Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poljub

Poljub

za vas vse. Danes sem se spet tako lepo, lepo imela…Kar pasalo mi je…Samo zakaj pa sem se lepo imela, pa vam ne povem ;))))
Še zdaj ko sem šla v trgovino po žemljo in sir sem bila tako nasmejana in prijazna do prodajalk…drugače pa sem vedno resnega obraza…

:)))))))

Fajn se mejte faloti moji 😉

Vračam vroč poljub…ker sem vroča sama…in nagajiva do konca…poletka…jaz pa vem…zakaj ti žarijo očke…kar tiho bodi…obdrži zase…so stvari za katere je bolje da ostanejo samo v tvojem srcku…cmoka dragica…lepo da si daš duška!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Čau Poletka!
Si neki obljubila…si pozabila?
Sp

Sonček dragi…lepo da si nagajiva..
ti sonček vedno vse veš in čutiš…ti ti :))) se vidi, da nas od zgoraj vse vidiš in spremljaš kaj počnemo…
sem te danes v tistem trenutku gledala in iskala iza visokega drevja :))))
čeprav se mi je skoraj zvezdica prikazovala :))))))

a da nesem slike razvijat?

Mhmmmmmmm….pa ne sam razvit…tud poslat bo treba kako
;-))
Sp

saj sem ti pomežiknila…in se diskretno umaknila…in potem je prisla sestra zvezdica…lumpka moja…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti se pravi moment umakneš…zvezdica je bolj radovedna :))))))

Čestitam!
Tako se dela!

Tudi jutri tako… in vsak naslednji dan!

Papa

Še bolj pa jaz…ambasador Sp!!!
Sp

ja…zvezde so lumpe…jaz pa vem..da so ti trenutki samo od…no saj ves kaj mislim…;))

hihihi vem, vem ;)))

hihihihihi…;))

PA TI SI NEVERJETNA,KAKO TI TO RATA EJ DEJ NAUC ME PROSIM HEHEHE:)))

/

jutri se bova učila…danes sem preveč sladka in poredna…bi te še kake bedarije naučila ;))

New Report

Close