Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zakj gostinci jamrajo?

Zakj gostinci jamrajo?

Zakaj gostinci jamrajo, če pa bi lahko sedaj imeli odprte gostilne, a jih ima večina zaprte ali pa delajo še vedno samo na dostavi- osebnem prevzemu? Razumem takšne, ki nimajo vrtov, a take z velikimi vrtovi so vseeno zaprte. Prej toliko jamranja, sedaj pa druga pesem…

A ti boš gostincem pametovala?

Vprašam, ker vidim, da je vecina se vedno zaprtih ali pa na osebnem prevzemu. Verjetno se jim iz nekega razloga bolj splača takole, kot pa da bi bili odprti.

Vidim, da nimas pojma o gostinstvu. Ce odpres, imas slabo vreme, tri mize na terasi je izguba velika. Stroske imas ogromne, da pokrijes kelnarco, plus vse ostalo. Na koncu dneva se lahko samo se zjokas. Dokler ne bodo delali v normalnem obsegu, v okviru obratovalnega casa ; tudi zvecer bo vse skupaj ena velika zalost. Za vecino .


Vrt / terasa je lahko odprta samo v lepem vremenu. Ob dezju in vetru bodo v celem dnevu prisli mogoce 3 gostje. Iz 3 kav ali spricerjev pa pac ne mores placati za cel dan natakarja. Nekateri tudi imajo male vrtove in ker morajo biti mize zelo narazen, ne bi spravili gor vec kot 2 ali 3 miz. Kar spet ne prinese dovolj prometa, da bi bilo vsaj za natakarjevo placo.

Po TV kazejo vedno ene in iste. Tiste redke, z veliko teraso. 90 procentov imajo majhno teraso , ali sploh ne. Zakaj po TV ne pokazejo takih, ki po teh ukrepih ni variante, da bi se splacalo odpret. Upam da v rumeni fazi dajo vse v normalo. To pomeni obratovanje tudi v vecernih urah.

New Report

Close