Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočaranje!

Razočaranje!

Po skoraj neprespani noči se pač moram oglasiti.
Nekdo me je včeraj zvečer resnično zelo prizadel.
Misli mi begajo….ne morem jih zbrati.
ne vem…..mislim,da se moram posloviti od tu.
Ali začasno ali za vedno….bom premislil,ko se mi misli uredijo.
Zdaj sem preveč pobit,da bi lahko trezno razmišljal.
Kakorkoli bili ste sijajna družba.Hvala vam,da ste mi mnogokrat lajšali tegobe vsakdanjega življenja.
Zdaj pa končam,ker sem resnično sesut.
Hvala in lepo se imejte!
Sprevrženc

P.s.: prosim vas,da tisti,ki imate mojo tel.številko,ne kličete.Hvala

sp…tudi jaz se poslavljam…ker me več ne bo na netu…saj imaš mojo tel.številko…javi se kdaj…

ej sprevržko……..

nobena babnca ni vredna, da dec zaradi nje trpi!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…… daj pomisli koliko skritih lepih dušič blodi tukaj po netu…..in iščejo prav tebe……..mogoče pa te čaka ena..hmmm..recimo…iz južne afrike…pomisli rjave očke, temna čokoldna polt, majhne joškice in velikiiiiiiiiiiiiiiii kolobarčki, prav taka ki ti je všeč……..

ma daj, ne seri…..poglej ptički žvrgolijo in te kličejo…kaj bo sedaj samo tvoj maček okoli natepaval…….ej zamisli se na tem in tisti personi odpiši:

1. ko si cevlje cistim nate mislim, zdaj pa nosim copate, ker se mi jebe zate!!!

in

2.Zenske so kot avtomobili, ko se odlocis za nek model, je na trziscu ze boljsi!!!!!!!!!!

TKO, FREND, ZDAJ PA …………….A K C I J A aaaaaaaaaaaaaaa

leta letijo - iščem stevardeso.....

nehaj!!!!!!!!!

Ne vem kaj naj ti napisem…res ne vem…zato bom tule tiho in ti pisem na mejl.
Nekaj pa ti le zakličem:” Tukaj sem, zate vedno…tvoja prijateljica sem…žabi!” Piši, kliči…..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej……..kaj je bilo??? A je to zaradi tvoje…..pupike??? CMOKA in ne bodi žalosten….saj bo bolje…

New Report

Close