ni moj dan…
Pepelcica…cakaj ti posljem vozek za na ples…pa oblekco…pa ceveljcek…in pojdi in uzivaj…epilog tega je, da pomisli…na kaj lepega, ki te spravi v dobro voljo…ali še bolje…privosci si…in naredi nekaj samo zase…pa ceprav bo to stiskanje mazolja…tud to mora bit…poljubcek…
Evo…jaz si grem sedajle kuhat kofija…ker ga se nisem pila ncoj…ga še zate skuham…in bova še kaksno rekli;))…
En aspirin proti glavobolu, hitro malo ven na sonček (dokler se šiht ne začne – potem bo pa tako že prevroče in se bomo vsi samo noter skrivali), na mozolj pa zaekrat malo zobne paste, potem pa res tanko plast pudra. Vse težave rešene ;)… Pa še sladoled si privošči in bo dan takoj lepši :)))))
Kaj naj rečem: dobre volje sem, pa se moram tudi temu smejat. V tolažbo: moj bo vesel, če bo sploh do doma prišel, ker so mu vse lajtunge za hidravlično olje šle, pa še jermen mu baje grozno cvili. Kriza.
ne zabavala.,…ali zajebavala…beri jebala…tko kot ti mene…
z
besedami
s to razliko
da jaz obvladam z pisano in ustno…ti pa baje samo z pisano…
ma ne no…uzivala bi rada, tko kot ti…zato uzivajmo vsi!
cmoka!!!
Ne, ne, da je treba avto na odpad peljat, v mojem primeru :). Je že tako stara kripa in nič vredna (ne vem, če bi sploh kakšnih 100 jurjev dobil – v voznem stanju seveda), pa mu že dolgo govorim, da bi ga moral menjat, še posebej, ker ga res rabi – pa pravi: Citroen je citroen. No, zdaj ga pa ima ;). Bom ga danes še kje sama iskat hodila, ko mu bo ljubi citroenček zatajil… Tja: moški ;).
hehe…. nič: vso srečo pri popravljanju, čim manj glavobolov, čim bolj vroč popoldan (da te ne bo mikalo ven hodit),čim manjši mozoljček ;). Grem jaz malo za knjige sedet…