Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj ste danes …

Pa kaj ste danes …

… vsi tako tiho … oštja! Se vidi, da je spet začela vročina nabivat … :(((((

Ne vem, no … kot bi bili že vsi na dopustu … :((((((((((((((((

Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Temu se pravi drugi popolni sončni mrk v štirih letih :)))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ku, ku……da vas malo pogledam……….Evo me………..Sem v mislih že na dopustu, pa se mi skoraj nič ne da………………CMOKA

O … to pa ti rada verjamem, Zvezdi … :)))) … Jaz sem tudi z mislimi … …. hm … drugje .. :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))))))))))) He he … miškica … ……. ja … prav imaš … :)))))))))))))

Lp, Bgv

na tiču?
;-)))

He, he, he………Komaj čakam…………mene jutri že ni več tukaj…………..Ti pa z mislimi……ja…že vem kje………CMOKA

Leto ima 365 dni……….A je slučajno kak dan v letu, da tebi ne gre misel na sex???:)))))))))))

Čeprav vem, da BGV danes res sanjari samo o tem:)))))))))))

Leto ima 31.536.000 sekund!!!!! In prav vsako sekundo jaz mislim na to!
In hvala bogu,da so tudi prestopna leta,ko je še 86.400 sekund bonusa!
In bogi tisti,ki tega ne izkoristijo!
Cmoka obema!
😉

He, he, he………se mi je kar zdelo, da me boš….s kakšnim prestopnim letom:))))))))))))))) CMOKA SP!!!! Kako kaj drugače? Se tudi ti odpravljaš kaj na dopust? Ali boš močil noge v Soči?

jst sm tljele… imam gužvo, itak….

cmoka zaljubljenka 😉

Zvezdi moja!
Jaz sem te dni točno že eno leto na dopustu!!!!!
In se mi tolk fejst zdi,da bom prvi dan službe umrl….upam,da bosta vsaj oni dve novi sodelavki brez modrca tist dan,da pridem k sebi!
;-)))

Zaradi tega odstopim 10 dni apartmaja na Krku….zraven še ženo in ta pridnega mulca za povrh..;-)))

Si rekel Krk??? Vzamem……..ampak brez žene…………..:)))))))))

Sorry!Je v paketu!
;-)))

Uf………..potem pa odpade……..

zdej pa resno……a ste mislili it kaj na Krk al kako?

Ja imamo rezervirano od 21.8.do 31.8. v Punatu apartma,sam bo najbrž padlo v vodo,ker se žena ne upa sama brez mene tja dol..

New Report

Close