Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SP…

SP…

Grem jaz se mal na soncija;))…se beremo zvecer, ce ne bom kar kletko zaprla…sj itak nobenega ni…bom nagajivka..in vam bom nagajala..se zaklenem v kletko, pa nobenega not ne spustim,haha…uzivaj tam v solici…cauci…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj pa mene boš vn napodila, al’ bova not skup se igrala….

Se smejim…nc ni blo z soncijem…me je bogec strafal, pa nalozil se delo;)) in sedaj trpim…ampak…z menoj tudi ti;))! Igrala…aha…bi se…dajva kaj ušpičit…si za?! Dost mam dela…naj se zabava pricne, delo bo že pocakalo;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Drugič Žaba….si moj ambasador….poveljnik….general…..Tito…..vse,kar hočeš……

sam,da greš namesto mene v šolo na proslavo!

saj ne rečem,da nisem bil ponosen,sam meni gredo taki baby showi rahlo na živce!
😉

Evo…grem takoj zdaj u solo…sam ti pejd sem…namesto mene tole delat,hahah…sem ko en trotl…gledat pa prepisovat;))…to pa res sovrazim, verjetno se bolj kot ti..solske obveznosti;))…nekaj grmi…aha bo visja sila..ne bo treba delat…bo treba vse odkolpit,hihi

ja,sem nevihto proti vam nagnal!včeraj sem jo proti Pippotu,danes si pa ti na vrsti!
😉

Boga,boga moja Žabi!Tipkati mora!

nehaj…se smejim…boga…boga…jaz pa boga…saj vidiš, da uzivam…bo ze kdo pozvonil, da mu bom predala tipkanje;))….znajdt se je treba…

Pol pa nič pehta!Pa nisi boga!
😉

Rožle..a sti še živ???

Opa..grmi…se bom mal izklopkala..za svaki slucaj…hahaha…se priklopim..ko bo spet cajt za cvek…uzivaj sp…cmokito na gobcito,))!

Jest sm Brincelj…si me zamenjala!
🙁

Sonči pravi….v solici…
Pa še kaj!Soli ne rabim…mal cukra prosim!?
;-))))

New Report

Close