Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek predlog za sp

predlog za sp

Upam, da kdaj pa kdaj prebereš kakšno knjigo…sicer ne da te žalim, kajti lahko si ljubitelj knjig…imam pa zate imenitno knjigo.

Zares imenitno. Knjiga je od Zorana Hočevarja. Napisal je knjigo Porkasvet in knjigo Za znoret. Vsaj vem za te dve. Glavni junak je Vojko Pušek, neverjetno neuspešen mačo, Slovencelj, ki ne popusti pred nikomer in pred ničemer. Dogodivščine, drastično znižana govorica, ki posnema pogovorni jezik. Knjiga je zakon. Mislim, da bi ti odgovarjala. Je zelo komična, pa tudi resnična. Vsaj jo probaj brat..posebej Za znoret. Ne bo ti žal.

To knjigo bi moral prebrat vsak moški, kajti glavni junak je “tipičen” moški v 45-ih letih.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hehe, se pridružujem predlogu.

Ti dve sta res za Sprevržkota. Jaz sem ju brala, ko sem bla v bolnici zarad operacije mandeljnov… pa sem tako trpela, ker mi je šlo skoz na krohotanje, pa se nisem mogla in smela krohotat….

Cmoka.

Vojko je “pravi” moški, a ne? Si brala obe?

Blagor tebi Sprevrško….Nekdo je celo tvoj življenjepis napisal….BRAVO!

Profesorju v srednjih letih ne smeš,poudarjam,ne smeš,nikoli,nikoli,nikoli citirat misli učencev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti je to jasno…….al pa tega izpita nikoli ne boš nardila!
;-))))

Kdo mi mora nakazat honorar?
Koga naj lovim?

hehe, obe ja…. obe sta za crknit…

Drgač sem od njega brala še Šolen z brega in še no se mi zdi, ma se ne spomnim naslova..

papa

???

ne bit užaljen, prosim, je bil samo predlog

Pridi na ustni zagovor,pa da vidim kaj znaš!
😉

New Report

Close