Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dve leti bo kmalu …

dve leti bo kmalu …

… odkar sem odkrila med.over.net … 28.8. bom imela obletnico … he he … Obletnico mojega prvega posta … :))))

Spomnem se kako sem čisto po naključju zabluzila sem … Bili so dopusti, v službi totalna tuga in sem iskala malo sprostitve … in tako sem začela iskat primeren forum, za malo počekulat … in sem prispela sem … He he …

Po kratkem pregledovanju v ozadju sem se končno opogumila in napisala svoj prvi post …

http://med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=16766&t=16766#reply_16766

He he … takrat so mi odgovorili sami stari mački … Miškolin, Tangica, Ribica, Jure1 … in takratni Liftmaster … he he … današnji Don Vito … :)))))

In tako se je začelo … Vedno bolj pogosta sem bila na forumu … v kratkem času me je čisto zasvojilo … še posebej potem, ko so se začeli kazati močni problemi na čustvenem področju … in sem začela iskati tolažbo na forumu … in sem jo dobila … ravno pri njemu, s katerim sva se v kratkem času po mailih in telefonu kmalu zaljubila … Ko sva šla z miškotom narazen mi je stal ob strani in mu bom večno hvaležna za takrat … vendar nama ni bilo usojeno, da bi ratalo karkoli več … Na žalost je tisto razočaranje pripeljalo do tega, da sem se za kratek čas poslovila od foruma, da sem si nekoliko zbrihtala ideje … … Vendar sem bila kmalu nazaj … in začela vzpostavljati stike z ostalimi … in z nekaterimi od teh smo postali pravi prijatelji, ki smo še danes povezani … … … in ki jih imam rada … … …

Tako je minilo še eno leto … Med vsemi srečanji, ko sem spoznala veliko enkratnih ljudi, ki upam, da bomo ostali prijatelji za vedno … mimo ponovne napol inetrnetne ljubezni … … do takrat ko ste se začeli na forumu pojavljat vi … … he he … začetek letošnjega leta … Za osem dni sem šla na smučanje … in ko sem se vrnila sem dobila forum čisto spremenjen … … … kajti prišla je osvežitev … … Sprevrženc … … ha ha … ki si je dajal kontra szi našim Razotom … in seveda v pomoč so mu pritekle tudi naše ženske … :))))) In razvneli smo se … he he … A se spomnete kako nas niso marali … :)))))))))))))))) … hi hi … in potem je Primož naredil eno pametno zadevo … … … odprl je našo KLETKO!!!!!!

In sedaj … sedaj ste mi postali kot družina … ko ne morem brez vas … Ko se mi zgodi kaj pomembnega ne morem, da ne bi svojega veselja ali pa svoje žalosti delila z vami … … in vem, da se boste veselili ali pa žalostili z mano … … …

Kaj hočem rečt? Nč … sam to sem vam hotela povedati, da vas imam rada … :-****************************

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

eko cmekeccccccccccccccccccccc od mene, sladka bgv……….

oh ti spomini..te raznežijo……

no ti bom nekaj napisal v spomin na najine…opsssssssssssssss…..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo … :-*************************************** … ja … me raznežijo ja spomini … in spomnem se tudi najinih sladkih debat … ja ja … Kako bi jih lahko pozabila … :)))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

vse najboljšeeee zaaa teeeeeeeee,
vse najboljšeeeeee za teeeeeeeeeee,
še največ pa za naše,
čisto naše kletkašeeeee…..

Bravo ti in bravo mi.
:-))))

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssss!!!!

Čaki čaki … ma ni šeeeeee … … nimam še rojstni dan … Še mal več ku en mesc bo treba počakat … Pol pa bomo šampanc odprli!!

:-******* :)))))

lp, Bgv

Lepo napisano!Res se mi dopade tvoja izpoved.Jaz sem zdaj šele pol leta tukaj in pač…kot vsak začetnik…ne morem tolko spominov obujat.
Ampak v tem kratkem času sem preživel in doživel res veliko lepih,nepozabnih trenutkov z vami!In res,tudi psihično stanje,ki je bilo po izgubi službe precej nizko,se je prav zaradi vas popravilo in zdaj vem,da je bil prav forum tisti,ki me je ven izvlekel.(čeprav je pa res,da s tem postaneš zasvojen).
Cmoka Bugi!

Aja!!!!Pismo,kmalu bi pozabil!Premalo seksamo na tem forumu!!!!
;-))))

A misliš, da ga bo spet Razo častil?! :-)))))))))

:)))))))))) En veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik objemček … močen močen močen … sam zate, prijatelj moj!!!! In kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissskota … velikega velikega in mokrega mokrega … takega da ti pusti odtis na ličku!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:)))))))))))))))))))))))))))))))) Ha ha … … … ja, točno … :))))))) … He he … Ne ne … tokrat pa častim jaz … … … eno steklenico šampanca za vsakega … pa če se imamo za špricat z njim … … pol pa … hopa … v Sočo … :))))))

Lp, Bgv

piknik pri Sp-ju?! Madona, ti pa znaš – eno leto ti drugi častijo pijačo, drugo pa že kar hrano in “plac”….:-)))

Jest se pa neč ne spomnem…pravzaprav samo une s ta ogromnimi joški,kr sm jo v študentski sobi grabu……aja,pa saj to itak ni blo na forumu!
😉

:)))))))))))))))))))))) He he … oh … srce … :))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. itak, a? :)))) Se je treba znajdit … ;)))) :)))))

Čeprav … priznam … Razo me je takrat reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees presenetil … :)))

Lp, Bgv

morda pa te letos SP….:-)))

Sprevržko, a že delaš vabila?! Ti pridem pomagat?!

Ah,teh kisov mam že zadost!Cela bajta smrdi od vlaganja in kisa!
dej mi rajš spet eno fotko joška poslat…bom bolj popedenan!
😉

:))))))))) Pustimo se presenetiti … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

hehehh a dovoliš še enkrat????????

saj si tak milo gledala……hihiihih

lp

drugi bomo pa peli, pa je. Saj nas je veliko navdušenih pevcev med nami, ne vem pa, če bodo poslušalci tako navdušeni…..

Ti si za pecivo zadolžena,ne za vabila!

…prelepo prebrat BGV….

Se ti pozna, da si enu lušnu in zaljubljenu bitje in meni je lepo brat čustvene stvari…..še posebno ker se full podobno počutim

Lubčka zate.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

:)))))) Še zdej ne vem ali si bil res kje zad za kantonom … ali si bil med nami … ali pa me samo hecaš … :)))) Luuuump!!!

Lp, Bgv

:))))) :-**************** Na … da boš še mal moker … pa še mal bolj tečen … ;)))) :))))

Joška pa veš da ti ne pošljem … Je osončen … pa ti gvišno ne bo všeč … ;)))) :))))))

Lp, Bgv

bom že spacala kaj. Čeprav se mi zdi, da bi tudi pri vabilih kaj znala “spesniti”….:-)))))))) Potem bi pa ti bil slaščičar!

Saj sva že prej razsmejala to reč!Tuki morva sovražnice najt….ne prijateljice!
Hahahahaha!!!
;-))))

nisem lump,noooooooooooooooooo

kaj pa morem, če si imela tak fletne mokre očke…po kozarčku……hihihiih

pa-paf

New Report

Close