Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SončeK!

SončeK!

Ti si pa itak moja: najlepša,najljubša,najcrtanejša,najsmešnejša,najpriljubnejša,najzajebatnejša,najsmotanejša,najgrizljivejša,najhujša,naj,naj,naj……………………………

ŽABI NA SVETU!!!!!!!

Vedno, ko zagledam svoje ime..no svoj nick..in si podpisan ti..me nekaj spreleti..in si recem..jao meni..le kaj mi je uspicil tokrat;))!

Ja ,lepo te je brati,dragi moj Smot… kot vedno…tudi ko se spikava, saj vem, da je to za ostale vcasih zoprno, ampak za naju je to kot nekaj lepega, midva razumeva vse to, SAJ SVA PRIJATELJA nič več in nič manj..tko…ZA VEDNO, kdo ze to poje. Vesela sem, da te imam, hvala! In seveda sem tvoja zabica, hihi..te bom tko po riti…bemti!

p.s. Dragi moji KLETKARJI, najino spikanje je kot igra dveh metuljev tam na travniku,ko se lovita… jemljite to tako, prosim, ker mi ni vseeno ko nenehno spasujete pa zakaj se spikata, pa kaj imata spet in tako dalje, midva uzivava, uzivajte se vi!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Moja žaba!Vedno me raznežiš!Cmoka na krak!
😉

Moj-moj…cmoka nazaj…sem komaj vstala..sem vmes sla ninat nazaj;))! Zato me nezno obdeluj sedaj..sem nezana za znoret,aha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ufaaaaaaaaaaa!A imaš še tisto svileno stvar na sebi?Ko tako nalahno zdrkne s tebe?
😉

A nehas..bemti…sem ze v drugi stvari..ma je tudi hudo me gledat;)),hihi

Se pravi,da nimaš nioč na sebi!!!??????
Uaaaaaaaaaaaa!Moja žaba!
🙂

tiho…gofla…poljubcek!

da bom izviren?Jaz sem se pri tebi že čisto izpel…:-(
A naj te prebičam?
😉

ne maram sado mazo.bemti…

Popušim več…ne znam koji put! :-(((((
A je sploh kej šans…vsaj kak namig dej…al se posvetim čemu drugemu….;-)

Ma ti me poznas..ves…in zmores…kaj naj dodajam…poljubcek!

A gleva skupi zabe matlat?
Saj ta najbolj klotasto bom tebi plepustu!
Cmoka moja Žabi!

Sam probaj zabe nategovat..te bom tko jaz…da ne napisem kaj;)).

Žabe odpadejo!
Mater me ta Sonček matra!Le kje se mi bo pustila ujet?
Aha!!!!že vem………………………..pa ne smem povedat..:-(

Ujet..le kje..ma nikjer se sonci ne pusti ujet..ga ni…pa saj to ves;))!

No comment!
🙁

poljubcek..ej ne vem ce mi ne bo treba zdele vse izkljucit…tko treska..pa grmi..

New Report

Close