Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mamičkuuuuuuuu

Mamičkuuuuuuuu

…. a že sediš na tistem neudobnem stolu?

Marš delat…. danes imaš za predelat ogromno postov, ki so nastali v teh dveh dneh tvojega nekletkanja….

cmoka, lep dan

bom , še jaz malo počekiral , ce je kaj novega,
lep soncen dan
pa pa

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Evo mene………..prišla, prišla………..neki prebrala……….ampak ejj………………vi ste pa malo zmešani………………Kolk ste pisali………………….Madona!!!!!!!!!! Si lahko vzamem še en dan dopusta za vse to prebrat!!!!!!!!!!!! :)))))))))))) CMOKE za vse

ma ti si fuknJen..;))HAHA

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Nazadnje ko sem te brala si se poslavljala..vmes ko me ni blo si se vracala..upam, da je s teboj vse okej..lubcka na busija..pa tebi na licka..pa ahtaj se..u petk spet grem in me ne bo en mesec..upam, da med tem casom ne bos ze spet kaj uspicila..no da ne boste že trije;))!
Pazi nase..počivaj, uzivaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči……..vse je O.K……..nekaj časa bom še tukaj……na pozno poletje oz. zgodnjo jesen pa se poslovim………do takrat, pa se bomo še kaj razpisali…….CMOKA….kako je pa kaj s tabo?

Zvezdica..ma z mano je lepo..super…kaj naj dodajam…uzivam..naj to traja in traja..delam na temu…povej mi..kdaj imas rok

Konec oktobra…………..zakaj?

New Report

Close