Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V resnici nisem bil bolan, sem pa naštel vse simptome covida, test pa pozitiven

V resnici nisem bil bolan, sem pa naštel vse simptome covida, test pa pozitiven

Sem se odločil za poskus. Kljub temu, da sem popolnoma zdrav, sem klical os. zdravnika ter mu naštel simptome, ki nakazujejo na korono. Zdravnik me je takoj napotil na testiranje. Pregledal me sploh ni. Grem na testiranje in test pozitiven. Hahaha. Dobro nas farbajo. 🤣

Jaz sem tudi naštel vse simptome (ki jih dejansko imam), bil poslan na test in sem negativen.

Kaj bova pa zdaj?
Zase vem. Zate pa predvidevam, da se boš veselo sprehajal okoli in trosil okužbo.

Ja, si zdaj bolje, ko si sprismodovalo to na mon? Bolano pa si, kaj nisi, v glavo si bolano, če imaš potrebo po trolanju.

jaz sem imela povsem atipične simptome, edino kar se je skladalo je bil kašelj pa še tega je bilo manj kot pri običnem prehladu. je pa bilo vse drugo toliko bolj hudo a nič od tega ni navedeno na tistem vprašalniku. itak pozitivna. prebolela pred pol leta, še zdaj posledice.

Svak že 5x na PCR testu, vedno negativen.
Svakinja potrjeno na PCR testu pozitivna, z vsemi simptomi, otroci potrjeno pozitivni.
Svak ima malo temperature, izgubil vonj in okus, vsakič negativen.
Se pa vseeno razen za testiranje drži doma, saj ima odrejeno karanteno.

New Report

Close