaminom preventino ? Naj prenehajo s tem.

Pa ti nisi “maturant”; zagotov nimaš 18, 19let – si svoj genetski material že prenesel/la na potomce, zagotovo. Cepi se.

In ja, hud odziv imunskega sistema – tudi še po tretjem dnevu, ko vsi čvekajo ” da mora past”…. Imunski sistem 18-19 letnikov ni enak imunskemu Beovićki, ke je svoje na genetskem in zorilnem “oddelala”… samo toliko.

Zobat Lekadole in ostale antipiretike in analgetike kot npr. bombončke z mentolom ali C vitaminom preventino ? Naj prenehajo s tem.
[/quote]

Se opravičujem ge. Beović – vladino maslo, piše nekdo zgoraj. Kolk je bila pobrana provizija torej za te žrtvene jagenjčke?

[/quote]

Julija bodo vse odprli, vse meje, ne bomo rabili nobenih testov. Potem pa oktobra spet tako kot je bilo, vse pozapret.

Ne morem verjeti,kaj pišeš—Majhna cena…..
Mogoče bo to vaš zadnji ali pa predzadnji dopust na Hrvaškem!

Bi enkrat pri vsaki oblastniški noriji mi začeli slediti denarju?

Najprej beovicko in njene denarce, kaj in koliko prejema?
Ker za tako odgovornost, ki jo je sprejela, se ne bo udinjala džabe. Ode ji glava.

Pa naprej
Izvrtat vse, sistematično, za vsak cent.
Ker tile kekci se ne gredo naciste brez mastnih odpravnin.
In ravno to jih pokoplje.
Mastni denarci.

Bdw, za koliko so nam prodali vodo?
Pazi, pomembno! Ne misliti, da z levo opcijo niso povezani!

A ima kdo od Beopićke bilanco za 2020? Koliko umazanega ji je padlo v tošelj?

Ne morem verjeti,kaj pišeš—Majhna cena…..
Mogoče bo to vaš zadnji ali pa predzadnji dopust na Hrvaškem!
[/quote]
In?
V življenju je pomembno kako si živel in ne koliko časa.

New Report

Close