MOjca ti si najhujša…
…čveka na forumu!!!!!!!!!;-))))))))))))))))))))))
Danes je mal dolgčas in sem šla malo brkljat po iskalniku. Poleg tistega, kar sem iskala, sem videla še to, da imaš kar 634 postov!!!
Pol sem pa hitro pogledala koliko jih imam pa jaz – “samo” 375 (do malo prej, seveda). Uff, sem si oddahnila…;-)))))))))
…ampak te je tako fajn brat…, da kar ohrani primat!:-) (he, he tole se pa rima – poet too be)
Sem včeraj sledila vašemu klepetu.Ste prav luštne in ste me fajn nasmejale.A se poznate med samo,ste se tu na forumu spoznale?Zdaj pišem komaj 2. gor,ponavadi samo berem-pa še to ne redno.No,ko je računalnik prost.Sem hotela že včeraj malo čvekat,pa vas nisem hotela motit,ker ste kot ena dobra ekipa.No,rada bi vam(MOjci,razgrajaci,Dove…)rekla,da ste fajn.LP.
Hojla, midve sva pa nekje glih: 385 postov. Sm pa včeraj kar mrknila, sem si nogce opedenavala, saj veš zelje pa to. Pa moj zakladek je zaspal ob 20h in še vedno spi zdaj, ko je ura 5.40, jaz pa pumpat, ker mi bo joške razneslo.Od teh bolečin se kar zbudim in zdej grem še za 3/4 urce nazaj v posteljo.
Pa pa