Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HRI-BAR

HRI-BAR

Men je všeč, pa vam?

Ja kaj nobena ni gledala? A ste vse tu gor visele?

Jep, jaz sem gledala od Natalije dalje…kar v redu, ja. Hribar je načeloma faca in mislim, da se bo tudi ta oddaja prijela

Nisem gledala, ker je mož nekaj druga gledal, jaz pa sem cote pospravljala…O čem se te gre? Pojma nimam kakšna oddaja je to?

pismo sem vedla, da danes je neki za gledat…pa sm pozabla
a mogoče katera ve, če ponavljajo?

Pati

Verjetno že!

Ponovitev bo 26. 10. ob 11.25.

thanks!

Zelo preveč spominja na Stefana Raaba!

A ni vredu Stefan Raab?

Jaz pa Raaba nisem gledala in mi je všeč.

Kdo ti je všeč?Raab ali Hribar?

Rab s hribov…

Ne,to je en Nemški voditelj

pa vem ja! če se hecam…

Tukaj pa so samo resne teme.Basta.

ok, te pa grem na čvek. Adijo!

Mene je pa zelo razočaral. Sem pričakovala mnogo več od njega. Da se še on spusti na nivo Natalijinih jošk, je pa preveč. Sem preklopila, ker se mi ni zdelo prebavljivo.

Mislim, da smo Slovenci vredni boljše “humoristične” oddaje kot je tale. Saj vendar nismo taki bebci, da nas lahko s tako poceni štosi en Sašo Hribar, ki kar ne spravi nič novega več skupaj, zvabi pred ekran. – Ne, hvala!

Mimogrede – tudi kvantaška Analiza iz oddaje Spet doma, bi naredila bolje, če bi v resnici ostala doma. Le kdo se ji lahko smeji?

Nič posebnega. Sem pričakovala več od Hribarja, ki mi je sicer zelo všeč.

No, saj je čisto normalno, da ne moremo pričakovati, da bo oddaja čisto vsem všeč in po okusu vsakogar. Saj tudi meni ni bil všeč vsak detail iz njegove odaje, me je pa nasmejal recimo Martin Strel, pa animirani liki so ful dobri, pa scena je dobra, pa glasba je dobra. U bistvu je oddaja zame gledljiva, ni pocukrana in ni Mario stil in to je za mene, na primer, že velik korak.
Roko na srce, dandanes je zelo težko nasmejat Slovence. Najlaže je pa seveda takoj popljuvat. Vsi imamo neka visoka pričakovanja, potem smo pa največkrat razočarani.

Sila primitivno vse skupaj. Prav prisiljeno. Tisto z joški je bil pa višek!

Stefana Raaba spremljam že kar nekaj časa in mi je všeč.Hribarja pa sem včeraj vmes samo poškilila… Pa saj je čist fajn no. Moti me edino to, da je preveč podobna celotna scena.Preveč bi rad bil podoben Raabu.

Pa kaj res Slovenci nismo sposobni SAMI narediti ene dobre gledljive oddaje?

Pričakovala veliko več.

meni je všeč!

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

New Report

Close