Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Totalni triller …

Totalni triller …

Včeraj se je zgodilo nekaj, kar me je resnično prizadelo, razjezilo do amena in tudi prestrašilo … … …

Torej … včeraj sva s Sončkom šla popoldan malo pohajat v hladne kraje z motorjem. Bilo je prekrasno se voziti z njim … ko me je med vožnjo držal za roko in sem čutila, kako je srečen, da me ima zadaj. Pa tudi razburljiva vožnja je bila … :)))) … nekaj čisto drugega, kot je bilo do sedaj … … … No … ma saj to sedaj niti ni tolko važno ..

Ravno se lepo namestiva v Bači pod most in uživava v hladu, ki se je vil iz reke … in mi zazvoni telefon … Miško! S skrajno resnim in jeznim glasom mi je rekel, da naj prideva takoj nazaj v Gorico … oba … da je pri meni doma … in da se moramo pogovoriti … tudi z mojimi starši. V ozadnju sem slišala tatu, ki mu je nekaj rekel … in Miško mu je nekaj zakričal nazaj … … Dvignilo mi je pritisk … pa tudi nekoliko strah me je bilo … Povedala sem Sončku … … … in odšla sva. Pot dol skozi je bila mučna … oba sva se bala kaj se bo zgodilo … Jaz sicer manj … ker se Miškota ne bojim več … Sončku pa je bilo neprijetno, ker ni hotel spoznati mojih staršev na tak način …

Kakorkoli … prispeli smo domov … Miško je bil tam, z ognjem v očeh … in je tako pogledal Sončka, da je še meni zaledenela kri v žilah … Nekaj ga je začel napadat … a sem ga takoj prekinila … (mati in sestra sta bile zraven … z očetom sta pa imela pred tem z Miškotom hud prepir … in da je oče samo dvignil pest in mu zagrozil, da če samo enkrat še dvigne roko nad mano, da ne bo šel v enem kosu domov)
Nato je začel jokat meni … isto kot vedno … Gledala sem ga s prezirom … čisto hladne oči, ki niso trznile ob njegovih izpovedih ljubezni … … … Govoril je in govoril … mati se je vsake toliko vmešala in poskušala nekoliko omiliti situacijo … a ni pomagalo. Nato so mi popustili živci in sem mu direktno rekla, da nisem potočila ene solze za njim … da kar sem jokala je bilo samo zato, ker mi je bilo hudo zanj in ne zato, ker bi ga kakorkoli pogrešala ob sebi … … … in padale so še druge izjave, ki so ga čisto dotolkle … … … Ob vseh besedah, ki so bile izrečene, je izpustil tudi eno tako, ki je prizadela mojo sestro … in to mu ne bom nikoli … res nikoli odpustila … … … da je spravil mojo sestro v jok … … … Zasovražila sem ga … resnično sem ga zasovražila … čeprav do sedaj nisem bila sposobna tega negativnega čustva … …

Nato ga je mama vseeno prepričala, da se je odpravil … a pred tem je dejal Sončku, da se čez par minut dobita v enem lokalu, ker da morata razčistiti tudi onadva …

Nato smo ostali mama, sestra, Sonček in jst sami … in bilo je že lepše ozračje … in smo se tudi malo nasmehnili … čeprav ni bil smeh, ki bi prišel iz srca … Najbolj pa me je prijetno presenetilo to, da je prišel oče (kljub vsej jezi) tudi zraven … … se obrnil k Sončku, ga pozdravil, se nasmehnil in mu dal roko … ter se zraven še malo pošalil … To mi je tako napolnilo srce, kot mi ga ne bi moglo nobeno drugo njegovo dejanje … … …

Sonček je nato šel … … na razgovor z Miškotom … in obljubil, da ko pride domov me takoj pokliče … Čakala sem in čakal … 2 uri … nič … Res me je že začelo skrbet, da se je kaj zgodilo … Nato … 22:30 … zazvoni telefon … in me kliče Sonči … … Da je bilo mučno … Malo je manjkalo, da ga Miško ne bi udaril … a ni ga bilo strah … Povedal mu je kaj in koliko čuti do mene … da se ne misli samo poigrat z menoj, ampak da si želi nekaj več … … in Miško je iz njega iztisnil tudi to, da sva že sexala … kljub temu, da mu najprej ni hotel povedat, ker je to le najina stvar … … …

Zdi se mi, kot da naju je ta dogodivščina od včeraj še toliko bolj povezala. Velika večina moških bi v taki situaciji stisnili rep med noge, si izmislili kak izgovor in se ne prikazali zraven (še posebej ne pred mojimi starši) … ampak on ne … Prišel je in se soočil z vsem … .. Tako ga ljubim … zaradi tega dejanja še toliko bolj … Sedaj vem, da mu lahko zaupam 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Sedaj pa še problem. Ugotovila sem, da je Miško v tem trenutku sposoben vsega … Včeraj zvečer sem kljub vročini zaprla vsa okna, dvakrat zaklenila vrata (čeprav jih nikoli ne zaklepam) in celo noč sem bila v strahu, da bo prišel … … … in bojim se, da bom še dolgo živela v tem strahu …

Kaj naj naredim? Naj živim zaprta v hiši cele dneve? Bojim se tudi, da me bo prišel iskat v službo … in mi naredil sceno še tukaj … … Vedela sem, da je zmožen marsičesa … ampak od včeraj naprej mi je šele jasno česa vsega … … …

Bojim se … res se bojim … Še najbolj pa tega, ker mi je nekoč dejal, da ima doma skrito orožje … … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojejej ojej BGV….samo na enmu listku mu pusti sporočilo, da kao….koliko jih pozna, ki so si ljubezen in naklonjenost pridobili s puško ????

Ufffffffffa… so mo šle dlake pokonci in srce mi je razbivalu ku sem tu brala..

Madonca, kašne se ti dogajajo!

Draga, držim pesti, da boš srečna in imela mir.

Drž’se. Cmokca.

PS: Nehej mu že pravit miško!

Uf, tole pa daleč daleč presega meje moje domišljije in zdrave pameti… Uboga reva… In pametnega odgovora…. no tega bi ti lahko dal samo nekdo, ki je bil v podobni situaciji… torej ga nimam.

Malo mu morda vseeno namigni, da te je resnično strah, da ne bi napravil kakšnih oslarij – kajti tudi to mu ne bo pomagalo. Kot je rekel Čjšpo: z agresivnostjo si ljubezni ne bo pridobil… In če te ima res še tako rad, bi ti moral privoščiti, da si srečna. Sicer vmes (z njegove strani) ni ljubezni, ampak samo maščevanje, sovraštvo, neprenašanje poraza… In potem nima pravice si te želet nazaj, brez osnov ljubezni…

Malo sem zafilozofirala, ampak upam, da veš, kaj hočem povedat… Upam, da se bo vse še dobro končalo. Mislim, da lahko govorim kar v imenu vseh, da ti vsi pesti držimo…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Bojim se, da se bo ravnač tiste misli … Če ne bo moja, ne bo od nobenega drugega … :(((((((((((((((((((

Fak ej … si res nisem mislila, da je tak … … …

Včeraj je celo sončku zagrozil, da če me bo slučajno kdaj pustil ali na kakršenkoli način prizadel … da mu bo zdrobil noge … :(((((((

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Če so šle že tebi dlake pokonci … predstavljaj si, kako so šle šele meni včeraj … :(((

Upam, da se bo res vse srečno končalo …

Miško pa pišem sam zato, da je bolj jasno za koga se gre … … …

Lp, Bgv

Ma bo pršu k sebi, bo…..se pač ne more sprijaznit s “porazom”, ampak tako je.

Ljubezen je kot živo bitje.
Ko umre, je nič….prav nič….ne obudi nazaj.

Ko bo to “predelel” mu bo lažje.

In ko mu bo jasno, da mora bit obojestranska.

Žal je pa na svetu vse preveč ljudi ki so bolj na moj, moja, moje…ogrejeni, omejeni. Radi so postavljajo vrtičke in ograjce in kotičke in so srečni zaprti v njih. In ne marajo tistih, ki jim je ljubše obzorje in veter.

Bgv…ponavadi se ukrepa, ko je že prepozno, ker ti prej nihče ne verjame…no tako se bere in gleda iz medijev…
Kaj naj ti rečem…ti sama si edina, ki ves…ali je sposoben kaj resno narediti, ne pozabi pa, da se v njegovi glavi sedaj res dogaja marsikaj…so ljudje, ki enostavno nočejo sprejeti…izgubo nekoga…in zaradi tega so tako neumni in ubogi…kajti zato resnicno izgubijo vse…ce bi bilo drugace…ce bi se Misko sprijaznil, da gresta vsak na svoje in je kar je, bi te imel se vedno…kot prijateljico…tako pa nori…in izgublja vse.
Bgv…jaz bi se pogovorila z njim…naj se umiri…ali pa ga ignoriraj…samo ne vem, če bo dal mir.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala ti, miškica … … …

No … saj verjetno se on niti ne zaveda kakšen teror zganja nad meno … saj mi vedno pravi … ne se me bat, ker ti nočem nič naredit … in v naslednjem trenutku me že tako zagrabi za roke, da skoraj zatulim od bolečine … … On ima že od vedno probleme s kontroliranjem jeze … v vojski so ga zaradi tega poslali celo k psihiatru … ker je nekomu postavil puško na sence … :(((((

Ne vem česa vsega je sposoben … Kar mi je pravil, da je počel v preteklosti … … … mislila sem, da je zgolj bla bla … ali pa da stvari pravi rahlo bolj tragične kot so bile … ampak po včerajšnjem izpadu … ne vem … :(((((((

Lp, Bgv

No, jaz bi mu res najprej povedala, da te je strah. In to ne malo. To človeka (vsaj v prvem trenutku) malo strezni. Težko je, težko je kaj svetovat, ker je situacija, kot praviš, zelo resna in komlicirana…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Lepo sem mu rekla, da naj pusti, da gre nekaj časa mimo, da se stvari rahlo umirijo … in se bova potem pomenila … … ni me poslušal … moral je narediti to, kar je naredil včeraj … Sedaj gojim do njega le še sovraštvo … in ne vem če bom sposobna se pogovoriti z njim … … … po vseh grožnjah in vseh besedah, ki jih je izrekel mojim najdražjim včeraj … … ne … tega ne prenesem …

Lp, Bgv

Mene je mal strah za vaju dva!
Sam tolk!

Jaz točno vem, da bo prišel k sebi … … … tega se ne bojim … Bojim se tega časa do takrat … ker v tem času, ko v sebi tako trpi … vtem času je sposoben marsičesa … :(((

lp, Bgv

Mene tudi, srce … mene tudi …

:-***

Lp, Bgv

Potem pa zivi svoje zivljenje, ignoriraj ga, če pa bo kaj poskusal pa ukrepaj…saj ves kje.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Če bom imela priliko mu bom rekla … čeprav dvomim, da bi lahko to kakorkoli pomagalo … :(((((

Lp, Bgv

Ne vem kaj je boljše … ali naj ga totalno ignoriram … ali naj se poskušam pogovorit z njim … … nekje v javnosti, kjer mi ne bo mogel narediti nič … :((((

LP, Bgv

Pozabi ga in zivi dalje…bo najbolje…ce pa bo kaj poskusal pa se obrni na ljudi, ki vedo kaj narediti z takimi .

veš kaj se meni zdi…on je zdaj pokazal svoj pravi jaz. in se mi zdi da si sedaj v manjši nevarnosti, kot če bi si življenje delila z njim.
trenutno se ga izogibaj, ne hodi s sončkom v njegovo okolico, da ne bo mislil da ga izzivaš, če te pokliče se z njim pogovarjaj čisto”politično”, ne ga nikakor izzivat ali govorit o bivši vezi kako vam je bilo…
upam da bo mučna situacija čimprej minila

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bojim se samo, da se srečamo na kakšnem zboru … kjer bom jaz z Sončkom … … in pol … Sicer prvi predviden zbor na katerega naj bi šla je komaj 5. julija … tako da se bo mogoče do takrat že ohladil … samo … ne vem … :(((((

Lp, Bgv

probaj se izognit zboru..zakaj pa ne? en zbor proti sreči nič ne pomeni…hojta s sončkom kam po svoje..recimo na morje..al pa na bled..in imejta romantičen vikend

Tega zadovoljstva pa Miškotu ne dam … … ni šans … … … da se bova zaradi njegovih izpadov s Sončkom odpovedala zborom … NE!!!! Raje imam stalno s sabo kak solzilc ali kaj podobnega za obrambo … kot pa da dam temu psihopatu to zadovoljstvo … Če bova s Sončkom skoz skupaj sem prepričana, da nama ne bo naredil nič … Nevarno je, če dobi katerega izmed naju na samem … oz. … tako kot mu je tudi včeraj dejal … da če se ga napije, da se ne bo znal kontrolirat … …. Sam … v tistem primeru … da se samo s koncem prsta dotakne mojega Sončka … … takrat bom pa jaz popizdila … in takrat mu ne bo lepa … in ga znam tudi jaz spravit v bolnico … ker točno vem, kje je najbolj ranljiv … … …

Lp, Bgv

saj je bil samo predlog… pol pa kar na zbor…

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.

Poslušaj mene , ki imam nekaj izkušenj :)))
Fant , ki je zapuščen , reče marsikaj , ker se tako pač počuti. Je pa od besed do dejanj potrebno narediti kar velik korak ! In če se prej ni do tebe nasilno obnašal , se tudi zanaprej ne bo.
Saj vidiš , da jaz napišem , da bi koga z bazuko ali bacačem plamena , ampak realno ne morem niti tamali dat po riti , čeprav me razkuri do vrelišča.

Torej.
Fant bo nekaj dni težil , telefonaril , jokal , prosil , grozil …. potem pa srečal eno zanimivo punco in naredil vse , da ga vidiš z njo . Takrat jo bo objemal , lupčkal , se obešal po njej , hkrati pa špegal h tebi , če vse to vidiš in razumeš , da mu je zate eno figo mar , da ga že nisi prizadela, da je car in da ti je lahko žal , ker ga nimaš več.

Punči moja , uživaj , ne obremenjuj se , life goes on – in to prav za vse po vrsti !
Preživi lepo , zaljubljeno , dooooolgo poletje !

p.s. in ponoči odpri okna , da se ne zagiftaš ;)))

Niki ***

:)))))) Eh … Niki … :)))))) … prav pasalo je brat te vrstice … :))))

Saj verjetno imaš prav … in so te njegove samo besede in nič več … vsaj upam (namreč … parkrat je bil tudi nasilen do mene …) …

Okna pa bom res odpirala … ker danes ponoči sem se kmalu zadušila … :))))))))))))))))))

Cmoka prijatelca … :-**************

Lp, Bgv

New Report

Close