Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst sem pa zaljubljena …

Jst sem pa zaljubljena …

… zaljubljena … zaljubljena … Jst sem pa zaljubljena … zaljubljena prav zares … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

He he … … … … … … … … … … … :-************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hehehe….. Opažamo :))))))))))). Uživaj!!!!!!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kada te vidim prorade hormoni
jer ti si glavna premija
grudi mi tesne, zelje mi pobesne
treba mi anestesija
ma nemoj da si luda
na menoj da te stid
samo mi kazi kuda
hoces u zid – u zid

Ref:
Telo vreteno, svaki pogled u srce me dira
bas mi medeno, djavo s’tobom neda mira
hajde vreteno, k’o da ne znas da nisam od leda
meni medeno djavo s’tobom mira neda

I samo zudim, hocu da poludim
za tvojim snom od usnama
grudi mi tesne, zelje mi pobesne
treba mi anestesija
ma nemoj da si luda
na menoj da te stid
samo mi kazi kuda
hoces u zid – u zid

Ref:

Naj naj na naj naj naj…….

Ref:

djavo s’tobom mira neda

Cmoka … Spiderček … Rada te mam!!! :-*************************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Cmoooooooooooooooka Mišika … Rada te mam!!!! :-*********************

Lp, Bgv

Kako gre že tista od Helence………..”Zaljuuuuuuuuuuuuuubljenaaaaaaaaaaaaaa………sem prvič srečna, prvič ljubljena…………………”

He, he, he…….lepo to, da si zaljubljena………

hehehe…….. te pa res razganja :)))))) prav je tako. se drugi tudi malo te evforičnosti nalezemo……. bom menda mojega jutri kar naskočila, tako se bom tvoje zaljubljenosti nalezla, hehehe. :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hi hi … Miškica … :))))))))))))))) … ti kar daj … samo pazi, da ne rataš takšna kot jaz pa moj sonček … ko nam kar srček poka, že če se eno urco ne slišiva … kaj šele, da se cel dan ne vidiva … Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjj … kriiiizaaaa … :)))))))

Lp, Bgv

Tako nekako, ja … :)))))))))))))))))))))) … Se počutim res, kot da bi bila prvič zaljubljena … :)))))))))))))))))))) … kaj takega še nisem čutila … :)))))

lp, Bgv

Ne samo cel dan…. Midva se žal cel teden ne vidiva :(((. Pa bi rekla, da so pol vikendi bolj “nori”, samo se ponavadi več “obveznosti” nabere (obiski pri njegovih, moji ali njegovi izpiti, gradnja…), da je samo sreča, da lahko vsaj tisti dve, tri noči skupaj prespiva (no, kolikor pač spiva 😉 ).
Zaljubljena pa sva kljub vsemu do daska (bi v naših koncih rekli)…… Pa še računi za gsm so khm malo bolj naviti…….. :)))))))) ja, se strinjam – kriza je to……… Samo zelo lepa kriza, ki se jo splača vedno znova ponavljat….. ooooh, zdaj bi pa se kar v avto vsedla in se k njemu odpeljala….

You make me feel, you make me feel…………….

sooooooooooooo good inside……………….

I’m in love…………and I can’t help myself……………

pa še bi lahko prepevali……..:))))))))))

Punči!
Za take vrste odnos jaz podpišem takoj!2 dni skupaj,5 dni svobode!To je ideal!
Ko pa bosta skupaj…boš pa videla…..
😉

Joj … ne mi pravit … Še dve urci in pol ga ne bom videla … … … pa ne vem če bom zdržala … :)))))))))))

Kriza ej … … … nisem bla še tko zaljubljena …

Lp, Bgv

Jojjjj … včeraj zvečer sva poslušala cel večer Radio Val … in so skoz neke romantične komade gor dajali … in sva se kar topila zraven … … … … … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Hehe, verjamem, da bi bil za take štose, ja – verjetno bi bila za to kar večina moške populacije…

No, saj sva že na začetku vedela, da bo tako šlo – najprej mene ni bilo, zdaj ni njega. Samo se nekako preživi… Da se pa vidiva vsak dan, sva pa že tudi imela (no, vsaj za neaj mesecev). In moram reči, da ni lepšega, kot vsako noč ob njem zaspati…. Aaaaaahh…. Čez dan se pa moraš tu in tam drug drugemu izogibati – to je pa tako recept za vsako dobro vezo ;))).

Enako: -*********

Ej Bugni, a se ti kdaj sprdneš????:-))))

oooooo…………….ko je pa romantika posredi……….se tudi zvezdica topi………………Sem nepoboljšljiv romantik…………

HEHEHHEHHE….no vidiš kaj ti je manjkalo!!!!!!!!!!!1hihiihihihiih

samo postajaš nenasitna………….se bom spet kar v vrsto postavil…nikoli se ne ve…..

prijetno ščegetanje……………………

leta letijo - iščem stevardeso.....

He he … Spider … pa normalno da se … Ponavadi spustim tistega ta tihega … hinavskega … .. … :)))) .. kdaj pa kdaj pa uide tudi kak rafal … … uh … da ti kmalu rit raznese … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(jebeš ti se delat fino … … … jst povem direkt … ) :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

En mi pravit … Sem mislila, da sem največji romantik na tem svetu … pa sem spoznala, da je on še večji od mene … :)))))))))))))))))))))

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … sem pozabila povedat … Včeraj mi je še špilco dal … Tako lepo … :)))))))))))))))))))))))) … in sedaj jo nosim pripeto pri srčku … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Hi hi hi … Razo … ti se kar postavi v vrsto …. sam boš čaaaaaaakal … :))))

Nenasitna sem pa res … … … sam tudi on ni od muh … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Jaz sme še večji romantik. Si upaš to zanikati?

Kakšno špilco? Zlato?

Otrok moj….kaj boš še vse doživela!! :-))))))))))))))))))
In celo nekaj mesecev sta bila nonstop skupaj????
Oprosti,na glas se režim…..misli si kar hočeš…ampak,kaj bi dal,da bi lahko čez enih 25 let spet tako kramljala tukaj!
:-)))))))))))))))))))))))

HIHIHIHIHI

DKOR ČAKA DOČAKA…………..

KAJNE LUBI………VIDIM DA JE LAJTGA PREGORELA….

PA NIČ ZATO….IHIHIIHIHI

VSE SE VRAČA…

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close