Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Čas med 1. in 2. odmerkom

Čas med 1. in 2. odmerkom

Koliko časa ste ali čakate med 1. in 2. odmerkom Pfizerja ali Moderne? Pfizer namreč opozarja, da se ne sme preseči 21 dni, ker samo na podlagi tega lahko zagotavljajo objavljene podatke. Enako velja tudi za Moderno.

spet en pameten “dohtar’…

kar cepite se, ofce … hitro, da vas bo manj 🙂

Cepljeni več ne boste dobili zaposlitve, ker boste vsi kužni! Pa tudi na dopust več ne boste smeli jaaa,tako bo! Khmmm…hitro po pikico, da boste lahko šli čez mejo in poskakali v slano vodo za 6,5 dni…JUHEYYYYYYYY kak bo fino No…koronca dela svoje tako kot je treba in kar je njen namen, torej: Razgalja vse podkupljive podgane, kakor tudi vse obsedence vročih skal in še bolj vročega peska ter mlačne slane vode, kateri bodo dali življenje, da to še zadnjič doživijo, se vé, zakaj zadnjič …

Hmmmm aja…da vas povprašam vse cepljene cepilske cepce pocepljene, kateri se tako radi hvalite, kako ste odgovorni….a že hodite naokrog brez mask? V trgovino, na avtobus, na žurke, v kino, v restavracije….ups tale je dobra ja v restavracije, vsi vi cepljeni boste imeli posebne vrste privilegij, saj boste lahko poleti pri + 30 sedeli znotraj objekta in z masko na obrazu kužili drug drugega cepljenca, res pohvale vredno in upam, da ste ponosni na vas same, mi anticepilci pa bomo blamirani sedeli zunaj na terasah brez mask na svežem zraku … joooooj kako smo neodgovorni v vaših očeh. ampak naše zdravje pač postavljamo v prvo vrsto! Še vedno sem edini na vasi vsepovsod brez maske in še vedno sem MOST WANTED MAN na vasi.

Posebej ponosen pa sem na 100 kilske (m)oške ali bolje rečeno (m)ucke, ki ponižno stojijo pred vhodom v trgovine z nataknjenimi nagobčniki na faci, ker so pač nekje iz kakršnegakoli razloga že dolgo časa nazaj izgubili svoje lešnike. Vsem vam mucekom predlagam, da se greste takoj cepit, če se še niste, mogoče vam pa po tej čudežni genski terapiji zrastejo jajčka bodisi na nogi nekje ali mogoče pod pazduho ali pa kar na vrh glave, kjer pa bodo še najbolj vidna. No vsaj imeli jih boste spet 🙂

Dobro napisano, pa še resnično. Cepljeni bodo šli mogoče še dve leti na dopust, pol pa jih bo več al manj za vedno odšlo. Preveč jih poznam, ki so imeli grozne stranske učinke po cepivih, par dni nazaj bi sorodnica lahko umrla zaradi pljučne embolije. Še danes je v bolnici.

Dobro napisano, pa še resnično. Cepljeni bodo šli mogoče še dve leti na dopust, pol pa jih bo več al manj za vedno odšlo. Preveč jih poznam, ki so imeli grozne stranske učinke po cepivih, par dni nazaj bi sorodnica lahko umrla zaradi pljučne embolije. Še danes je v bolnici.
[/quote]

Vi ste usekani.

To so gotovo informacije od komunistov s Pfizerja.

Največji neodvisni strokovnjaki za Covid na svetu, dr. maršal Twito, dr. Krack, dr. Beowitch in kapitan Kljuka so ugotovili, da je boljše če drugi odmerek Pfizerja dobiš po 28 dneh ali več, predvsem pa takrat, kot jim bo to veliki mag janšizma in Covida dr. maršal Twito rekel, da je to pravi čas za drugi odmerek.
Očitno je to rezultat analize na 12.000 okuženih v DSOjih. Ostali so delali teste naprostovoljcih, medtem, ko so se pri nas vrhovni Covid strokovnjaki to naredili kar na stanovalcih DSOjev.

Vi ste usekani.
[/quote]

mi smo nehali že kdaj … vi še pač niste spregledali

Ni vedno isto. Trenutno je za Fajzer 3 tedne, za AZ pa 12 menda?  Bilo je tudi že drugače.

New Report

Close