Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HELY!!!!

HELY!!!!

Zakaj si rabila moj mobi????????!!!! Dej povej dej povej … k me firbc matra … Naša goflja mi noče povedat … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mogoče te je hotla pa prepričat,da prideta k meni na enga trojčka?
;-))))))))))))))))))))))))))))))

Ja ja … mhm … gvišno ti verjamem … :)))))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ta vikend sem zaradi slabega vremena sam ene joške jedu.A lahko dobim kej reklamnega materiala s tvoje strani?
;-))))

Pa kje si ti vidu kako slabo vreme???? Pa sej je sjalo 10 sonc!!!! He he … no … … sicer že res, da sem dneve prespala … sam noči so pa ble … hm … svetle … :))))))))))))))

Reklamni material … Čaki, da dobim fotke od striptizet iz zbora, pa ti pošljem … :)))))))) ;))))))))

Jst se na žalost tokrat na zboru nisem mela časa slačit … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ma komu mar profice…mislim striptizete……nate je bil post naslovljen!
😉

Eh … ma ne bi ti zdej pošiljala mojih joškic … … he he … ehm .. so mal preveč obdelane … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(Bgv … bod tiho … A morš prov vse povedat!!) :))))))))))

Lp, Bgv

Midva si pa res vse poveva,ni res?
RTM!
😉

RTM :-*****

Lp, Bgv

ma menla sva se z Razbojnikom… pa sem te hotla kej poklicat….

neč slabga v glavnem… neč bat… ;))

Pa itak, da nč slabga … :)))) … sej to vem … :))))

Ja … sam res škoda, da ni Razbo pršu do Ajdovšne … pa bi pol skupaj pršla gor na zbor … … No … sej ne bi mela dost časa za vaju … sam kake pol urce bi si že utrgala … … :)))))))))

lp, Bgv

bili bi 4-je (še Čebelica in Pufko)!

pa kedi drugič :))))

Tekuuuuuuuuuuuuuuuu tekuuuuuuuuuuuu … več k bi vas blo … … .. ehm …

… :))))

… ja … več bi mi zaslužli, ne … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he … kok sem žleht … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) … sem čist not padla … :))))) ;))))

Lp, Bgv

lumpa si…… in preračunljiva… hihi….

zadnjič nejsi bla teku zgovorna, aaaaaaaaa, tam na dougi njivi… ;)))

cmoka

Sta bli dve birci premalo,hehe…
😉

hihi, verjetno ja…. zdej je bla pa pr koritu in bo brbljala še enih par dni ku navita… hihi….. lumpačka zalublena…. hihi

Helenča!Bova vedla za drugič!Jo nabutava s pirom…pa bo še cunje začela dol s sebe metat…ne samo brbljat,hihi……;-)))

:)))))))))))))))))))) Ej … vidva … … … a me slučajno opravljata??? A???? :)))))

Helči … … … ko sem prvič v določeni klapi sem še bolj tiho … da vidim kako in kaj … … Sam ko se enkrat lotim … ehm … pol me pa ne vstaviš več … :)))) ;))))

Lp, Bgv

New Report

Close