Jst sem pa zaljubljena …
… zaljubljena … zaljubljena … Jst sem pa zaljubljena … zaljubljena prav zares … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
He he … … … … … … … … … … … :-************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Lp, Bgv
Kada te vidim prorade hormoni
jer ti si glavna premija
grudi mi tesne, zelje mi pobesne
treba mi anestesija
ma nemoj da si luda
na menoj da te stid
samo mi kazi kuda
hoces u zid – u zid
Ref:
Telo vreteno, svaki pogled u srce me dira
bas mi medeno, djavo s’tobom neda mira
hajde vreteno, k’o da ne znas da nisam od leda
meni medeno djavo s’tobom mira neda
I samo zudim, hocu da poludim
za tvojim snom od usnama
grudi mi tesne, zelje mi pobesne
treba mi anestesija
ma nemoj da si luda
na menoj da te stid
samo mi kazi kuda
hoces u zid – u zid
Ref:
Naj naj na naj naj naj…….
Ref:
djavo s’tobom mira neda
hehehe…….. te pa res razganja :)))))) prav je tako. se drugi tudi malo te evforičnosti nalezemo……. bom menda mojega jutri kar naskočila, tako se bom tvoje zaljubljenosti nalezla, hehehe. :)))))))))))
Hi hi … Miškica … :))))))))))))))) … ti kar daj … samo pazi, da ne rataš takšna kot jaz pa moj sonček … ko nam kar srček poka, že če se eno urco ne slišiva … kaj šele, da se cel dan ne vidiva … Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjj … kriiiizaaaa … :)))))))
Lp, Bgv
Ne samo cel dan…. Midva se žal cel teden ne vidiva :(((. Pa bi rekla, da so pol vikendi bolj “nori”, samo se ponavadi več “obveznosti” nabere (obiski pri njegovih, moji ali njegovi izpiti, gradnja…), da je samo sreča, da lahko vsaj tisti dve, tri noči skupaj prespiva (no, kolikor pač spiva 😉 ).
Zaljubljena pa sva kljub vsemu do daska (bi v naših koncih rekli)…… Pa še računi za gsm so khm malo bolj naviti…….. :)))))))) ja, se strinjam – kriza je to……… Samo zelo lepa kriza, ki se jo splača vedno znova ponavljat….. ooooh, zdaj bi pa se kar v avto vsedla in se k njemu odpeljala….
Hehe, verjamem, da bi bil za take štose, ja – verjetno bi bila za to kar večina moške populacije…
No, saj sva že na začetku vedela, da bo tako šlo – najprej mene ni bilo, zdaj ni njega. Samo se nekako preživi… Da se pa vidiva vsak dan, sva pa že tudi imela (no, vsaj za neaj mesecev). In moram reči, da ni lepšega, kot vsako noč ob njem zaspati…. Aaaaaahh…. Čez dan se pa moraš tu in tam drug drugemu izogibati – to je pa tako recept za vsako dobro vezo ;))).
He he … Spider … pa normalno da se … Ponavadi spustim tistega ta tihega … hinavskega … .. … :)))) .. kdaj pa kdaj pa uide tudi kak rafal … … uh … da ti kmalu rit raznese … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(jebeš ti se delat fino … … … jst povem direkt … ) :)))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
En mi pravit … Sem mislila, da sem največji romantik na tem svetu … pa sem spoznala, da je on še večji od mene … :)))))))))))))))))))))
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … sem pozabila povedat … Včeraj mi je še špilco dal … Tako lepo … :)))))))))))))))))))))))) … in sedaj jo nosim pripeto pri srčku … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Hi hi hi … Razo … ti se kar postavi v vrsto …. sam boš čaaaaaaakal … :))))
Nenasitna sem pa res … … … sam tudi on ni od muh … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv