Življenje je lepo!
Btw,
UuuuuUU žverca, tle je tud oni koledar DUCATI… iiiiihhhaaaahaha, kajne ;)))
in življenje je lepše :))
Bgv, ko pa jaz prikažem se enkrat na kakem moto zboruuuuuu, hihi hi… in, čeeee se kaj zaiskri v očeh vem kako … hihi hi… se streže ti ;)))iiiiiiiiiiiiiihhhaaaaaaaaaaaa ;)) Btw, to nedeljo me je letečman… angel modri… hihi, hmmm, jaz pa še neregistriran… jaj jaj, naslednji teden bo že bolje, sakrabolt!
UUUuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zapoje, da je veselje :)))))
Sprevržko, še sem tišal v gnezdo… to je bilo v smeri Mangrta… hihi, lepo je tam v vaših krajih…
Hmmm, ma kok se čem pogovarjat ponoč…
…al pa zafrkavat… ben…
Vas pozdravljam vse od A do Ž …lumpe in lumpi :))
Uh … Razbo … če prideš pa še ti na zbor … pol se mi bo pa res utrgalo … :)))))))))))) ;)))))))) … he he …
No … za informacijo … Po vsej verjetnosti bomo v soboto prišli pogledat na zbor v Ljubljano – Wayski … :)))) … Me je miško vseeno prepričal, da gremo … :))))))))
Lp, Bgv
:))))) Ne ne … tokrat ne … ker bomo po vsej verjetnosti prišli še isti večer nazaj domov … tako da … NIČ ALKOHOLA!!!!! … in predvsem … nič metulčkov v trebuščku … :))))))))))))))))
Upam, no, vsaj … Sicer miško pravi, da bo vsak slučaj vzel šotor s sabo … sam … joj joj … se že bojim … :((((((
Lp, Bgv
Ne ne ne ne neneneeee … sem ti povedala že včeraj kako sem se odločla … tko da … ne bo Bugi nč padla … Razen če se ne bo slučaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajno spotaklna … pa padla … na trdo … :))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))
Lp, Bgv
Naj pada dez…ali sije sonce…s teboj …mi je vedno lepo…in tako je tudi v kletki…ja kje pa se ljudje ne kregajo…ni tazga placa…pa ne pozabi, da je po prepiru vse se lepse in boljse…se posebno seks,ihaaaa,hihihi