Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RESNO OBVESTILO

RESNO OBVESTILO

Glede na to, da se v kletki vsi več ali manj poznate, če ne drugače preko slik in ker je Poletka skoraj edina, ki se vam še ni pokazala…sedaj pri polni zavesti obljublja…
1.) da bo šla k fotografu, da ji tam preskenirajo eno slikico, na kateri je Poletka
2.) da bo vam slikico poslala in prosila za zamenjavo

:))))))))))))

ah…bejžte grem jaz spat…ker me mede in to zelo
sama sebi se smejim v računalnik…to pa je že višek :)))

hihi…
še ena taka kot jaz…

papa

Obvestilo sprejeto…poslji mi in ti vrnem…lepo ninčkaj…

No pa tudi od Helčke bi jo rada…in jo vrnem…svojo nazaj…pa od Shaky…vas tri še ne poznam po izgledu…če se lih slučajno kdaj srečamo…aneda;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kar smej se ja…ne vem kaj skrivas…svoje joskice…ki so lepejše od mojih…potem pa pokazi…slikico svoji plastelinki…ti jo polej posljem se jaz…da bova res vidli kera ima lepse…cmokito…za pogum

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti se tudi nisi pokazala njim?
super…sem se že bala da sem edina…
jih bova obe presenetili s slikami? ;))

tisto z joški je pomotoma dobil samo eden!
druge so pa vse tako od daleč, da sploh ni videt, da imam joškice!!

čak, mogoče ti res kakšno pošlem

papa

ok, ko bom imela stvar poskenirano vam bom poslala

čičam in čakam…

Jebem vaju obe nekam!!!!!
Če se bom pa jaz na hrbet ruknu in tulu ku žval,da mi kej pošljeta…dobim pa kaco,kaj?
Marš nekam!
Sp

oooo…super kar obe bi naju…kam? kam? :))))))))

Midva sva itak že domenjena ne in to veš,kajne’
;-)))
Sp

poletka vse pamti :)))))))))))

Pod vso žalostjo izjavljam,da to nisem bil jaz :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Sp

ej ne to delat NAPAKA mene tud ne poznajo hehehehe

pocak bomo kak piknik naredl hehehe

/

;)))
kdaj pa bo ta piknik??? ;))

Poletka…sam če joške pokažeš…še lahko pr meni presenetiš…ostalo je pa …hmmm…rutina
Sp

pol pa tebi sploh slike ne bom poslala…tako da boš vedel!
Ti jaz že pokažem rutina!!! Vsak človek je nekaj posebnega, ne pa rutina!!!
Porka motorka te bo treba po riti

:))))))))))))

se dela na tem prijektu hahahahaha

/

se dela na tem prijektu hahahahaha

PAZI ZDAJ!!!!!

/

opa…sem pa upadla lih u joške…že grem …pa-pa

kaj naj pazim…to mi deli ja…

A tko kot sva se menla?
;-))
Sp

ne. drugače :))))))))

JA JA SEM VOSEK RATU A:)))

HAHAHAHAHAHA

/

Kar bodi,kar bodi…pa še svoje na ogled postavi.
Sp

New Report

Close