Kaj menite o predlogu, da bi organizirali "post korona party", za katerega bi vsak ob cepljenju dobil free VIP karto??
Jaz sem zato, da se naredi party za necepljene, prostovoljni in da se potem vidi, koliko bi jih dejansko zbolelo. Brez da se jih testira s temi fake testi. Gleda se samo simptome.
Necepljeni boste kmalu črne ovce.
Samo poglej si v Nemčiji, kjer se tisti, ki so cepljeni, lahko prosto gibljejo, za necepljene pa velja lockdown.
Ali v Ameriki, kjer so začeli odpuščati tiste, ki se ne želijo cepit.
Je treba anti cepilce zatreti v kali, preden uničijo celotno svetovno gospodarstvo s svojimi norimi idejami.
Jaz mislim, da bi bil tak party, da namesto jegra v epruveti, dobiš šus Zenece al Pfiserja v ramo. Pa pol velik štempelj na čelo. Kaj pravite?
[/quote]
Jaz bi kr pred vhodom v klub odprl cepilni center.
Tipe bi špikno v ramo, pa za karto bi mogli plačat, za bejbe bi pa mel špik v ramo, pa da plača karto al pa špik v rit, pa klub časti VIP karto. 😉
Samo poglej si v Nemčiji, kjer se tisti, ki so cepljeni, lahko prosto gibljejo, za necepljene pa velja lockdown.
Je treba anti cepilce zatreti v kali, preden uničijo celotno svetovno gospodarstvo s svojimi norimi idejami.
[/quote]
Isto je Hitler razmišljal, pa se je na koncu obesil.
Ustrelil se je.
[/quote]
Hotel sem napisati, da se je ubil. Ampak saj point je isti.
[/quote]
Vas golazen fašistično bi bilo treba zatreti v kali, preden pride do splošnega nasilja, kot v drugi svetovni vojni.