Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo št. 3

Obvestilo št. 3

Nimam odprtga fan cluba, nankar nisem manekenka ne filmska igralka in neč podobnega…. zato nehej Sončika druge rajcat s tisto sliko!!!

Pošlji rajš vsem ostalim tisto lepkano, ki si jo meni poslala…. tako lepkana, srčkana, pa še nekej ji je spodej pr nogah… lepga in živga videt… hihi….

Uprašte jo za slikco… res je vredno videt.

Papa

Helčka…obe sva cortani…pa pika…bos zdaj tajila…no lepi sva od znotraj…od zunaj pa fletkani….simpaticni…no tko

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ehhhh… ti si naj fletkana, hihi… ja pa res… prou cortkana si… sploh pa tisto ob tvojih nogah, ki se tako smeje, hihi…

papa

Vsi smo fletkani in pika.
Vsak po svoje!!!
Rad vas mam!
Cmoka :*

Ti indijanka…johanka..cortanka…pusti tisto ob mojih nogah…lumpacka,))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči?
A meni pa nobene slikce?
🙁
Sp

to je to..bravo medko….ampak sva pa midve tvoji ta…najvecji lumpački…aneda…

Poslji ti meni…sem ti že prej napisala…sočno..trdo…in vraca,…ce ne pa dobis koruzo u glavco…hihihihihiih

Šur de :))) hmm hmm :))) hi hi

moj…moj…medi mene tko mece..a tebe tud

a da ja, zakaj pa?
pa tako je cartkano, prav kot ti… hihi… lumpačka…

Jaaa, mee meče… od računalnika do mojga strojaaaa :((((

Lumpeeeeeeeeee

ti si lumpiiiiiiii
ihhaaaa, al kako že rečeš? hihi

boš že vidu… lumpačko… 😉

Neee, jaz nisem, de veš… uuuueeeeee ;))))

Aja, če bom pa zato vidu lumpačko, potem sem pa že res luuumpiiiiii, hi hihi :)))

nočkoooo, nočni ptiček.
cmokca…
jutri zjutraj te pa čaka… šukca…

cmokca

… in ti v njej… mmmmmm ;)))

iiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :- klik klik

Bay!

bos videl dve…;))

aha…sedaj si pa samo moj…moj…kot vcasih..tam nekje…aneda;))

hely a se nisva midva neki zmenila vcerej a.

kje pa si madona

/

New Report

Close