Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Testiranje covid. Nisem dobil sms

Testiranje covid. Nisem dobil sms

Ob 13h sem bil na testiranju za covid (hitri test). Do zdaj se nisem dobil sms-a. Vedno ko sem se sel testirat sem dobil sms po 1 dobri uri. Zdaj je od testiranja ze skoraj 6 ur. Je se tu kdo, ki je tako dolgo cakal. Ali lahko kam poklicem

Včasih se zgodi, da napačno zabeležijo tel. številko…Pokliči tja, v tisti zdr. dom, kjer so to izvajali.

Ali pa se jim je sistem zakvačkal.
Nič ne možnega. Glede na to, da se jim informacijski splošni zdravstveni sistem kar velikokrat zaštrika.

Jaz sem ga dobila ob desetih zvečer, mal še počakaj, verjetno je gužva.

Jaz sem vedno pri hitrem testu dobila sms pozno zvečer. Mislim da po deveti uri. Tako da malo še počakaj.

No jaz sem dobila sms, kljub temu da nisem šla na test.
Napake pač

En moj frend se je šou testirat s hitrim testom 2 tedna nazaj. Tud smsja ni dobil, je pa blo v roku cca 1 ure že vidno v aplikaciji zVem al kaj je že. Sms je pa mislm da dobil cca 5 ur po testiranju.

Sem dobil sms pred 10 minutami. Vse ok.
Prej nisem omenil, da sva se s sodelavcem testirala eden za drugim. On je sms dobil ze po 1 uri in pol. Zato mi je bilo se toliko bolj cudno

Isto ta frend pa punca. Punca sms dobila v roku 1 ure, mislm da je reku še prej. On ne. Pol je šla pa gledat v aplikacijo, je bil tud v aplikaciji že test. Potem pogledala še zanj, je bil tud njegov že notr, kljub temu da smsja ni dobil tolk ur.

New Report

Close