Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugi in plehnata company!!!!!

Bugi in plehnata company!!!!!

Jest vas pobijem in vse postrelim…v kosce vas zrežem…..babe pofukam…Saškotu naročim da s Pivke enga Shermana spizdi…pa da gremo na cesto primerjat se,kdo je močnejši!
Pička vam polhova,jazbečeva podlasičina!
Da me na razdalji 40 kilometrov trije različni NORI,FUKNJENI,UBRISANI motoristi hočejo ubit(pa še sebe zraven!)….tega pa NE PRENESEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pička vam materina…zaletite se v zid,v steno,ne pa v naš avto(ki še odplačan ni!)….in sploh sva bila v avtu starša dveh otrok!
Da bi se vam jajca posušila in pičke v rjo spremenile!

Tolko!

Zdaj sem si dal duška!
Kar je preveč…je pa preveč!To presega vse meje!Pa kdo tem smrkavcem daje denar za ta ubijalski pleh!?
Moj naslednji avto bo: HELIKOPTER APACHE!!!!
Pol pa ,da vidimo,ko je jaći!
Razstrelim vsakega,ki bo vozil hitreje od 100 km na uro!

Uf,še zdaj se tresem!Žena pa zaradi tega še seksala ne bo nocoj….tolk jo je v down vrglo!

Pazite se me,ker bom ukradu Zoljo v kasarni in,če se to ponovi še enkrat bo MAD SP na cesti!Pomnite pločevinarji!

Hmmmm….:)))))))))))))

Ja meni se tudi bolj dopadejo uni easy riders z čoperji ali trajki….z balancami dolgimi ene 15 metrov in motorjem ud folcvagna zad in dvema kamionskima gumama pri straneh :)))))

Al pa bolj počasni riderji…z zaljubljeno BGV …prilepljeno na hrbet :)))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ne me jebat Saško!
Ti si zadolžen,da tank spizdiš!
Da tej pomrhovinjeni šmrkariji pokažemo pravila lepega obnašanja!
😉

Oooja…. Še kako znano. Pa ne delajo tega samo z bolj močnimi mašincami, ampak na žalost tudi z malimi “motorčki”. Potem me pa po štiripasovnici po desni pri 80, 90 kmh prehiteva mulc na mopedu v kratkih hlačah in čeladico na glavi…. Malo bi bila neprevidna, pa bilo spet v cajtngah: Mladoletni motorist umrl pri trčenju…. Ma ne razumem več tega….

Ali pa zadnjič…. Navadna mestna cesta (50 kmh omejitve), kolona vozil, ki lepo počasi vozi proti semaforju in se najdejo “pogumneži” na motorjih, pa lepo levo mimo cele kolone, nasproti pa seveda avtomobili, ki se omejitve ne držijo – malo je manjkalo do bum-tresk itd… Ne, vem, mogoče me pa v avtošoli niso dobro učili ali pa je od takrat minilo preveč let in so pravila spremenili: ampak vedno sem imela občutek, da za vse na cesti veljajo ista pravila…. Samo v praksi se (večinoma pri motoristih) to kot kaže nič ne pozna….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

.. pa orka eva … Ja … sem motoristka … sam ne vedno mene vmes vlečt, ko kaka mona na motorju dela neumnosti po cesti … To se morš zavedat, da po navadi so to mulčki 18 let stari, ki so komaj izpit naredili in jim je tatko kupu motor 1200 kubikov … in se delajo frajerje po cesti, kako znajo oni vozit … … … Hah … tem bi še jaz z veseljem vrat zavila … … … … grrrr …

Sicer pa … … … tako vam povem … Jaz imam tudi rada hitro vožnjo … in priznam, da szi Sončkotom ne gre ravno počasi … samo vozimo pa z glavo … se pravi … ko prehitevamo, prehitevamo ko vidimo, da ni nobenega nasproti vozečega avtomobila … … …

In kot pravi mishika … na semaforju, ko je kolona .. … .. ali pa tudi kje drugje ko je kolona gor in dol in se ne premakne nikamor … Med eno in drugo kolono je vedno en tolko prostora, da gre en motor vmes na komot … … seveda … če se ti ne kak nevoščljiv avtomobilist ne postavi totalno levo, samo zato da ti zapre pot … Zakaj? A je to tisto mišljenje … “Če moram čakat jaz v vrsti boš tudi ti!!” … … … Zakaj? Če bi imel on motor bi ravno tako šol mimo … … Banda!!!!

Eh … brezveze razgljabljat … … … pa tut preveč utrujena sem za to … :)))) ;)))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No, Bgv…. Moj post je letel na splošno na motoriste, ki delajo norije…. Samo bog ne daj, da se srečava na cesti, če res da prehitevaš kolone ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close