Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V Avstriji v restavracijo le z digitalnim potrdilom

V Avstriji v restavracijo le z digitalnim potrdilom

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/v-avstriji-v-restavracijo-le-z-digitalnim-potrdilom-v-srbiji-nagrada-cepljenim/579073

Pozabljaš omenit, da so v Avstriji do 19.5. gostilne, hoteli in podobno – zaprti.
Za frizerja pa moraš itak že sedaj imet test.
Za šolo rabijo otroci test 3x na teden, tudi prvi razredi.
V službi, kjer delaš z ljudmi, tudi redno testiranje.

Totalni nadzor..

Malo po malo…piano piano brasiliano..

Na Kitajskem – na “domačem” terenu – je koronca kar izpuhtela. Bogme, to je ultra pameten stvor.
Ste slučajno nekaj zelo zanimivega videli na tej fotografiji?
Jaz nisem zasledil niti enega SREČNEGA obraza, zakaj le?
Če se ne boste zmigali, boste tudi sami kmalu izgledali podobno zombijevsko.

[img]https://i.postimg.cc/mD1RVpV6/nadzor.jpg[/img][/url]

No, v glavnem. Kje je poanta?
V dejstvu, da se ne samo v A ampak tudi v drugih evropskih deželah držijo predpiisanih ukrepov, ne tako kot mi, ki cvilimo že ob navadnih maskah in ob tem o svojih svoboščinah?
Ali o tem, da bo en, dva, tri, jasno, da moraš biti cepljen ali prebolen, drugače ne moreš čez nikakršno in nobeno mejo?
Fajn bi bilo, da naposled vsi nasprotniku spoznajo, da brez tega ne bo šlo. Ker bodo drigače pristali v kleteh, kamor so pošiljali nas, ovce 🙂

V dejstvu, da se ne samo v A ampak tudi v drugih evropskih deželah držijo predpiisanih ukrepov, ne tako kot mi, ki cvilimo že ob navadnih maskah in ob tem o svojih svoboščinah?
Ali o tem, da bo en, dva, tri, jasno, da moraš biti cepljen ali prebolen, drugače ne moreš čez nikakršno in nobeno mejo?
Fajn bi bilo, da naposled vsi nasprotniku spoznajo, da brez tega ne bo šlo. Ker bodo drigače pristali v kleteh, kamor so pošiljali nas, ovce 🙂
[/quote]

Sory stari, to se nebo zgodilo.

[/quote]

A da ne? NEBO , upam da res ne:))

[/quote]
Ne, tebe bodo vsi posebej nosili po rokah. 😅

[/quote]

In kaj jim pomaga, da se tako držijo ukrepov? Nič na boljšem niso od nas. Še bolj jih zapirajo za nagrado.

[/quote]

Poanta je v tem, da bomo ¸19.5., ko se bodo zadeve odprle, že precej precepljeni, vsaj s prvim odmerkom.
Pa, da se ‘polovi’ čim več okuženih s temi testi, da bo vsaj poletna sezona zalufala kot je treba.
Aja, pa Nemci, Italijani pa še nekateri drugi bodo imeli vstop v AT brez karantene. Slovenija pa ima dosti slabšo sliko tako, da še ostaja karantena.
V Slo se kar naprej razpravlja, nekaj buni, pa ne bi sončkov testirali pa ne bi se cepili pa ne daj bože, da bi šli na test, zaradi frizerja.
V Avstriji pa se otroke testira, zaposlen, obiskovalce frizerja, … in, ko se bodo zadeve odprle, gostiljne, hoteli, bo stanje že kar solidno, zato računamo, da bo ok sezona.
Če je šla zimska sezona k vragu, naj vsaj poletna zaživi.
Pa ljudje ne jamramo, vsem nam je do tega, da se čim prej normalno zaživi.

Poanta je v tem, da bomo ¸19.5., ko se bodo zadeve odprle, že precej precepljeni, vsaj s prvim odmerkom.
Pa, da se ‘polovi’ čim več okuženih s temi testi, da bo vsaj poletna sezona zalufala kot je treba.
Aja, pa Nemci, Italijani pa še nekateri drugi bodo imeli vstop v AT brez karantene. Slovenija pa ima dosti slabšo sliko tako, da še ostaja karantena.
V Slo se kar naprej razpravlja, nekaj buni, pa ne bi sončkov testirali pa ne bi se cepili pa ne daj bože, da bi šli na test, zaradi frizerja.
V Avstriji pa se otroke testira, zaposlen, obiskovalce frizerja, … in, ko se bodo zadeve odprle, gostiljne, hoteli, bo stanje že kar solidno, zato računamo, da bo ok sezona.
Če je šla zimska sezona k vragu, naj vsaj poletna zaživi.
Pa ljudje ne jamramo, vsem nam je do tega, da se čim prej normalno zaživi.
[/quote]
Se strinjam.
Vseeno pa mi je nadvse smešno, kako pri nas ljudje traumirajo okoli “hudih” ukrepov. Ki to SPLOH niti slučajno niso.
Imam Nemca, ki je zdajle slab mesec pri nas… in se smeji.
1. kakšen je slov. “lockdown”.
2. niti priblizno se mu ne mudi nazaj v D. Ker tam je pač drugačen lockdown.
3. ni mu jasno, da se ob takih “ukrepih” Slovenci pritožujejo…
Skratka, rad bi samo to sporočil, da vsaj minimalni standardi bodo potrebni, če boš hotel kam it. Drugač, bodite zaprti v kleteh, kot ste imeli polna usta za cepljene.
To je to.

tisti junak, ki je par dni nazaj govoril, kako ne bo potrebno potrdilo, za vstop v gostilne in ostale dogodke.

[/quote]

V Sloveniji je nekemu sodišču uspelo “NA GLAS” povedati, da kaznovanje zaradi ne nošenja mask nima pravne podlage.
Tudi drugod po drugih državah je tako, da te pravne podlage ni. Kar ne pomeni, da je Slovenija slabša ampak, da je bolj budna v tem smislu.
———————————-
Bi pa ob tem opozoril na nekaj v zvezi s tem.
Zakon (pravna podlaga) se lahko zapiše pa tudi “papir vse prenese”.
Ne glede na to ali je v zakonu zapisano ali ne pa se zemljani svojim obrazom naj ne odpovedo, če si hočejo dobro.

V Sloveniji je nekemu sodišču uspelo “NA GLAS” povedati, da kaznovanje zaradi ne nošenja mask nima pravne podlage.
Tudi drugod po drugih državah je tako, da te pravne podlage ni. Kar ne pomeni, da je Slovenija slabša ampak, da je bolj budna v tem smislu.
———————————-
Ne glede na to ali je v zakonu zapisano ali ne pa se zemljani svojim obrazom naj ne odpovedo, če si hočejo dobro.
[/quote]

Nekemu sodišču?
Kar zanašaj se na to.
Zakoni niso zapisani za te izredne čase.
Malo počakaj še, bodo uredili, brez skrbi.
Tako naj te neko sodišče ne navdaja z upanjem.
Upanjem v kaj, točno?

———————————-
[/quote]
Sodnica tega sodišča se ti bo kmalu pridružila na socialni podpori, ker očitno ni sposobna svojega dela in to ne bo fikcija.

Tisti ki mislijo da bo ta plan šel naprej, se motijo.
Garantiram da se bo vse sesulo.
Gremo stavit?

Staviš?
Na kaj točno pa lahko staviš?
Že iz tega se vidi dejanje obupanca.

Nekemu sodišču?
Kar zanašaj se na to.
Upanjem v kaj, točno?
[/quote]
Vedno je upanje da bo bedake tvojega kova srecala pamet…

Nekemu sodišču?
Kar zanašaj se na to.
Upanjem v kaj, točno?
[/quote]

Saj so vas obvestili o tem in za katero sodišče ter kakšno s gre. Če ste slišali in izvedeli, ter se seznanili s tem, da morate nositi maske se lahko tudi z drugimi informacijami, ki so bile deljene preko istih kanalov.

Za katere čase so bili pisani zakoni? Kakšne izredne čase? Zato, ker vi tako menite so izredni?
Včeraj sem živel, danes živim. Vsak dan je pomemben in vsakemu dnevu je dan čas in izrednost in ne samo takrat ko nekdo drug tako meni.

Svobodo jemati kar povprek in ob tem še pričakovati, da se nihče ne bo upiral temu je želja le tistega, ki svobodo jemlje. Seveda, če te primem za vrat bi bilo dobro zame, da me ti nazaj ne.
Ja verjamem, da bodo “uredili” zato pa sem tudi opozoril glede tega. Da ni važno, kaj napišejo moramo mi vedeti kdo smo in kaj smo. Če se bomo zanašali na to, kaj nekdo napiše bo “čudna pela”.
Trenutno zapisujem:
Pridi in očisti mi čevlje ter uleži se predme, da nate stopim.

Evo zapisal sem. Če se bom zanašal na to, da se bo zgodilo, kar je zapisano bo “čudna” zame.
Če se najdejo idioti po svetu, ki verjamejo v vse kar se zapiše in so druge ljudi pripravljeni tudi pobijati zato potem naj se pripravijo, da tisti, ki ne verjamejo v zapisano, da bodo tudi oni pripravljeni pobijati nazaj njih le z drugim namenom.
————————————
Čas bi že bil da se v fikcije, ki povzročajo samo škodo, žalost, trpljenje in sovraštvo ne verjame več.
Ti omenjaš upanje v katerega bi me neko sodišče navdajalo ne jaz. Sem kje dejal, da mi kako sodišče na zemlji vliva kako upanje? Nisem.

Zanimivo da se ta ista slika pojavi na par straneh v letih 2018 in 2019 🙂

Ste resno tolk glupi da ne znate reverse picture search narest preden se smešite. Ne ni to vprašanje.

Vedno je upanje da bo bedake tvojega kova srecala pamet…
[/quote]
Pamet.
Ali ti morda, vsaj slučajno veš, kaj pomeni ta termin?

Staviš?
Na kaj točno pa lahko staviš?
Že iz tega se vidi dejanje obupanca.
[/quote]

Stari, nimaš pojma kaj se dogaja.
Gotovi ste.

Saj so vas obvestili o tem in za katero sodišče ter kakšno s gre. Če ste slišali in izvedeli, ter se seznanili s tem, da morate nositi maske se lahko tudi z drugimi informacijami, ki so bile deljene preko istih kanalov.

Za katere čase so bili pisani zakoni? Kakšne izredne čase? Zato, ker vi tako menite so izredni?
Včeraj sem živel, danes živim. Vsak dan je pomemben in vsakemu dnevu je dan čas in izrednost in ne samo takrat ko nekdo drug tako meni.

Svobodo jemati kar povprek in ob tem še pričakovati, da se nihče ne bo upiral temu je želja le tistega, ki svobodo jemlje. Seveda, če te primem za vrat bi bilo dobro zame, da me ti nazaj ne.
Ja verjamem, da bodo “uredili” zato pa sem tudi opozoril glede tega. Da ni važno, kaj napišejo moramo mi vedeti kdo smo in kaj smo. Če se bomo zanašali na to, kaj nekdo napiše bo “čudna pela”.
Trenutno zapisujem:
Pridi in očisti mi čevlje ter uleži se predme, da nate stopim.

Evo zapisal sem. Če se bom zanašal na to, da se bo zgodilo, kar je zapisano bo “čudna” zame.
Če se najdejo idioti po svetu, ki verjamejo v vse kar se zapiše in so druge ljudi pripravljeni tudi pobijati zato potem naj se pripravijo, da tisti, ki ne verjamejo v zapisano, da bodo tudi oni pripravljeni pobijati nazaj njih le z drugim namenom.
————————————
Čas bi že bil da se v fikcije, ki povzročajo samo škodo, žalost, trpljenje in sovraštvo ne verjame več.
Ti omenjaš upanje v katerega bi me neko sodišče navdajalo ne jaz. Sem kje dejal, da mi kako sodišče na zemlji vliva kako upanje? Nisem.
[/quote]
No, ce ti nobeno sodisce na zemlji ne vliva zaupanja. Zakaj tocno se torej zanasas nanj?

Phahahahhaha (malo za smeh)

[img]https://i.postimg.cc/RZ05VC2z/kafici.jpg[/img][/url]

[img]https://i.postimg.cc/JnV2JRY0/smrtonosni-virus.jpg[/img][/url]

No, ce ti nobeno sodisce na zemlji ne vliva zaupanja. Zakaj tocno se torej zanasas nanj?
[/quote]

Pa saj se ne. Tudi tega nisem nakazal, da se zanašam nanj.
Omenil sem ga. Če ga omenim ne pomeni, da se zanašam nanj.

Stari, nimaš pojma kaj se dogaja.
Gotovi ste.
[/quote]
No, ko nimamo vec niti enega najbolj preprostega odgovora, potem PAČ napišemo, da sem gotov.
Vse jasno.

New Report

Close