Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uek!

Uek!

Oprostite!
🙁

A TI JE UŠLU U HLAČE? ;))

Ne,sam rignil sem po dobrem kosilu!
😉

Glih sem hotela napisat, če si rignil, pa sem šla še tvoj post prebrat in … da, to je to, rignil si! Riiiiiiiiiigggggggnnnnnniiiiiiiillllllllll, nisi kupčka podrl, ampak si pošteno rigniiiiiiiiiiillllllll!

fino, jest rigam po pivu! In to glasno in …… ja, rigajoče!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pa saj si to hotel napisati, ne?!
Saj vem, saj vem….:-)))

Mariči!Kako bi bilo fejst s tabo včeraj rigat!
Cmoka tja k ta bolj topli reki!
🙂

Ćini mi se da,nikad!
🙁

Cmoka moja pernata prijateljica in hvala za mail!

Jap, mislim, dragi moj, da bi se midva v riganju pa res lahko celo “ulovila”. Ne veš, kako hudo paše rignit po krigli piva. Posebno paše rignit, ko se ravno poljubljaš …… pismo ej, to ti je pa ……..full kull dobro prenešena ljubezen ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Upam..da ne bos sel u vek…pri nas to pomeni vek..jok;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Carica Milica!Pardon ,Maričica!
Cmokov polno dlan

Hja,tud od tebe bo to odvisno…pa še od koga!Od kosila ziher ne.
😉

No jaz te ne bom naredila zalostnega..to pa ne..no..ablubm, da zaradi mene ne boš ncoj jokal;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sej me uohka tud še bolj veselga nardiš!A na to pa nis pomislila?
😉

Delam na temu…se trudim…;))…saj vidis da nisem vec zajedljivka,haha

I’m blinded by the…….love!
Zato nič ne vidim,oštja.
😉

No coment…

Manjka en M!
😉

Joj sory…hihi

Nič sorry!
Kazen mora biti vzgojna…sam še ne vem kakšna?
Mogoče en storž……hahahahhahahahahaha..
ne morem več!grem na MSN!

Se dobro, da nisi opazil, da manjka se r..hahaha..okej dovolj sva jih zabavala..pa pejva se mal na privat;))!

Bova ko kuruznika,haha..ja koruzni storž..hihihi…ej…se nama meša…sibam..ker se bom polulala…

New Report

Close