Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kva dogaja ???

Kva dogaja ???

Rad vas imam, klapa!!!

Ojla Suzuki!
Evo šape!
Sp

oooo
kuku

cmokca

Mediiiiiiiii…moj…te tko greškam…pejva lizat…..hočem to……..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ooo, ste še živi ;)) Oštja, skori sem mašino razsuuuuu :-/

Evo šape :))

ino cmokca :**

ja ledija ne…da ne bo kake fofsije;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja itak, a neeeee, hi hi :))
Že dolgo se nisvaaa…. he he … brala … no, saj z ostalimi sem tudi bolj švoh :(((

Cmoka :*

hm, ja ok…
cmokca nazaj… brez šape…
kaj si mi pogrel kej šukco preden si šou?

eh, spet ne bom upala spat, že vidim… hm…

kej čmo narest?

ppa

že dolgo se nisva..ja…to pogrešam…pa ti???

helci…zdaj pejd pa ti z njim lizat…pa bom jaz malo ninanala z njim…okej…zamenajva…saj sva prjatlci

:)))))))))))))))))))) opaaaaa, se mi smeji :)))))))))))))

Hmmm, kva čmo narest!??? ;))))

eh… ne vem… no zdej glih ne bi lizala… bi rajš v šukco šla… oz. najrajš bi zdej lizala v šukci…

.. s kom pa… hm hm… to je pa vprašanje… retorično? nagradno? hmm… ali sploh obstaja odgovor?

abuuuuu

papa

Aaabbuuuuuuuuuu, iiiiiiiiiihaaaaaaaaaa ;))))

kaj zdej, gremo kar hkrati, najprej tamo onda tamo, hi hhihi

čak čak, jih boš že dobil… boš vidu… mal tam in malo tu…
boš res kriču iihhaaaaa… 😉

nočko, šukca kliče

… saj nisem reku.. mal tu in mal tam, luuumpaaaa!!!

Je lepo v šukciiii, a neda!!??
Nočkoooooo!!
Cmokca :*

ja to..onamo in tamo…to je tapravo…medi….to mi deli..jaaaaa

Ti zašepetam…pa ne tu pred svetom;))…

New Report

Close