Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj pa pripomočki?

Kaj pa pripomočki?

Pred kratkim sem možu ( 15 let zakona) predlagala nakup vibratorja. Odziv je bil popolnoma nepričakovan, bil je zelo užaljen in o tem niti slišati ni hotel. Ko sem mu razložila, da bi bilo to vse skupaj samo za popestritev v postelji, je bil pa še bolj užaljen češ, da sem hotela s tem povedati, da se z njim dolgočasim. Poizkusila sem še s kroglicami, pa je prišlo do popolnega mrka. Sploh se noče več pogovarjati z mano, jaz pa sem nad njegovim odzivom presenečena, saj sem ugotovila, da ga po 15 letih sploh ne poznam in kako je kljub njegovi razgledanosti in odprtosti zatrt. Sem kar malo žalostna! Moški, kaj pa vi ostali menite o tem, ali sem kaj naredila narobe?

Hja, kriz je z njimi :):) moj moski se je tudi dolgo casa obnasal kot kmecka nevesta (pa je drugace prav gajsten v postli)…potem pa sem ugotovila, da je potrebno korak za korakom…pa sem ga mal kurla najprej z besedami, potem pa pocasi se z cim drugim….
kaj pa vem…daj mu cas da premelje…da ugotovi kaj bi njemu ustrezalo…potem pa najdita skupne pripomocke…
eh ja, ce sam na miru lezis ni ok, ce pa skusas biti aktivna pa tud gre vse narobe :):)
pa veliko uzitkov
N.

Nak, nisi. Jaz imam tudi takšen staž in sem ga kar kupil ženi (prej sem seveda vprašal za mnenje na Ženskem čveku). Na začetku je bila malo začudena in “kao užaljena” – mislim, da ji je bilo samo nerodno, zdaj pa ga pridno uporabljava.

OK, nisem moški, samo bom vseeno odgovorila: nič nisi naredila narobe, samo tvoj moški se je pač počutil, da se dolgočasiš z njim. In potem moški pravijo, da je ženske težko zastopit, ma moške je včasih še težje!!!!!Pa naj rečejo kar hočejo!!!!

Vidva kar lepo nabavita vibrator, je fajn za popestritev, pa tudi ko si sama :))), pa ja ne bo ljubosumen na vibrator?! še malo se pomeni njim, sej se bo navadil na idejo. še fajn mu bo!

nič nisi nardila narobe tvoj mož je tepec na kvadrat.
sam je pa nekaj res moški so najbolj potrebni pr 18 ih ženske pa pr 38 ih in zdej ko tebe meče je njemu to čisto mimo.
po eni strani ga zastopim.prej se je tebi zdelo neumno zdej pa njmeu pša sta si bot:)))
po drugi strani se pa lahko mož kje goni pa ti ne veš in je to njegov obrambni mehanizem
to je znanstveno dokazano.
omisli si mladega ljubimca za seks.kok let pa maš?
če si dobra mačka se lahko kej zmeniva

Ne uporabljava, ker nimajo kakšnega posebnega učinka in sva nekoliko razočarana nad njimi.

Hvala za ponudbo! Dal si mi dve dobri ideji , tudi za to hvala!

Narobe je bilo edino to, da je bil ranjen moski ego. Ja, to je preklemana stvar. Ve, da bo vibrator vedno trd in se bo tresel dokler bodo notri baterije. On se ne bo.

🙂

nič nisi naredla narobe, eni so pac cudni in ne vejo kaj pomenijo seksualne igrice. bog jim pomagaj, se mi prav smilijo.

Ti ziher ni prišlo iz danes na jutri…ne morš kr naenkrat ugotovit kako je zatrt HALOOOOO!!! Kaj sta pa delala 15 let…

vsa leta se je tolažila, da se bo spremenil in da je treba delat postopoma, pa se je zaje*ala. Zgodba mi je zelo znana :)))

Nič Čebelca nisi nardila napačnega.
Imaš pač človeka ob sebi, brez domišljija……………
Škoda, da ni pripravljen za tebe kaj narediti, ti popestriti in izboljšati posteljne igrice.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Hribovc, hvala za vzpodbudne besede,ti zastopiš. Ženskam, ki so bile v podobni situaciji kot jaz, ali pa še bodo, naj povem, da mi je po parih dneh mož sam predlagal naj si zadevo nekje sposodim, da bova preizkusila. Ko pa sem mu razložila, da mi teh stvari ni ravno “apetitlih” sposojat, je dejal, da bo pa treba pač zadevo nabavit. Moški, gre za to, a ne, da vam moramo ženske dat občutek, da vi vodite igro, povsod, pol si vas pa lahko ovijamo kjerkoli in kadarkoli.

LP

ma kaj jaz vem… mene bi ful vzburlo, da bi mi bejba to predlagala… res pa je, da se v splošnem moški bojijo(mo) agresivnih žensk, ampak o tem sem že pisal

Čebelca, ti kar do mene prit, ti bom pokazal, kako se to uporablja…

moj je ful proti vibratorju. pa sem ga šla kupit brez da sem mu povedala, pa na koncu me on rajca z njim,… ne smeš spraševat. samo prinesi ga, pa mu dej da ga on sprova na tebi….

Hm, tudi moja ni navdušena nad plastiko. Sem marsikaj kupil, pa nič od tega. Pravi, da ga čez “mojega” ni ;-), tako da me je s tem malo potolažila.

Vpras moza kje zivi????

:-)))) he he he, odkrito, pa še resnično

tisi kar prvošč če ne z njim pa s katermu drugmu

New Report

Close