Ali se zavedate, da so Pfizer, Astra Zeneca, JohnsonJohnson glavni proizvajalci antidepresivov?
Veste koliko milijard zaslužijo letno omenjena podjetja s prodajo antidepresivov. Veste kdo je krivec, da vam antidepresiv lahko predpiše že navaden zdravnik? Veste koliko vložijo letno omenjena podjetja v lobiranje in trženje antidepresivov. Poglejte si povezanost cepljenja in depresije ter anksioznosti covid-19.
Srž težav je v tem, da so nekatere kompanije postale tako `močne´, da imajo vpliv že na ljudske vsakdanjike in same sebi ustvarjajo potrebo pri ljudeh po njihovih izdelkih.
Po domače povedano, če bi izdeloval nekaj kar nihče ne potrebuje ali le redki in bi imel `moč´, da vam kar vlada vsakodnevno natolcuje ali celo odreja, da potrebujete moje izdelke in se celo brez vašega strinjanja zadolžuje v vaših imenih, da te izdelke od mene nakupuje potem bi bila moja prisotnost na trgu zagarantirana prav tako pa moj obstoj in posel.
Kdo pa se ne bi šel takega posla, kjer obstaja garancija, da mu bo posel tekel praktično brez težav in to na vrhunskem nivoju?!…
Prepričuje se z argumenti, ne pa z grožnjami, drekanjem in nesmisli. Velja za drekače na vseh nivojih od vladnih, pa do trolov na monu. Če bi bilo komu za prepričevanje seveda, pa zgleda, da ne služi drugemu, kot zdravljenju lastnih kompleksov.
In ti, si se že dali cepit?
Prepričuje se z argumenti, ne pa z grožnjami, drekanjem in nesmisli. Velja za drekače na vseh nivojih od vladnih, pa do trolov na monu. Če bi bilo komu za prepričevanje seveda, pa zgleda, da ne služi drugemu, kot zdravljenju lastnih kompleksov.
[/quote]
Daj ne kvasi, ti si tudi čisto padel na poden ostalih debilov, pa nisi bil vedno tak. Menda se mora tud kaka dolžnost spoštovat, ne samo pravice.
[/quote]
To je sociopatskost, takoj ko nekaj ni po vaše se vam utrga, ne slišite nikogar več (kje boste vi sposobni slišat argumente, ne ga srat) in postanete agresivni. Na tem področju se bo moralo nekaj storit, ker vsak norec že grozi povsod, po zdravstvenih ustanovah, šolah, uradih…
To je sociopatskost, takoj ko nekaj ni po vaše se vam utrga, ne slišite nikogar več (kje boste vi sposobni slišat argumente, ne ga srat) in postanete agresivni. Na tem področju se bo moralo nekaj storit, ker vsak norec že grozi povsod, po zdravstvenih ustanovah, šolah, uradih…
[/quote]
Poskusi kdaj.
Daj ne kvasi, ti si tudi čisto padel na poden ostalih debilov, pa nisi bil vedno tak. Menda se mora tud kaka dolžnost spoštovat, ne samo pravice.
[/quote]
Jaz drugega kot dolžnosti ne poznam. Pravic nimam. Sem samo številka.
[/quote]
Pejt si zabit AstroZeneco v tazadnjo, pa potem kakaj.