Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠESTA BRZINA ALI SEX ZA ZA 9.SEKUND…

ŠESTA BRZINA ALI SEX ZA ZA 9.SEKUND…

v ČASU HITRIH INFORMACIJ.HITRIH AVTOMOBILOV, HITRE HRANE, so tudi velike šanse za zbrzinamo tudi sex. Toda v 9.sekundah?Poskusimo!

Edino važno je, da si zapomnite, da nimate časa za nevažne stvari!?

Čevlje sezujete že na vhodu, hlače na prvi stopnici, zgornji del na drugi stopnici. Mislim, nogavice lahko kar ostanejoi, ker …ni časa za romanitko (LE KATERA JO PA ŠE ŽELI?!) pREDEN SKOČITE NA SVOJO Partnerico, da je ne zgrešite in se ne zabijete v poden…hihihi..,se pravi točno na svojo drago, točno na cilj in takoj..AKCIJA…..

9…8…7…6…5…4…3…2…1…0

KO JE vse gotovo, se malo opustite in nadaljujet s svojim dnevnim opravilom. Če se vaši dragi slučajno “zemlja ni stresla” – ne obupujte in skrbite- , ker dobra stvar v tem je, da to lahko ponovite parkrat na dan…

hihihiih

sedaj pa……………..hoooooopppppppppppppp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Romantiko? Katera jo želi?

Razo?
a svoje izkušnje pripoveduješ?
Sp

He, he, he…..Kaj pa ti? A ti tudi ne maraš romantike???

To pa ni zame…hvala lepa…želim ornk…ali pa nič;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Morda pa se je s to zgodbico hotel ven vleči…..capacapacapa…. hihihihi….

Razo, brzina je tvoja vrlina, kaj?! Kako je pa kaj s tem, če ženska hoče malo podaljška na tvojo hitrost??? A gre?!
:-))))

Bravo Sonči! Tako se govori!!! CMOKA

Zvezdi…midve že veva…kako in kaj;))!!! CMoka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sigurno:)))))))))))) To, v šestih sekundah………..to nikakor ni zame!!

no…in dobila boš NČ

lp

ohohohohohoo zvezdica….saj ti že misel čisto divja prstke….

in misli….napisal sem tri sekunde več…….

a pridem………..in te …………….pozdravim

cmokec

kakšno romantiko si pa imela v mislih?

hihihi saj sem napisal…večkrat na dan….

pa ne mi zdaj se ti bluzit, da pupike želite in ZMORETE VEČKRAT….hehheheheh…sem preveč izkušen, da bi taki fori nasedel……to pravi vnukom, nekoč nekje……na pa meni…………hihihihiihihihi

cmokec

pa kaj me pokliči…

probi še ti….

Ja, ja…..vem, da sem falila za tri sekunde…………..Ampak………tri gor al dol……jaz rabim več!!!!!!!!!! Kakšno romantiko? Vse od A do Ž. Pa si ti kaj izmisli, da bom zadovoljna…….:))))))))

poklicati?!
Uuuuu, ne morem.
Ne morem, ker…..

hihihi na za začetnice:..

recimo:

– poskusi se ljubiti v dežju-poleti seveda;
ali
— pojdi z mano na kavico, kje se te bom skozi in skozi dotikal, in te držal za rokico;

no sem prestal test……………

ostalo ti pa napišem, če želiš……

Nič nisi še prestal testa…………….bo treba se bolj potrudit:)))))))))))))

New Report

Close