Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa ne mi spet pisat , da vas

Pa ne mi spet pisat , da vas

ne jebem…ker to ni res!

Rada vas imam…uživajte…radi se imejte tudi VI in pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

cmokca lumpačka
:***********

Cmoka, draga moja, uzivaj…upam, da si okej…grem nazaj na dopust,hihihi, pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehhe greva na Bledek…????

si imava tolk za povedat, da boš čist mokra, ko……bova stala v vodici…..al pa ne????

kakšno pa je vreme ?

lp

samo meni je tisto, da bi me je…la……kar zanimiv predlog!!!…hihihihi…

pa sploh še znaš????

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Je…je…jebeš….:-)))

Ej, kofetek skoraj ni šel dol.
Kako se pa to dela, lepo prosim. Bi še jaz.

Tako,da najprej in predvsem hlačke dol potegneš,pol greš pod pipo,da stvar malo zmočiš….in pol trepetaš,da tista mokrota ne bo imela posledic!
😉
Sp

Kaj mislis…znam ali ne;))…sem dobra ali ne;))…ej…pa kdo me to sprasuje…Bos popoldne tam na Bledku dobil svoje!

Draga moja…če znam to jaz, znaš tudi ti, si pozabila , da si moj k…k…midve obe to prav dobro obvladava;))!!!
Cmoka,hihihi

Aja…a tko to vi delate tam u …no tam pod gorami;))…ja pri nas pa je to zelo ljubece…nezno, prefinjeno, tko pase in zadane, no vcasih pa tudi boli…hihihi

New Report

Close