Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Via Andraž Teršek Pravice in svoboščine

Via Andraž Teršek Pravice in svoboščine

Via Andraž Teršek
➡️ Pravice in svoboščine
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Spoštovane sodržavljanke in sospoštovani državljani, spoštovana javnost,
objavljam svoj MEMORANDUM na temo neposrednega in posrednega, političnega in pravnega siljenja ljudi v testiranja in cepljenje. Z vzporednim mišljenjem o drugih povezanih vprašanjih, temah in problemih. Memorandum je rezultat mojega študijskega, raziskovalnega in pogovornega dela. Seveda v memorandum nisem vključil vsega. Naredil sem izbor. Predvsem zaradi obsega. Nisem želel, da bi bilo besedilo daljše, a tudi nisem želel, da bi bilo krajše.
Memorandum zaključuje predlog za spremembo dveh členov v Ustavi RS. Zaenkrat.
Upam, da boste imeli voljo, energijo in čas za branje in mišljenje ob branju.
Za javno objavo memoranduma sem dal privolitev tudi nekaterim posameznikom, posameznicam (tudi zdravnicam in zdravnikom, ne le civilnim aktivistom) in organiziranim skupinam ljudi.
Morebitna dodatna kritika, stigmatizacija in socialna izolacija zaradi tega memoranduma in mojega siceršnjega javnega dela me ne skrbi.
Lep pozdrav in naj bo SVETLA SILA (ne pa nasilje in fizična prisila!) z vami in nami.
Link na memurandum:
https://andraz-tersek.si/wp-content/uploads/2021/05/MEMORANDUM-O-OCITNI-IN-PRAVNO-NEDOPUSTNI-PRISILI-LJUDI-V-MEDICINSKE-POSEGE-IN-O-PRAVNO-PREPOVEDANEM-EKSPERIMENTIRANJU-Z-LJUDMI-z-opombami-1.pdf?fbclid=IwAR3c5i2abT6PKFGhK1FeHRirRX_KJ6HGPK9gTk9CRXOWBTvyBKb5Y8-n6C4

Andraž Teršek, l.r.

New Report

Close