Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se kar malo…

se kar malo…

razočarana…..
Nad RAZOČARANIM. Je že kar dolgo kar nisem nič pisala, včasih malo preberem, in moram priznat, da je razočaran kar izgubil svojo ostrino. Razočaran, kaj te je spremenilo?

Če jo je izgubil tu….še ni rečeno,da je ni kje drugje pridobil!
😉
Sp

Razočaran je še vedno naš razočaran … sam se je mal po kletki vrgu … :))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

zapel je nananananna, v hipu sem bila zaljubljena…nana…ne beli si svoje glavice s tem…ampak se nam pridruzi…in malo vec bodi tu…pa bos spoznala kaksen je Razočarani, vse kaj drugega kot pa tisto kar ti mislis;))…hihiih

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hahahahahahhaha sončece moje zlato……

kaj sem zasledil žensko navoščljivost……saj ne morem pomagati, če pa ti nisi …….hmmmmm…šla z mano na Bledek….hiihiihi

mogoče pa nanika sploh ni tak nedostopna……hehehhe…..

boš videla, če se bo obdržala pri nas,,,,,,kakšne težave bo imela se nas decov otepati…….

mater,zakaj mora zmerja priti kakšna nova pupi, ki nam pokonci postavi……..

kako pa kaj ti……vidim, da si počesi spet pokukakla iizpod občkov……

lp cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Dragi moj, vec nas je bolje je…in zame je bila konkurenca vedno izziv…ne bojim se je,hihihi…ja kar se pa mojega svetenja tice, pa beri moj slogan in to je to!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close