Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pippo..evo…te ze ni vec….smrk!

Pippo..evo…te ze ni vec….smrk!

Si ze pobegnil…no priden, me vsaj ne bos motil, ob delu;))…pa grem…delat…no je treba delat…gre ena pesem..pa pejmo.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pridemo pa drugi,kaj se sekiraš!
Cmoka Žabi!

Ej..pejd ti klele namesto mene tipkat…nekaj, jaz pa grem namesto tebe kaj drugega narest, ce pa kaj sovrazim je pa to tole tipkanje…tule…grgrgrgrrg..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tle sm….ene dve okni bl naprej….Pa ja da moram še kako piratsko smet iz neta snet….

Odvisno kaj,za koga in komu tipkaš!
Cmokija žabi!
🙂

Okej…dovolim…samo ne piratkaj prevec…te bodo uni…

Ma …je vse u anglescini..bemti…pa nc tapravga…sami strokovni izrazi…zato pa tko bemtim,haha…bom ze…do jutra mam cajt,bom pa rande vu…mela ob kompjutru;))!

MA KDO BO MENI REKU SVINJA……

Kdo bo meni kej naredu…..

Opa…si se pa razpizdil..no svinja ti ne bom rekla…ti bom rekla..moj-moj;))….naredila…aha..bom…le cak se me,hahaah

Zdej pa že bežim….Moram, res….Ne, ni me treba prepričevat………….

OFF

prepricevala…okej pejd..pa se se kaj vrni…uzivaj…cmokija na licka;))!

Svinja sem že jaz!Ne morta bit dva z istim nickom!!!!!!!!!
😉

I’m back………….Prisoten in priseben

Sej se ne grabem za tvoj nick….Kar mej si ga……

Tudi pizda in goflja sta že zasedena…sam tolk da veš!Pa še eden,kr se ga zdej ne morem spomnit!
Pippo,kako si kej?
😉

Jebat ga…če pa nas ni!
:-)….:-(

Ma kako…Trenutno gledam, kej vse fotramo ….na SLO1….

Posluši ta stare..je rekla mama!
ne glej tistega,ker boš nervozen ratu!
Sex and roll…and rock and roll…..pa nič drugega!!!!!
Pippo….kako kej čez praznik?
🙂

Kšn praznik….Varuška bom…

Prpelji jih gor k meni….jih mojmu fotru pustiva,kr uživa,sam,da se z otroci igra…midva pa k Soči babe jagat!

ups!program ima napako!kam pa mojo ženo spravim ta cajt?;-)

Škoda, k’ je Soča mičkna, k’bi ji en rafting plačala…Al pa še bolš en hidro speed….

S cmoki al brez…

Kak speed!pol bo nama cajta zmanjkalo!
kako slow stvar!
😉

Ma ne, jo bo zlo hitro proč odneslo…Pa je ne bo par ur….al pa kej več….

Tukaj sem..

New Report

Close