Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SP!!NUJNO!!!2

SP!!NUJNO!!!2

Tud mene zanima..s čim..dej hit povej!!!POVEJ POVEJ:::.heheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A jaz?kje gori?kaj je?
?????
Sp

Hit povej..kak je najbolj napadet! Pa s čim…..ajdi..govori!!:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pa kaj ste se name spravle?
Žverči sem telefonsko povedal,kako me je moja ljubica sestrelila…vsaki posebej pa tega ne mislim.
To vi še PREDOBRO veste,kako!
Cmokija
Sp

Ne noooooo..dej še men..prosim,prosim…rabm!!

Ja pa saj ste ve tiste,kr nas naredite kužije…ne mi tisti,kr vas naredimo ženske,oštja.
No ja,čuden ta svet.Zdaj naj razlagam tisto,kar nikoli nisem znal…pa mi je zdaj nekako po nekem čudežu vseeno uspelo.

Sp

Pa ravno tisti ČUDEŽ nama razloži, madona!!!
Čakam na nadaljnja navodila.
Vse je v tvojih rokah…:-))) Usoda, no!

A marija božja in še 10 škratov zraven!!!!!
Jaz naj razlagam neki,kar so me drugi v mukah naučili…oz.poskusli naučit!
Pa saj nisem kristus!
Predlagam,da se počasi usedete v avte in do mene…zvečer ob kresu vam povem še več!!!!!!!
Muca,Žverči,Razo…..pa še vsi,ki ne nastavljate riti hrvaškemu soncu….prisrčno vabljeni!!!!!!
Sp

potem mi boš moral še prenočišče in svojo pidžamco nuditi….. atej pravijo, da ne smem spati brez nje…:-)))))

Prenočišče?A to te muči?
Poleg mene je hiša za katero skrbim!(če že v naši nočeš spat) in tam je soban kot v Šeherezadini pripovedi….
Ajde…hitro..Velikovec-Celovec-Beljak..Trbiž—-no pol si pa že tu glioh do cajta!
Sp

kaj pa zaposlitev za ta male?! Se boš ti z njima igral (no, dokler boš še mogel….)?

Ja saj si ku jest!
Ko je že vse zrihtano,dobiš pa še en dodatni vzrok!
Ej moj mali vrabec…te imam rad,sam zato,ker si mi tako podobna!
Sp

New Report

Close