Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ali se zavedate, da so Pfizer, Astra Zeneca, JohnsonJohnson glavni proizvajalci antidepresivov?

Ali se zavedate, da so Pfizer, Astra Zeneca, JohnsonJohnson glavni proizvajalci antidepresivov?

Veste koliko milijard zaslužijo letno omenjena podjetja s prodajo antidepresivov. Veste kdo je krivec, da vam antidepresiv lahko predpiše že navaden zdravnik? Veste koliko vložijo letno omenjena podjetja v lobiranje in trženje antidepresivov. Poglejte si povezanost cepljenja in depresije ter anksioznosti covid-19.

ja in?

Kako ste lahko tako otročji? Jasno, da farmacevtska industrija dela za denar. Za kaj pa ti delaš, za mernik pšenice ali kaj?

🙂

Srž težav je v tem, da so nekatere kompanije postale tako `močne´, da imajo vpliv že na ljudske vsakdanjike in same sebi ustvarjajo potrebo pri ljudeh po njihovih izdelkih.

Po domače povedano, če bi izdeloval nekaj kar nihče ne potrebuje ali le redki in bi imel `moč´, da vam kar vlada vsakodnevno natolcuje ali celo odreja, da potrebujete moje izdelke in se celo brez vašega strinjanja zadolžuje v vaših imenih, da te izdelke od mene nakupuje potem bi bila moja prisotnost na trgu zagarantirana prav tako pa moj obstoj in posel.

Kdo pa se ne bi šel takega posla, kjer obstaja garancija, da mu bo posel tekel praktično brez težav in to na vrhunskem nivoju?!…

Nič ni bil depresiven. Skakal je kot mladi ris.

Tako se obnašate, kot da te farmacevtske firme vsak dan stojijo na vaših vratih s pištolo in vas silijo v jemanje antidepresivov. Seveda podjetja ustvarjajo potrebe, ki jih v resnici nimamo, ampak na koncu naj bi se pa vsak inteligenten človek vseeno odločil, kaj bo vzel in kdaj.

Ja in jaz bi tudi tablete za pomiritev, ampak mi jih po moje ne bi dali. A misliš, da tablete talajo kot futr? Mogoče tiste lekadole. Če pa hočem nekaj, kar res rabim, moram pa vsakič posebej težit.

Ej, avtor. Too late. Sorry. Ne bo ti uspelo. Ta teden je namreč nastopila točka preloma. Antivaxerji matirani, nekateri od njih že nastavljajo rame iz oportunizma do Covid potrdil, ostala (normalna) populacija pa se kontinuirano cepi, tako kot je tudi prav. Samo tako naprej Slovenija.

Covid potrdili si vtakni v rit, tako kot tudi obvezni nosenje mask prvo debili zakonidajo uredite potem pa cvili skupsj s puklastim norcem

Kdo pa naj bi proizvajal cepivo, če ne farmacevtska firma, BMW? Za vas najbolje da kaka cementarna in kamnoseštvo.

Kdo pa naj bi proizvajal cepivo, če ne farmacevtska firma, BMW? Za vas najbolje da kaka cementarna in kamnoseštvo.
[/quote]

Zate je dober ciganski zvarek, rozenkranc pa zegnana voda ter ena po gobcu da zspres lape hehe

Zate je dober ciganski zvarek, rozenkranc pa zegnana voda ter ena po gobcu da zspres lape hehe
[/quote]
Ja ja, dobro je dobro…….jaooooooo😅😅😅

A veste, da viharna svinja nima še niti ene injekcije v riti, pa tako pameten. Ta bo svojo rit šparal do zadnjega.

Ja ja, dobro je dobro…….jaooooooo😅😅😅
[/quote]
Ja ja dobro, zate je dobro hehe, saj vem, ce je bil sosed dober za tvojo bo pa se ciganski zvarek zate hehe

Ampak ne spara je za ritopika hehe

Kako recimo sploh lahko debilm kot so lulika in ostali antimaskerski norci kdo kaj dopove? Ne da se na noben način, to bi morali zapirat v ustanove.

Prepričuje se z argumenti, ne pa z grožnjami, drekanjem in nesmisli. Velja za drekače na vseh nivojih od vladnih, pa do trolov na monu. Če bi bilo komu za prepričevanje seveda, pa zgleda, da ne služi drugemu, kot zdravljenju lastnih kompleksov.
In ti, si se že dali cepit?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Prepričuje se z argumenti, ne pa z grožnjami, drekanjem in nesmisli. Velja za drekače na vseh nivojih od vladnih, pa do trolov na monu. Če bi bilo komu za prepričevanje seveda, pa zgleda, da ne služi drugemu, kot zdravljenju lastnih kompleksov.
[/quote]
Daj ne kvasi, ti si tudi čisto padel na poden ostalih debilov, pa nisi bil vedno tak. Menda se mora tud kaka dolžnost spoštovat, ne samo pravice.

Ti ti ves iz prve roke, bil si zaprt v ustanovi od niškega invidenta pa poglej rezultat, zmesan ko omleta hehe

[/quote]

To je sociopatskost, takoj ko nekaj ni po vaše se vam utrga, ne slišite nikogar več (kje boste vi sposobni slišat argumente, ne ga srat) in postanete agresivni. Na tem področju se bo moralo nekaj storit, ker vsak norec že grozi povsod, po zdravstvenih ustanovah, šolah, uradih…

To je sociopatskost, takoj ko nekaj ni po vaše se vam utrga, ne slišite nikogar več (kje boste vi sposobni slišat argumente, ne ga srat) in postanete agresivni. Na tem področju se bo moralo nekaj storit, ker vsak norec že grozi povsod, po zdravstvenih ustanovah, šolah, uradih…
[/quote]
Poskusi kdaj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Daj ne kvasi, ti si tudi čisto padel na poden ostalih debilov, pa nisi bil vedno tak. Menda se mora tud kaka dolžnost spoštovat, ne samo pravice.
[/quote]

Jaz drugega kot dolžnosti ne poznam. Pravic nimam. Sem samo številka.

Jaz drugega kot dolžnosti ne poznam. Pravic nimam. Sem samo številka.
[/quote]
eh….

[/quote]

Pejt si zabit AstroZeneco v tazadnjo, pa potem kakaj.

New Report

Close