Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem tipa,

Iščem tipa,

ki bi bil z mano pripravljen 1 do 2 uri nakupovat cote in mi svetovat v katerih hlačah imam debelo rit in v katerih ne ipd.
Naj ne bo tak, da bo zraven stokal o vsem možnem….

Ben, obstaja kašen tak al ne?

Baj baj

kaj bi ti rada eno zrtu za nakupe halloooooo,sej bi se javil pa bi po moje zivcnega dobu hahahaha al pa tud ne,mogoce si pa prov fletna in te je za pogledat hehehe

bi bla skoz na probi,sam da bi te gledal hahaha

/

če bomo lahko še kaj premetaval ..po modrcu …hahahahaha

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ne!
Ker ob kupovanju cot popizdim!!!!!
Sorry
Sp

Oštja, tebe sem tud iskala, pa te nisem najdla… sem ga hotla povabit k tebi na sladoled, ko še nisem bila jezna… potem pa te nisem nankar več iskala…

Eh, sami pogoji, zmerej, povsod…

pappa

Eh, še en tak…
Popizdiš tudi če je to le enkrat ali dvakrat na leto od 1 – 2 uri? Se pravi 4 ure na leto?
Kriza….
Uboge me ženske, buhvar, da bi popizdevale ob takih malenkostih…

papa

Oštja , bi pa rekla ne !!, da si v ljubljan p’r zabarjih , pa bi vse zrihtal
pa še jošk ne ‘b blo potreben premetavat
heheheeh
cmoka

Pa veš zakaj?
Zato,ker dve uri laufa ku kura brez glave po trgovini in po dveh uraha:
1. Vzame točno tisto cunjo,k jo je pred dvema urama vzela za prvo v roke
2. Sploh nič ne kupi…in to vidiš je pa orgazem popizdenosti!
Sp

Tumač…. vsi ste glih….

papa

že prou!!! :((((((
aja, dans si tud ti slabe volje… ti je oproščeno…

baj

ma ne jaz sem dobre volje,mene tezko v slabo voljo spravt.jaz sem zelo malokrat slabe volje.sam povem pa marsikaj,pa tud ce boli

/

Helčika moja…ni tazga tipa…ali ti bo lagal…sam da bi kaj dobil…al bo siten…al pa bo kako drugo sranje…prijateljice so zato…saj ves ena v eni garderobki, druga v drugi in se zabavata in uzivata…in na koncu so vrecke polne samih lepih stvari..ki pasejo in zadanejo…pa se prijateljica ti bo iskreno npovedala kaj ti pase in kaj ne…cmoka

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ona te bo nafukala , sam da nauš lepša od nje…heheheheh
grem pa pa

ne seri…to pa ne dela prijateljica…no jaz že mogoče;)…kadar sem lumpačka…drugače pa ne…helčka je moja-moja

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

lepo ninaj…štumpi….pa res pojd ninat…ne na lumparije…;))

ti jaz mojega posodim…on rad to počne

kaj morem če mi pa lula ne da miru…heheheheheh

A še nisi šel…pa prej pejd še lulat…bo potem dala mir…bo…uživaj;))

ben, kej se eno malo ponujaš, da te naslednjič vzamem s sabo? hihi…
alora, to bo precej hmali, ker dans nisem kupla totalno nič, nimam pa kej oblečt… poletje pa tuki…

papa

oh, zlata si… to bi pa res takoj sprejela!
a je gvišen… mislim, ne bi lagal? hihi

cmokca

Pa naga hod okrog…nas bo vsaj ene par veselih :-)))
Sp

on je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} glede teh stvari,… pa še celi dan bo letal za tabo po trgovinah če bo treba :)))))))

če mislis nabavlati v Ljubljani…se bom slacila s teboj…ti v eni kabini …jaz v drugi…ni blema…

polej…pa le ni tko slab…mal je takih…ki bi letali po trgovinah…

to imaš prav glede teh stvari je res zlati…prevečkrat žal spregledamo tiste stvari ki so pri človeku pozitivne, in se preveč obremenjujemo z negativnimi…

New Report

Close