Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To nocko…

To nocko…

… sem vas ahtov, pa crkljal… a je prav SonceK :)) moj-moj!!! Kdaj bova zopet lizkala, pa kofetkala, pa drugim skomine delala, ker ne upajo lizkat na srecanju :)) hihi.

Sprevržko, vse je v… mezincu ;)) Ne, ne, saj mi je le nerodno povedat, da mi neko moralo gor držiš, iiihhaaaaaaaaaaaaa :))))) Hvala ti!!! Zakon si, a je prav :))

Lepo se pocartajte kletkaši VSI, ob kavici, pesmici,…

Res si bil pridkan.
Hihi, ampak še najbolj pridkan si bil zjutrej…. hihi, je teku?

Upam, da lepo spančkaš zdejle….

cmoka

Medi…bil si zelo..zelo pridkan..si nadoknadil use;)),hihi…in lizala bova…tko po najino..ker si upava..in ker nama paše;))…te cartam, pokrivam in nezno šepetam…in vrti se glasba..katera že..ma tista, ki naju zadane..kot vedno…Medika…pazi nase…in cmoka se cbelci…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Razbo!
Ah,saj zdaj spiš……pa vseeno:Sam,da smo te zbezali na plano!
Mene zadnje cajte dve tako crkljata,da mi je nebeško skoraj!Sam kaj,ko je vsake pravljice enkrat konec..:-(

zdaj pa vem, zakaj sem tako sladko spančkala.
Sam vstati je bilo takooooo težkoooooooo.

A te lahko cmoknem nazaj?! Mislim, a ne bo kdo hud?! Saj samo na ličko, noooo……. Pa še ene dve uri imaš voljno, potem pa tudi ti med pokončne. Pa ne samo spodaj! :-)))))

Ker si tko dobro podkovana v teh rečeh:
Pa zakaj moškim zjutraj vedno stoji?
😉

pa kar svojega “prijateljčka” vprašaj.

Po moje kliče po kislem mleku (da se spet napolni)………

Možna razlaga,ni kej!Sam ,kaj ko je stalno poln!
😉

hahaahahha…bom raje tiho..baje ker jih lulat;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

potem so pa že polni kanali skute.

:-)))))

SP dela skuto…..:-))))))))

Otroci nastanejo,ko da moški skuto v pinijo počivat za 9 mesecev!
😉

ne vem ali naj recem bljak..ali naj se smejim..sam da ni una skuta ki jo imam v mislih..jao jao..vrabcek moj..kuga ga serjes…hihihi

pri vas je bilo najbrž tako. Ti, a si ti potlej sirotko popil, da si občasno take “sirotkaste” volje?!
Sam vprašam…..

Dej nehi s tem mlekom!Al pa si jošk mal stisni,če ti manjka!
😉

nehajta ker bom bruhala..da pa se domaco mleko omenita..sem pa ze u straniscu..bljak

si prepozen ene tri leta….:-))))))
Kaj pa čem, pač nimam sreče, da bi mogla vsak dan proizvajati skuto…:-))))
O.K., sem že nehala.

New Report

Close